ترویج دانش ربایتک و نجوم با فناوری‌های هوشمند سرعت گرفت

ارتقای دانش رباتیک و نجوم با فناوری های هوشمند سرعت گرفته است

یک شرکت خلاق با استفاده از فناوری‌های هوشمند و روش‌های نوآورانه، زمینه آشنایی دانش‌آموزان و علاقه‌مندان را با دانش و فناوری نجوم و رباتیک فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دیباروز؛ علی اکبر امیری مدیر عامل شرکت نوآورانه ابزار دانش آموزی با اشاره به استفاده از نرم افزار و سخت افزار آموزشی برای ارتقای فناوری های نوین و خلاقیت دانش آموزان گفت: فعالان این شرکت خلاق در فضای آموزشی شروع به کار کردند و سفر خود را با تولید بسته های سخت افزاری در زمینه رباتیک زبان فارسی و انگلیسی را ادامه دادند و با توسعه فعالیت ها این بسته های آموزشی را در سایر حوزه های دانشی نیز تولید و روانه بازار کردند. این توانایی در کنار علاقه نوجوانان و جوانان، زمینه را برای معرفی فناوری های امروزی به طیف وسیعی از مخاطبان فراهم کرده است.

در قالب این محصولات یک سری آموزشی تعریف شده است که در قسمت اول بازدید و پاسخگویی در نظر گرفته شده است به طوری که دانش آموزان در این دوره ها 4 دوره 3 ساله را بر اساس سطح توانایی بدنی، دریافت اطلاعات، آماده سازی ذهن و دانشی که از مدرسه به دست آورده اند. در قالب دوره های نیم روزه دانشجویان با شگفتی های علوم مختلف مانند نجوم، آینده پژوهی، طراحی سه بعدی و … آشنا می شوند.

همچنین دوره هایی بر اساس قدردانی از استعداد و علاقه برای هر فرد طراحی شده و سعی شده جذابیت ها و تفریحات لازم به دست آید. قسمت دیگر این روش مسابقاتی است که سالانه در رشته های مختلف بر اساس دانشگاه برگزار می شود و تا سطح کشور ادامه دارد.

در مرحله جشنواره، دانش آموزانی که در مسابقات رتبه های اول را کسب کرده اند، وارد دوره های تکمیلی و ترکیبی می شوند و با کمک سرپرستان پروژه های واقعی را حل می کنند، گاهی اوقات برای تامین بودجه پروژه نیاز به مذاکره واقعی است. خلاقیت بخشی اضافی از این دوره است که شرکت کنندگان را با پتانسیل آنها آشنا می کند.

ایجاد فرصت های شغلی و ورود به بازارهای بین المللی

مدیرعامل شرکت خلاق نادکو با اشاره به اشتغالزایی مستقیم برای 20 نفر گفت: بیش از 50 نماینده فعال در کشور داریم که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با سایر افراد نیز در ارتباط هستند. همچنین ما به طور فعال با شرکت های تولیدی همکاری می کنیم.

این فعال صنایع خلاق وجود قوانین دست و پا گیر و تامین اعتبارات صادراتی را یکی از مهم ترین چالش های گروه های خلاق دانست و گفت: از آنجایی که امکانات ما در برخی از علوم بهتر از نمونه های خارجی است و قیمت محصولاتمان نیز بالاست. کمتر از قیمت نمونه های خارجی، قابلیت ورود به بازارهای بین المللی وجود دارد و باید زمینه را برای ورود محصولات به این بازارها فراهم کرد.

انتهای پیام/





آیا این خبر مفید بود؟

بر اساس نتیجه 0 رای دهید 0 رای مخالف

دکمه بازگشت به بالا