آموزش html چقدر زمان میبرد‌؟

طراحی سایت یکی از حرفه های بسیار کاربردی و پر تقاضا در دنیای امروز است. روز به روز بر اهمیت تجارت بر پایه اینترنت و وب افزوده می شود و به همین دلیل است که طراحی وب سایت به یکی از مشاغل پر درآمد و با آینده تبدیل شده است.

برنامه نویسی |پایتون

بنابراین می شود گفت یکی از بهترین مسیر های شغلی که می توانید برای خود انتخاب کنید، طراحی سایت است. اما یادگیری مهارت های لازم برای طراحی وب سایت چقدر زمان می برد؟ در این مطلب به این سوال پاسخ می دهیم.

در ادامه توضیح خواهیم داد که برای تسلط بر ، دقیقا چه مهارت هایی را باید یاد بگیرید. این فرآیند فارغ از این که می خواهید یک برنامه نویس فول استک، بک اند یا فرانت اند شوید به شما کمک خواهد کرد.

مشاهده سایت: البته فراموش نکنید که وقتی یادگیری طراحی سایت را آغاز می کنید، پا در مسیری سخت می گذارید که نیاز به پشتکار دارد. با این حال، با خواندن این مطلب به تصویر واضح تری از مسیری که پیش رو دارید دست خواهید یافت و راحت تر می توانید تصمیم بگیرید که قدم بعدی شما چه باشد. سعی کرده ایم تا جایی که امکان دارد در یک مطلب تمام نکات لازم که برای شروع یادگیری طراحی سایت را پوشش دهیم.

طراح سایت چه کار میکند؟

تریلر چیست: یک طراح سایت کسی است که وب سایت را طراحی می کند، می سازد و از آن نگهداری می کند. به بیان ساده، آن ها برای مشتری یا خودشان یک وب سایت یا اپلیکیشن تحت وب خلق می کنند.

طراحان وب سایت ابزار و دانش لازم را برای ساخت و طراحی یک وب سایت از نقطه صفر دارند. آنها درک قوی از طراحی UX دارند، نمونه های اولیه می سازند و خدمات مربوط به نگهداری وب سایت را ارائه می دهند.

به عنوان یک طراح وب سایت، شما شانس این را دارید که یک حرفه شغلی طولانی و لذت بخش را سپری کنید. یادگیری طراحی سایت به شما امکان می دهد تا چه به عنوان فری لنسر و چه به عنوان کارمند یک شرکت، به ساخت، طراحی، بهبود و آپدیت وب سایت ها بپردازید.

چرا یادگیری طراحی سایت مهم است؟

به عنوان یک حرفه شغلی، طراحی سایت مزایا و فایده های مهمی دارد. در ادامه چند مورد از دلایلی را که باعث می شود طراحی وب سایت به حرفه ای پر طرفدار و کارآمد تبدیل شود را لیست کرده ایم:

تقاضا برای طراحی سایت زیاد است

مانند دیگر مشاغل مربوط به تکنولوژی، طراحی وب سایت هم با تقاضای زیادی از سمت بازار رو به رو است. در نتیجه، طراحین وب سایت چه به شکل فری لنسر کار کنند و چه در استخدام یک شرکت باشند، با پیشنهاد های شغلی خوب و پر درآمدی مواجه خواهند شد. امروزه بیشتر از هر زمان دیگری کسب و کار های مختلف به طراحی و توسعه وب سایت محتاج هستند. پس داشتن توانایی و مهارت طراحی و ساخت سایت دروازه ای به سمت دنیایی از فرصت های شغلی خوب را برای شما باز می کند.

طراحان وب سایت می توانند دورکاری کنند

وقتی به عنوان یک توسعه دهنده وب کار می کنید، دیگر شغل شما محدود به یک محل خاص نمی شود. شما می توانید به راحتی در خانه خود بنشینید و پروژه های خود را تحویل دهید. بسیاری از توسعه دهندگان وب و طراحان سایت چه آن هایی که فری لنسر هستند و چه آن هایی که کارمند هستند، از خانه های خود به وظایف کاری خود رسیدگی می کنند. حتی شما می توانید به نقاط مختلف جهان سفر کنید و در حین سفر به طراحی سایت و توسعه وب بپردازید.

طراحی سایت بخشی از یک صنعت بزرگ است

صنعت تکنولوژی با سرعت فوق العاده ای در حال رشد و گسترش است. امروزه عملا یکی از واجب ترین ارکان هر کسب و کاری حضور فعال و آنلاین بودن در دنیای وب است. بسیاری از استارتاپ های تازه کار (اگر نگوییم همه آن ها) به یک توسعه دهنده وب و طراح سایت نیاز دارند. همچنین حتی شرکت های بزرگ و مطرح نیز به طراحان سایت برای به روز نگه داشتن و بهینه سازی سایت های خود نیازمند هستند.

می توانید وب سایت خودتان را بسازید

به عنوان یک طراح سایت، لزوما نباید همیشه برای دیگران کار کنید و سایت آن ها را طراحی کنید. شما می توانید از مهارت های خود به نفع خودتان استفاده کرده و وب سایت شخصی خودتان را بسازید. سپس می توانید در این سایت محتوای خودتان را تولید کنید، فروشگاه خودتان را بسازید و یا هر ایده دیگری که دارید را به تنهایی اجرا کرده و کسب درآمد کنید.

این ها تنها بخشی از مزایا و امتیاز های یادگیری طراحی سایت و توسعه وب هستند. وقتی تسلط کافی بر این حرفه را پیدا کنید و بتوانید یک وب سایت را از نقطه صفر راه بیندازید و توسعه دهید، خواهید دید که چه کار های بزرگی می توانید با این فن انجام دهید. از طراحی و ساخت المنت های مختلف وب گرفته تا ساخت اپلیکیشن هایی خلاقانه که تا کنون کسی به فکر ساختن آن ها نیفتاده است.

یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد؟

خب حالا به این سوال مهم و پر تکرار می رسیم که به طور متوسط یادگیری طراحی سایت به چند وقت زمان نیاز دارد؟ اگر فرض بگیریم که شما هیچ دانش و تجربه قبلی در این زمینه ندارید، یادگیری طراحی سایت چیزی حدود پنج تا شش ماه زمان خواهد برد. این در شرایطی است که شما روزی حداقل چند ساعت را به مطالعه و تمرین برای طراحی سایت و توسعه وب اختصاص دهید.

البته استعداد افراد و روش های آموزشی که هر فرد استفاده می کند منحصر به فرد است. در نتیجه نمی شود برای همه یک نسخه یکسان پیچید و انتظار داشت همه در یک مدت زمان مشابه به طراحی سایت مسلط شوند. برای برخی از افراد همین پنج شش ماه کافی است اما برای عده ای دیگر شاید نزدیک به یک سال زمان ببرد. استفاده از منابع معتبر و استاندارد و حفظ پشتکار در حین یادگیری می تواند بسیار کمک کننده باشد.

بهترین راه برای یادگیری طراحی سایت چیست؟

چندین راه و منبع برای کسب دانش طراحی وب سایت وجود دارد. این راه ها هم شامل کلاس های آنلاین می شوند و هم کلاس های حضوری. در ادامه رایج ترین را معرفی می کنیم:

دانشگاه

می شود گفت رایج ترین روش برای یادگیری طراحی سایت و توسعه وب تحصیل در رشته مرتبط با آن در دانشگاه است. البته همانطور که گفته شد شما برای یادگیری طراحی سایت و مسلط شدن بر آن، به چهار سال زمان نیاز نخواهید داشت. اما در دانشگاه شما علاوه بر طراحی سایت، با مفاهیم و موضوعات مرتبط نیز آشنا می شوید. در نتیجه افق دید وسیعی از توسعه وب به عنوان یک دانش پهناور خواهید داشت. همچنین داشتن مدرک تحصیلی مرتبط به شما کمک خواهد کرد تا در پیدا کردن شغل در زمینه طراحی سایت شانس بیشتری داشته باشید.

دوره های آموزشی آنلاین طراحی سایت

امروزه منابع زیادی برای یادگیری طراحی سایت وجود دارند که می توانند برای تسلط به این مهارت کافی باشند. حتی بعضی از این منابع کاملا رایگان هستند مانند دوره های آموزشی آنلاین در سایت هایی مانند FreeCodeCamp, Coursera, و Codeacademy که از سایت های شناخته شده در جهان به شمار می روند.

سایت های دیگری نیز مانند Udemy, Team Treehouse, و Lynda وجود دارند که برای شرکت در دوره های آموزشی آن ها باید پول بپردازید. بعضی از این سایت ها بعد از تکمیل دوره های آموزش به شما مدرک نیز ارائه می دهند.

اگر به دنبال منابع فارسی زبان هستید، دوره های آموزشی آنلاین مجموعه دارکوب یکی از بهترین منابع برای یادگیری طراحی سایت به شمار می روند. در این دوره ها شما با تمام زبان های رایج برنامه نویسی آشنا خواهید شد و می توانید تا سطح حرفه ای آن ها را یاد بگیرید. ضمن آن که علاوه بر طراحی سایت، در مجموعه دارکوب شما با مفاهیم سئو و دیجیتال مارکتینگ نیز آشنا خواهید شد و می توانید در کلاس های آموزشی آن شرکت کنید.

بوت کمپ های برنامه نویسی

بوت کمپ های برنامه نویسی به عنوان روشی جایگزین برای تحصیلات عالی سنتی شناخته می شوند. این برنامه های آموزشی به شما هر چیزی را که برای کار کردن به عنوان برنامه نویس و طراح سایت لازم است بدانید آموزش می دهند. بعضی از این برنامه‌ ها به شش ماه زمان یا کمتر نیاز دارند تا آن ها را تکمیل کنید.

بوت کمپ ها به شما آموزش می دهد که چگونه یک توسعه دهنده وب حرفه ای شوید. همچنین بعضی از آن ها با امکانات و مزایای جانبی نیز همراه هستند. به عنوان مثال بعضی از بهترین بوت کمپ های موجود علاوه بر آموزش، یک مشاور و راهنما نیز در اختیار دانشجویان قرار می دهند. همچنین بعضی از بوت کمپ ها با شرط استخدام همراه هستند که یعنی بعد از تکمیل دوره آموزشی بلافاصله استخدام خواهید شد.

مراحل یادگیری طراحی سایت

برای این که یک طراح و توسعه دهنده موفق وب شوید، قبل از هر چیز لازم است تا مفاهیم بنیادی و اساسی را یاد بگیرید. جنبه هایی از توسعه وب هستند که هر کسی که در این زمینه فعالیت می کند باید با آن ها آشنا باشد و تسلط کافی روی آن ها داشته باشد. این جنبه ها عبارت هستند از برنامه نویسی، طراحی و ساختار سایت. در ادامه راهنمای قدم به قدم توسعه وب را توضیح داده ایم.

برای شروع کار، باید روی نام گذاری ها و اصطلاحات مربوط به توسعه وب مسلط شوید. شما باید یاد بگیرید که فرق بین توسعه وب فرانت اند، بک اند و فول استک چیست. بدانید که صفحات استاتیک و داینامیک به چه صفحاتی می گویند.

باید درک کنید که صفحات وب چگونه طراحی و ساخته می شوند. همچنین خوب است که به مفاهیم پیچیده طراحی سایت نیز سرک بکشید و با آن ها آشنا شوید. نگاه کردن از دریچه نگاه یک طراح سایت حرفه ای به شما کمک خواهد کرد تا سریع تر پیشرفت کنید و یاد بگیرید.

همچنین یادگیری مفاهیم ابتدایی و مقدماتی سئو یک ابزار هوشمندانه برای شما به حساب می رود. مطمئن شوید که در جریان آخرین تغییرات در زمینه طراحی سایت قرار می گیرید و با فناوری ها و نظریات جدید در این زمینه آشنا هستید. مسلط شدن به همه این اصول مقدماتی و ابتدایی کمی زمان می برد (حدود دو هفته) و شاید بخش کسل کننده یادگیری طراحی سایت به حساب آید، اما شک نکنید که با این کار یک پایه قوی و محکم برای خود ایجاد می کنید و می توانید قدم های بعدی را با شناخت بیشتر و مطمئن تر بردارید‌.

یادگیری HTML, CSS و JavaScript

بعد از مسلط شدن به مفاهیم ابتدایی، مهم ترین قدم در یادگیری طراحی سایت یاد گرفتن مقدمات زبان های برنامه نویسی css و html می باشد. دلیل اهمیت این دو زبان را در ادامه توضیح می دهیم.

html مشخص می کند که ساختار کلی و اساسی یک وب سایت چگونه باشد. CSS نیز برای طراحی ظاهر سایت و جنبه های بصری آن بسیار پرکاربرد است. این دو در کنار هم، پایه و اساس تمام وب سایت ها و اپلیکیشن های تحت وب هستند. شما می توانید برای آشنایی بیشتر با این دو به مقاله آموزش مقدماتی css و html در سایت دارکوب مراجعه کنید و همچنین در دوره های آموزشی مجموعه دارکوب برای یاد گرفتن این دو عنصر مهم در سطح حرفه ای شرکت کنید.

بعد از یادگیری CSS و HTML، قدم بعدی یادگیری کد نویسی است. زبان کد نویسی که استفاده می کنید، مثلا جاوا اسکریپت، مشخص خواهد کرد که سایت شما چگونه کار می کند.

بسیاری از توسعه دهندگان وب، کار خود را با جاوا اسکریپت شروع می کنند و در ادامه نیز به آن وفادار می مانند. البته چندین زبان برنامه نویسی دیگر نیز وجود دارد. در ادامه چند مورد از مهم ترین زبان های برنامه نویسی را معرفی می کنیم.

  • پایتون: پایتون یکی از راحت ترین زبان های برنامه نویسی است. دلیل راحتی کار با آن این است که حین کد نویسی، نسبت به زبان های دیگر کمتر خطا (ارور) می دهد. با این حال، پایتون کمتر از دیگر زبان های برنامه نویسی رایج است و تعداد کاربران کمتری دارد. این موضوع وقتی مشکل ساز می شود که بخواهید دنبال محتوا های آموزشی در مورد این زبان برنامه نویسی بگردید. طبیعتا وقتی کاربران یک زبان کمتر باشد، محتوای آموزشی در مورد آن نیز کمتر و سخت تر پیدا می شود.
  • روبی: روی نیز جزو زبان های خیلی محبوب و پر استفاده برای برنامه نویسی به حساب نمی رود. چرا که این زبان به طور تخصصی برای توسعه وب ساخته شده است. بعضی از معروف ترین وب سایت های امروزی از این زبان برای توسعه و طراحی خود استفاده کرده اند. سایت هایی مانند GitHub, Hulu, Shopify, Basecamp و حتی توییتر.
  • سی ++: زبان برنامه نویسی سی ++ (C++) که به آن سی پلاس پلاس هم می گویند، جزو زبان های نسبتا دشوار برای یادگیری به حساب می آید. در نتیجه برای افراد تازه کار در برنامه نویسی یادگیری این زبان چندان توصیه نمی شود. با این حال، به دلیل انعطاف پذیری و قابلیت های پر شمار آن، سی ++ به یکی از بهترین و پر کاربرد ترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است. اگر در برنامه های خود برای آینده قصد دارید در دیگر زمینه های تکنولوژی نیز فعالیت کنید، یادگیری این زبان را مد نظر قرار دهید.

ارتقا مهارت های توسعه وب و طراحی سایت

به عنوان یک طراح سایت، باید بدانید که فرایند یادگیری طراحی سایت هرگز به اتمام نمی رسد. حتی بعد از آن که کاملا حرفه ای شدید و فعالیت شغلی خود را آغاز کردید، باز هم موضوعات جدیدی وجود دارد که می توانید یاد بگیرید. در ادامه نگاه کوتاهی می اندازیم به این موضوعات:

یادگیری برنامه های جدید

علاوه بر زبان های مختلف برنامه نویسی، شما نیاز خواهید داشت تا کار با دیگر نرم افزار ها مانند sublime text و Adobe Photoshop را تا حد خوبی بلد باشید. همچنین یادگیری کار با سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد. امروزه اکثر وب سایت های فعال در جهان از بستر وردپرس استفاده می کنند.

طراحی سایت ریسپانسیو

داشتن توانایی ساختن سایت های ریسپانسیو تنها یک مزیت به حساب نمی رود، بلکه واجب است. سایت ریسپانسیو یعنی سایتی که بتواند خود را مطابق با دستگاه های مختلف تغییر دهد. یعنی المان ها و محتوای سایت برای نمایش در صفحات دسکتاپ، موبایل و تبلت به طور اختصاصی طراحی شده باشند. با توجه به تعداد بسیار زیاد بازدید کنندگانی که از موبایل و تبلت استفاده می کنند، این توانایی برای هر طراح سایتی واجب است.

یادگیری UI و UX

اگر به توسعه وب علاقه مند هستید، توصیه می کنیم که در مورد UI یا user interface به معنای رابط کاربری و UX یا user experience به معنای تجربه کاربری مطالعه کنید. داشتن آشنایی و مسلط بودن به مفاهیم این دو موضوع، به شما کمک می کند تا فرایند توسعه وب را راحت تر یاد بگیرید ‌ در آینده نیز به توسعه دهنده ای ممتاز و با کیفیت تبدیل شوید.

همان طور که گفتیم، این ها تنها بخشی از مهارت هایی هستند که به کمک آن ها می توانید مهارت های طراحی سایت خود را بهبود و ارتقا دهید. از دیگر مهارت های مهم در این زمینه، یادگیری SQL, PHP و عمق دادن به دانش خود در زمینه سئو می باشد. با کمی تمرین و پشتکار، در کمترین زمان ممکن همه این مهارت ها را یاد خواهید گرفت.

در نهایت فراموش نکنید که یادگیری طراحی سایت یک شبه ممکن نیست و باید در این راه ثابت قدم و صبور باشید. هر چقدر که زمان بیشتری صرف یادگیری مفاهیم بنیادی و اساسی بکنید، یادگیری در شما به شکل عمیق تر و ماندگار تری اتفاق می افتد

دکمه بازگشت به بالا