واکنش سفیر کشورمان در سازمان ملل به صدور قطعنامه حقوق بشری علیه ایران

واکنش سفیر کشورمان در سازمان ملل به صدور قطعنامه حقوق بشری علیه ایران
به گزارش پایگاه خبری دیباروز،

زهرا ارشدی، سفیر و معاون نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در واکنش به همکاری آمریکا، کانادا و رژیم صهیونیستی در صدور قطعنامه حقوق بشری علیه ایران گفت: این قطعنامه مغرضانه و مغرضانه است. اقدام سیاسی غیرسازنده، ناعادلانه و غیرقابل دفاع».

وی افزود: این تصمیم پر از اشتباهات عینی است، نشان دهنده تحریف گزینشی و سیاسی واقعیت های موجود و نشان دهنده سیاست تهاجمی و عمدی برای تحریک دیگران به ایران هراسی است.

سفیر و معاون نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: آنها مردمی بومی هستند و گرد هم آمده اند تا به دیگران درباره حقوق بشر تبلیغ کنند.

ارشادی گفت: ممکن است غرب در مقابل جنایات هولناک کانادا سکوت کند، اما تاریخ هرگز فراموش نخواهد کرد که هزاران کودک بومی مورد آزار جنسی، قتل و رها شدن در گورهای دسته جمعی در سرزمین به اصطلاح آزادگان قرار گرفتند. .

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل افزود: ایالات متحده آمریکا با اقدامات خود جایگاه و چهره منفی خود را در کتب تاریخی بیش از پیش تثبیت کرده است. حملات سیستماتیک علیه آمریکایی های آفریقایی تبار، مسلمانان و آمریکایی های آسیایی تبار همچنان ادامه دارد. حتی پلیس آمریکا هم قدمی به جلو برداشت و سیاه پوستان را در روز روشن جلوی چشم همه خفه کرد و کشت.

وی گفت: چگونه می توان این پیش نویس قطعنامه را جدی گرفت در حالی که رژیم کودک کش در اسرائیل به طور مکرر و مستمر همه جنایات بین المللی را مرتکب می شود؟ جامعه بین المللی باید رژیم اسرائیل را مسئول خونریزی تعداد بی شماری فلسطینی بداند.

راهنمای من می‌گوید که کانادا به تلاش‌های خود برای سرپوش گذاشتن بر مبارزات شرورانه نسل‌کشی علیه مردم بومی با گزارشگر ویژه در مورد وضعیت ادامه می‌دهد. [به اصطلاح]او علیه حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران توطئه کرد و او را برای حمایت از اتهامات بی اساس و اعمال فشار علیه ایران به جلسه ای در مقر نمایندگی دائم سازمان ملل در نیویورک دعوت کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد افزود: رفتار کانادا یادآور ضرب المثل معروف ایرانی در مورد حقه روباه است که می گوید: از روباه پرسیدند شاهد کیست؟ دمم گفت و این ضرب المثل در صحبت از شخصی که از افراد تحت تکفل خود به عنوان مدرک برای شهادت به نفع خود استفاده می کند. در واقع مجرم نمی تواند از شریک زندگی خود بخواهد که به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شود.

وی با بیان اینکه اکثر کشورهای عضو بارها از استفاده ابزاری از حقوق بشر برای دستیابی به اهداف سیاسی خودداری کرده اند، بر ضرورت ارتقا و حمایت از حقوق بشر در همه کشورها از طریق گفتگو، تعامل و همکاری سازنده تاکید کرد. متأسفانه در بسیاری از موارد این اصول رعایت نمی شود و این سازوکارهای مهم تا حد زیادی در انجام وظایف خود شکست خورده اند.

ارشدی ادامه داد: ایران همواره خواهان مشارکت در گفت‌وگوی محترمانه و منصفانه برای درک واقعیت‌های موجود و اجتناب‌ناپذیر بوده است. متأسفانه، تلاش‌های ما نادیده گرفته شده است، زیرا به نظر می‌رسد که موافقان این قطعنامه بیشتر علاقه‌مند به کسب امتیاز سیاسی از طریق استفاده مؤثر از حقوق بشر هستند. علاوه بر این، دولت ایران تمام تلاش خود را برای ارتقاء و حمایت بیشتر از حقوق بشر به کار گرفته است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: دولت من به تعهدات خود در چارچوب مکانیسم های حقوق بشر سازمان ملل از جمله بررسی دوره ای جهانی سازمان ملل عمل می کند. روابط عمومی کارساز خواهد بود. ایران همیشه عزم خود را برای کمک به ارتقا و حمایت نشان داده است. حقوق بشر و متعهد به همکاری با کشورهای عضو و همچنین با سازوکارهای حقوق بشر سازمان ملل متحد است. جمهوری اسلامی ایران علیرغم تمام بدخواهی ها به تعهدات و تلاش های خود ادامه خواهد داد. با توجه به موارد فوق، نیازی به تکرار این واقعیت نیست این قطعنامه ربطی به حقوق بشر ندارد.

دکمه بازگشت به بالا