انتقاد از کیفیت پایین جام تختی/ افغانستان چه عایدی برای ما دارد؟ – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
بهرام مشتاقی در گفتوگو با خبرنگار آنلاین، درباره سطح مسابقات جام تختی گفت: مسابقات جام تختی به نام کسی است که پرچمدار کشتی ایران و در جهان برای خودش اسم و رسمی داشت و هم اکنون هم دارد، اما متأسفانه مسابقات در حد و نام این کشتیگیر نبود.
وی ادامه داد: غلامرضا تختی فرد کوچکی در دنیای کشتی نیست، وقتی به نام این شخصیت مسابقه برگزار میکنند باید هر طور که میشد حداقل ۶ تا ۷ تیم خارجی هم دعوت میکردند. متأسفانه مسابقهای که برگزار شد اصلاً در شأن و شخصیت غلامرضا تختی نبود، درست است که فدراسیون و سرمربیان تیمهای ملی این مسابقه را انتخابی تیم ملی دانستند و از آن سود بردند اما واقعیتش این است که بارها دیدیم برخی کشتیگیران در چرخه تیم ملی خودشان را نشان دادند اما در انتخاب نهایی برای تیم ملی جز گزینهها نبودند. از گذشته تا به الان ما یک مسابقه انتخابی داشتیم که دو مرحله بود و کشتیگیران برای این مسابقه آماده میشدند و در نهایت بهترین نفرات را انتخاب میکردیم.
مگر دبیر و مربیان تیم ملی با جام تختی ملیپوش میشدند؟
عضو شورای فنی کشتی فرنگی عنوان کرد: الان شرایط طوری شده که کشتیگیران را از مسابقات مختلف انتخاب میکنند و نام آن را هم چرخه انتخابی گذاشتند. سوال من اینجاست الان همین آقایان دبیر، درستکار و رنگرز در گذشته به این صورت کشتی میگرفتند و دوبنده تیم ملی را بر تن میکردند؟ تیم ملی در قدیم در دو مرحله برگزار میشد ولی الان همه چیز فرق کرده و امیدوارم که سود ببرند.
جام تختی به نفع کشتیگیران عراقی و افغانستانی شد تا ایرانیها!
مشتاقی گفت: حضور تیمهای مثل عراق و افغانستان در مسابقات جام تختی چه عایدهای برای ما دارد؟! این کشورها اصلاً کشتیگیر خوب ندارند. فدراسیون باید هر طور که میشد حتی با پول خرج کردن کشتیگیران روس را به این مسابقات دعوت میکرد تا سطح رقابتها بالا میرفت. در زمان طالقانی او برای مسابقات جام تختی، بلیط تهیه میکرد تا قهرمانان دنیا حضور پیدا کنند. رئیس فدراسیون کشتی بودجه دارد که مدام در حال ساختمان سازی است، اما برای مسابقات جام تختی پول ندارد کشتیگیران مطرح دعوت کند؟
حسن یزدانی سطح مسابقات را بالا برد
وی گفت: حسن یزدانی وزنه کشتی آزاد است، او در مسابقات جام تختی شرکت کرد تا سطح این رقابتها بالا برود. این انتخابی تیم ملی نیست. آیا سایر کشتیگیران در سطح دنیا به ما اهمیت دادند و در این رقابتها شرکت کردند؟! این مسابقه بیشتر به نفع کشتیگیران عراقی و افغانستانی شد نه کشتیگیران ایرانی. این خیلی بد است که مسابقه به نام بزرگان کشتی برگزار میشود اما از سایر کشتیگیران در دنیا کسی حاضر نباشد در این رقابتها شرکت کند.
کار کشتی فرنگی در المپیک و بازیهای آسیایی سخت است
مشتاقی در رابطه با وضعیت کشتی فرنگی عنوان کرد: ما دو رویداد بزرگ سهمیه المپیک و بازیهای آسیایی را پیش رو داریم، درست است تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقه قهرمانی آسیا مدالهای خوبی کسب کرد اما این رقابتها در اولویت اصلی نیست، ولی بازیهای آسیایی در حد قهرمانی جهان است. در بازیهای آسیایی کار کشتی فرنگی خیلی سخت است، البته کشتی فرنگی با رنگرز خوب پیش میرود او جز مربیان استاندارد بالاست که کشتی نوین را بلد است. ولی ما نباید در باد مدالهای قهرمانی آسیا بخوابیم و فکر کنیم میتوانیم در بازیهای آسیایی و قهرمانی جهان همان مدالها را تکرار کنیم، کار بسیار سخت است، اما تیم ما دست و پا بسته نیست و میتوانیم در المپیک هم بالای ۴ تا سهمیه المپیک کسب کنیم.