سواد رسانه ای تعاریف متفاوت و ابعاد مختلفی دارد که شاید در این دوره زمانی برای هر یک از ما اجباری تر باشد.
شهرام اکبری – مدیر خبرگزاری دیباروز در استان اصفهان سواد رسانه ای تعاریف مختلف و ابعاد متفاوتی دارد و شاید در این دوره از زمان آموزش و یادگیری برای هر یک از ما واجبتر باشد و مطالبی است که به درد دنیا و آخرت ما می خورد و یکی از مهم ترین بخش های مربوط به این آموزش رسانه ای برای مدافعان و مسئولان است و متأسفانه بی سوادی رسانه ای افراطی برخی از افراد مسول همیشه مانند چاقویی بر پیکر افکار عمومی و اعتماد عمومی جامعه بوده است. و رفع آن به دلیل اظهارات مضحک تقریبا غیرممکن بود. خیلی زود است که با رسانه ای که همیشه خوراک رسانه های خصمانه بوده و اثر مثبتی جز هزینه، تزریق ناامیدی، بدبینی و… نداشته است، رفتار مضحک داشته باشیم و موضوع را مهمتر از اصلاح یا بازیگری کنیم. یا هر مقام دیگری که نمی داند چه بگوید و چه زمانی بگوید و به چه کسی بگوید و چه زمانی تکذیب کند و لااقل درست و به دور از سیاه نمایی بگوید و از همه جالبتر این است که عبارات احمقانه صدای بسیاری از افراد مسن و حتی همسالان آنها را بلند کرد. کار گاهی به جایی می رسید که مجبور می شدند چهره هایی را که نماینده رسانه های خارجی اعلام می کرد تعیین تکلیف کنند.
سخنان رهبر انقلاب چقدر زیباست که تضعیف اعتقادات دینی و تضعیف امید و خوش بینی به آینده کشور یکی از مولفه های جنگ نرم ملت است و کاشتن ناامیدی و بن بست و این که مسئولین نمی کنند. بدانند چگونه این کار را انجام دهند. مدیریت کشور از بدیهای ایران است و امروز همه مردم را از آینده ناامید میکنند، ایمان مردم را ضعیف میکنند یا مردم را نسبت به تلاشها و برنامههای مسئولان بیاعتماد یا بدبین میکنند، خواه ندانند، برای مردم تلاش میکنند. دشمن
و حالا ما رفتیم و عده ای از این بی سوادهای رسانه ای بلای جان کشور شدند و به خاطر قدرتی که از مواضع خود گرفتند نمی توانیم به آنها بگوییم ابری روی چشمان شماست و ما از اینها چه رنجی داریم. بی سوادانی که در سرزمین دشمن هستند و دانسته یا ناخواسته بازی می کنند و خیانت می کنند.
مداوم…
انتهای پیام