ریزش بورس ها پس از دو میلیونی شدن قربانیان کرونا در جهان

خطر تکرار فاجعه افزایش کرونا / زمان پایان پاندمی در دنیا و ایران

با ثبت رکورد جدید در ضررهای کرونا ، مهمترین شاخص های بازار سهام سقوط کردند.

علی رغم آغاز واکسیناسیون در مناطق وسیعی از جهان ، تعداد قربانیان ویروس کرونا در سراسر جهان به طور چشمگیری افزایش می یابد و این ویروس که اکنون به کشنده ترین اپیدمی قرن بیست و یکم تبدیل شده است ، ویروس دیگری است. مورد توجه تجار قرار گرفت. علاوه بر تلفات بیش از دو میلیون نفر ، برخی از ویروس شناسان نسبت به محلی سازی ویروس کرونا در برخی مناطق هشدار داده و می گویند این احتمال وجود دارد که گونه های ویروس هرگز منقرض نشوند.

ترامپ در جدیدترین اقدام ضد چین خود ، خرید آمریکایی ها را از خرید سهام یا سرمایه گذاری در شرکت های تحت کنترل یا وابسته به ارتش چین منع کرده است. ریاست جمهوری ترامپ یکی از پرتنش ترین روابط در روابط واشنگتن و پکن بوده است. علاوه بر جنگ تجاری که منجر به اعمال تعرفه های اضافی بر مبادلات گسترده تجاری بین دو طرف شد ، ایالات متحده تعداد زیادی از شرکت های چینی از جمله بزرگترین سازندگان تراشه چین و همچنین غول های فناوری مخابراتی چینی مانند هواوی را تحریم کرده است. همچنین ایالات متحده امسال کنسولگری چین در هوستون را بست و واکنش چین را به همراه داشت.

شاخص خوش بینی اقتصاد ایالات متحده در ابتدای ژانویه به 50.1 واحد رسید که نسبت به ماه قبل 1.1 درصد رشد داشت و این اولین افزایش خوش بینی در سه ماه گذشته بود. اقتصاددانان آمریکایی امیدوارند که توزیع واکسن بتواند به کابوس کرونا خاتمه یابد و شروع یک دولت جدید امید آنها را افزایش داده است. با این حال ، خانواده های آمریکایی ، مانند بسیاری از شهروندان سایر کشورها ، هنوز بیش از درآمد خود را قبل از بحران کرونا پس انداز می کنند ، تا در صورت کاهش درآمد خود بتوانند از پس مشکلات خود برآیند.

تشکیل تیم دولت آینده بایدن بتدریج کاملتر می شود و معرفی گزینه های متوسط ​​برای موقعیت های کلیدی ، وابستگی معامله گران به روزهای متعادل تر در آینده را به میزان قابل توجهی کاهش داده است. در روزهای آینده دموکرات ها که اکثریت کنگره را دارند برای بار دوم ترامپ را استیضاح می کنند و انتظار می رود همان نتیجه استیضاح قبلی یعنی رای گیری در کنگره تکرار شود اما در سنا رد خواهد شد. هدف اصلی دموکرات ها پایان کار سیاسی ترامپ است.

بازرگانان هنوز در مورد توانایی اقتصاد برای بهبودی کامل تا پایان سال جاری مطمئن نیستند و بسیاری از مشکلات تحمیل شده توسط کرونا همچنان پابرجاست. طبق اتاق بازرگانی آمریکا ، حدود 61٪ از خرده فروشان آمریکایی اظهار داشتند که تقاضای مصرف کننده را در بین مشتریان خود کاهش داده اند. در بخش ساخت و ساز ، ساخت و ساز ساختمان های جدید در کشور در سال 2020 نسبت به سال قبل 28.9 درصد کاهش یافته است. در بازار کار ، اگرچه حدود 22 میلیون شغل در این کشور احیا شده است ، اما 9.8 میلیون آمریکایی هنوز بیکار هستند.

با وجود کاهش فرصت های اشتغال در اقتصاد ایالات متحده ، نرخ بیکاری در بزرگترین اقتصاد جهان تا پایان دسامبر بار دیگر کاهش یافت و به 6.7 درصد رسید. نرخ بیکاری که نسبت به ماه قبل 0.1 درصد کمتر بود ، کمترین میزان در 9 ماه گذشته در کشور است. تخمین زده می شود که در این ماه حدود 71000 شغل ایجاد شده باشد که مجموع مشاغل احیا شده از زمان شیوع ویروس کرونا در حدود 22 میلیون نفر است.

با تایید رسمی نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توسط کنگره ، جو بایدن کار خود را به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور از ابتدای فوریه آغاز می کند. این تأیید در حالی است که تعدادی از طرفداران ترامپ وارد قسمت های کنگره شده و کار کنگره را مختل کرده و پلیس در درگیری با معترضان چهار نفر را کشته و چندین نفر را نیز دستگیر کرده است. دونالد ترامپ سرانجام خبر واگذاری قدرت به بایدن را داد ، اما ادعای خود را مبنی بر تقلب در انتخابات نوامبر تکرار کرد.

تاکنون بیش از 93 میلیون و 861 هزار و 80 مورد تاج گزارش شده است که 2 میلیون و 9 هزار و 441 نفر جان خود را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف ، بیشترین خسارت در ایالات متحده با 398،948 ، برزیل با 207،183 ، هند با 152،086 ، مکزیک با 137،916 و انگلستان با 87،295 بوده است. .

کریس گافنی ، تحلیلگر ارشد بازار در TI بانک ، گفت: “تزریق نقدینگی جدید به بازار در قالب بسته های حمایتی جدید در تعدادی از کشورها ، معامله گران را راحت تر خواهد کرد.” سال 2020 یک سال عادی نبود و روند معاملات بازار نشان می دهد که به دلیل خطرات سال 2020 ، بازارها بدون حمایت سیاستگذاران هنوز قادر به ادامه کار نیستند. نوسانات بازار در ماه های اخیر زیاد بوده و مدتی طول می کشد تا آرامش برگردد.

بورس سهام ایالات متحده

در وال استریت ، همه شاخص ها سقوط کردند تا اینکه هر سه شاخص اصلی سهام با افت نسبت به روز گذشته بسته شدند. میانگین صنعتی داو جونز 0.37 درصد کاهش نسبت به روز گذشته ، با 30،877.72 بسته شد.

شاخص S&P 500 با افت 0.47 درصدی به 3777.60 واحد رسید و شاخص مهم دیگر سهام آمریکا ، Nasdaq Composite ، با 0.49 درصد بسته شدن در 13،048.10 واحد بسته شد

بورسیه های تحصیلی اروپا

در بازارهای سهام اروپا ، شاخص بورس اوراق بهادار لندن “Fetsy 100” 0.97٪ نسبت به روز گذشته کاهش یافت و در سطح 6،735.51 واحد بسته شد. شاخص “Dex 30” در بورس اوراق بهادار فرانکفورت در آلمان 1.44٪ کاهش یافت و در 13.787.73 واحد قرار گرفت و شاخص “Cook 40” بورس پاریس با 1.22٪ کاهش به سطح 5611.69 رسید. واحد خاموش شده است. در مادرید ، شاخص IBEX 35 با كاهش 1.69 درصدی ، به 8230.70 واحد رسید.

بورسیه های آسیایی

در بازارهای سهام آسیا ، شاخص ها عملکرد ضعیفی داشتند. تا جایی که شاخص Nikkei 225 برای بورس سهام ژاپن توکیو 0.62 درصد سقوط کرد و به سطح 28519.18 واحد رسید. شاخص هنگ کنگ در بورس اوراق بهادار هنگ کنگ 0.27 درصد رشد کرد و در 28،573.56 بسته شد. در چین ، شاخص کامپوزیت شانگهای 0.23 درصد افت کرد و در 5458.08 بسته شد.

در استرالیا ، شاخص بورس اوراق بهادار S&PS & S 200 سیدنی با افت 0.05 درصدی به 6،715.43 واحد نزدیک شد. در میان سایر شاخص های مهم آسیایی ، Topix ژاپن پایین تر بود. (ملاک محاسبه تغییرات قیمت ساعت بسته شدن معاملات روزانه در بورس اوراق بهادار نیویورک است)

روغن

در بازار طلای سیاه روند قیمت نزولی بود. هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت با کاهش 1.26 درصدی به 52 دلار و 36 سنت و نفت برنت دریای شمال با 1.3 درصد کاهش به 55 دلار و 12 سنت رسید.

طلا و نقره

در بازار فلزات گرانبها نیز قیمت هر اونس طلا 0.84 درصد نسبت به روز گذشته در سطح 1829.27 دلار کاهش یافت. هر اونس معاملات نقره با افت 0.87 درصدی به 24.78 دلار رسید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا