اقتصادیبرترین های کسب و کار

نرم افزار واسط سامانه مودیان آسان

نرم افزار واسط ، نرم‌افزاری است که به منظور تسهیل فرآیندهای مالیاتی برای مودیان طراحی شده است. هدف از ایجاد این نرم افزار آنلاین، جمع‌آوری و یکپارچه‌سازی اطلاعات مالیاتی است تا مودیان بتوانند به راحتی اقدامات مربوط به مالیات را انجام دهند. با توجه به قوانین و مقررات سازمان امور مالیاتی، شرکت‌های مختلفی در زمینه توسعه و بهبود نرم‌افزارهای مالیاتی فعالیت می‌کنند تا مودیان مالیاتی بتوانند به سادگی اطلاعات خود را در این سامانه‌ها ثبت نمایند. طبق آخرین اخبار و دستورالعمل‌های جدید سازمان امور مالیاتی، از فروردین سال 1402، همه افراد و شرکت‌هایی که مشمول قانون مالیات هستند، باید صورتحساب‌های فروش کالا و خدمات خودشون رو به صورت الکترونیکی به سامانه آنلاین مودیان ارسال کنند.

این موضوع یه تغییر بزرگی بود برای خیلی از مودیان که تا قبل از این فقط صورتحساب‌های کاغذی و دستی رو ثبت می‌کردن. با این تغییر ناگهانی، بسیاری از آن‌ها سردرگم شده بودند و نمی‌دونستن که چطور باید این صورتحساب‌ها رو به صورت الکترونیکی به این سامانه جدید ارسال کنند.

در واقع، با توجه به پیچیدگی‌های ارسال صورتحساب به سامانه مودیان، این یه چالش جدید برای خیلی از مودیان مالیاتی بود البته الان یکسالی از زمان اجرایی شدن این قانون می گذرد و تقریبا اغلب مودیان با این موضوع کنار آمده اند و طبق شرایط خود از یکی از روش های ارسال صورتحساب جهت جلوگیری از جرائم مالیاتی استفاده می کنند.

حسابدار اپ یکی از شرکت هایی بود که با اجرایی شدن این طرح اقدام به طراحی نرم افزاری کاربر پسند و آسان نمود تا تمامی مودیان با هر سطح سواد مالیاتی قادر به استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان باشند ، با ورود این نرم افزار به بازار و استفاده ی کاربران و میزان سطح رضایت تا حد زیادی در این زمینه موفق بوده است.نرم افزار واسط حسابدار اپ از تمامی الگوهای صورتحساب در سامانه مودیان پشتیبانی می کند.

  • الگوی طلا، جواهر ، پلاتین
  • الگوی قرارداد پیمانکاری
  • الگوی بلیت هواپیما
  • الگوی فروش
  • الگوی فروش ارزی
  • الگوی صادرات
  • الگوی قبوض خدماتی

نرم افزار واسط سامانه مودیان مالیاتی

در سال 1398، قانونی با عنوان “پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان” به تصویب رسید. هدف از این قانون، ایجاد شفافیت در امور اقتصادی و جلوگیری از جعل فاکتورها و فرار مالیاتی بود. براساس این قانون، تمامی افراد مشمول موظف شدند در سامانه مودیان ثبت‌نام کنند و پس از عضویت، صورت‌حساب‌های الکترونیکی خود را برای فروش کالا و خدمات از طریق یک کارپوشه اختصاصی در این سامانه ارسال نمایند.

اگرچه در ابتدا ارسال الکترونیکی صورتحساب‌ها اجباری نبود، اما در فروردین 1402 فراخوانی رسمی مبنی بر لزوم ارسال فاکتورها به صورت الکترونیکی اعلام شد. با این فراخوان، مودیان به دنبال راه‌هایی برای ارسال الکترونیکی صورت‌حساب‌ها به سامانه مودیان بودند چرا که خود سامانه مودیان مالیاتی دارای چنین قابلیتی نمی باشد..

این صورت‌حساب‌ها می‌توانند از طریق شرکت‌های معتمد مالیاتی، نرم‌افزار سامانه مودیان و یا نرم‌افزارهای حسابداری که امکان اتصال به سامانه مودیان را دارند، ارسال شوند.حدود یک سالی می شود که از اجرای قانون پایانه های فروشگاهی می گذرد و تقریبا تمامی مودیان با این روش آشنایی پیدا کرده اند و جهت ارسال صورتحساب با توجه به شرایط خود از یکی از روش ها استفاده می کنند. در ادامه توضیح مختصری در مورد معایب و مزایای هر یک از روش ها برای مودیانی که قصد ارسال صورتحساب الکترونیکی رو دارند بیان می کنیم.

خرید نرم فزار واسط سامانه مودیان

بسیاری از مودیان مالیاتی به دنبال راه‌های ساده و مقرون به صرفه برای ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی خود به سامانه مودیان هستند. یکی از این راه‌ها، استفاده از نرم‌افزار واسط سامانه مودیان است که به آن‌ها امکان می‌دهد به صورت مستقیم و بدون واسطه، فاکتورهای خود را ارسال کنند.

در واقع، نرم‌افزار واسط سامانه مودیان ابزاری است که اشخاص مشمول قانون مودیان می‌توانند از آن استفاده کنند تا اطلاعات مربوط به صورت‌حساب‌های خود را مستقیماً به این سامانه ارسال کنند. با کمک این نرم‌افزار، کاربران می‌توانند از طریق اینترنت به سامانه مودیان متصل شوند و با زدن چند کلیک، تمامی صورت‌حساب‌های الکترونیکی خود را ارسال نمایند. علاوه بر این، افراد می‌توانند بعد از ثبت فاکتور الکترونیکی، از طریق همین نرم‌افزار از وضعیت صورت‌حساب‌های ارسالی خود استعلام بگیرند و یا در صورت نیاز فاکتورهای خود را اصلاح و یا ابطال نمایند.

با توجه به الزام ارسال فاکتورها به صورت الکترونیکی به سامانه مودیان، کاربران ابتدا باید در این سامانه ثبت‌نام کرده و یک کارپوشه اختصاصی ایجاد کنند. سپس می‌توانند نرم‌افزار واسط سامانه مودیان را خریداری کنند تا از امکانات آن برای ارسال صورت‌حساب‌ها بهره‌مند شوند.بدین ترتیب مودیان با استفاده از نرم افزار های واسط صورتحساب های فروش خود را ایجاد می کنند و به سامانه مودیان ارسال می نمایند و جهت استعلام فاکتورهای ارسال شده می توانند به کارپوشه ی خود در سامانه مودیان مراجعه کنند.

استفاده از نرم افزار های واسط مقرون به صرفه می باشد و مودیان تنها یکبار برای خرید نرم افزار هزینه می کنند علاوه بر اینکه با ارسال صورتحساب توسط مودی اطلاعات محرمانه افشا نمی شود.همچنین شما قادر خواهید بود در هر زمان و مکانی با گوشی یا دکستاپ صورتحساب های خود را به سامانه مودیان ارسال نمائید

ارسال صورتحساب با استفاده از شرکت های معتمد مالیاتی

سازمان امور مالیاتی برای کمک به مودیانی که قادر به ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی خود به سامانه مودیان نیستند، تعدادی از شرکت‌های مالیاتی را به عنوان “شرکت‌های معتمد مالیاتی” معرفی کرده است. این شرکت‌ها با رعایت شرایط و ضوابط خاصی مجاز به ارائه خدمات به مودیان هستند.

شرکت‌های معتمد مالیاتی بر اساس محدوده ارائه خدمات، درجه‌بندی می‌شوند. آن‌ها می‌توانند در قبال دریافت هزینه، صورتحساب‌های الکترونیکی مودیان را به سامانه مودیان ارسال کنند.

هدف سازمان امور مالیاتی از استفاده از این شرکت‌ها، جلوگیری از هرگونه سرباز زدن ارسال صورتحساب مانند عدم آگاهی، آموزش نادرست و موارد مشابه از سوی مودیان است. به این ترتیب، با معرفی شرکت های معتمد مالیاتی از سوی سازمان امور مالیاتی تمامی مودیان قادر به ارسال صورتحساب می باشند.

یعنی افرادی که کمبود زمان دارند، آگاهی لازم برای ارسال فاکتور الکترونیکی را ندارند و یا به هر دلیل دیگری قادر به انجام این کار نیستند، می‌توانند از خدمات شرکت‌های معتمد مالیاتی بهره‌مند شوند. توجه فرمائید که ارائه ی چنین خدماتی از سوی شرکت های معتمد مشمول هزینه برای مودی می باشد علاوه بر اینکه اطلاعات محرمانه مالیاتی شرکت نیز در اختیار شخص ثالث قرار می گیرد.حتما قبل از مراجعه به شرکت های معتمد به این موارد توجه فرمائید

ارسال صورتحساب با استفاده از نرم افزارهای حسابداری

یکی دیگر از روش های ارسال صورتحساب های فروش به سامانه مودیان، استفاده از نرم افزارهای حسابداری است. این روش بسیار ساده و کاربردی است. شما می توانید از همان نرم افزاری که برای صدور فاکتورهای فروش استفاده می کنید، برای ثبت اطلاعات در سامانه مودیان نیز بهره ببرید.

اما نکته ای که در این روش وجود دارد این است که بسیاری از نرم افزارهای حسابداری فاقد امکان اتصال به سامانه مودیان هستند و تنها تعداد محدودی از آنها این قابلیت را دارا می باشند.

بنابراین افرادی که نرم افزار حسابداری آنها فاقد چنین امکانی است، باید از دو روش دیگر یعنی استفاده از خدمات شرکت های معتمد مالیاتی یا خرید نرم افزار واسط سامانه مودیان برای ارسال صورتحساب های الکترونیکی به این سامانه استفاده کنند.

در نهایت انتخاب هر یک از این روش ها بستگی به شرایط، امکانات و ترجیحات هر مودی مالیاتی دارد..

سامانه مودیان مالیاتی

سامانه مودیان مالیاتی یک ابزار آنلاین است که توسط اداره امور مالیاتی کشور راه اندازی شده تا فرآیند جمع آوری مالیات از افراد و شرکت ها را با دقت و کارایی بیشتری انجام دهد. این سامانه به کاربران اجازه می دهد تا صورتحساب و اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت آنلاین ارسال کرده و پرداخت مالیات را نیز از همین طریق انجام دهند.

توسعه سامانه های آنلاین مالیاتی این امکان را فراهم آورده که افراد و شرکت ها بتوانند به راحتی اطلاعات مالیاتی خود را وارد کنند، صورتحساب را مشاهده و پرداخت ها را آنلاین انجام دهند. هدف از ایجاد این سیستم، تسهیل ارتباط با مودیان و افزایش شفافیت در امور مالیاتی است.

سامانه مودیان یک فضای تبادل اطلاعات بین خریداران، فروشندگان و سازمان امور مالیاتی ایجاد کرده که از طریق آن، مودیان می توانند به کارپوشه مالیاتی خود در آدرس www.my.tax.gov.ir دسترسی پیدا کنند. مودیان باید در تاریخ های مشخص شده، صورتحساب های الکترونیکی خود را به این کارپوشه ارسال نمایند

کلام آخر

در این مقاله، انواع روش‌های ارسال فاکتور به سامانه مودیان را شرح دادیم و به مزایا و معایب هر یک از آن‌ها پرداختیم. در نهایت، بهترین روش را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

استفاده از شرکت‌های معتمد مالیاتی به دلیل هزینه‌بر بودن و افشای اطلاعات مالیاتی چندان توصیه نمی‌شود. از طرف دیگر، تمامی نرم‌افزارهای حسابداری امکان اتصال به سامانه مودیان را ندارند.

بنابراین، بهترین راه استفاده از نرم‌افزار واسط سامانه مودیان است. با خرید این نرم‌افزار، مودی می‌تواند خودش اقدام به ارسال فاکتور به سامانه مودیان کند. به این ترتیب، اطلاعات مالیاتی کاملاً امن باقی می‌ماند و در زمان و هزینه نیز صرفه‌جویی می‌شود.

با این حال، استفاده از هر یک از روش‌های توضیح داده شده، کاملاً به شرایط مودیان بستگی دارد تا بتوانند اقدام به ارسال صورتحساب‌ها کنند. چرا که در صورت کوتاهی در این زمینه، ممکن است مجبور به پرداخت جرایم مالیاتی شوند.

شرکت حسابدار اپ یکی از شرکت‌های معتبر در زمینه ارائه خدمات مالیاتی و نرم‌افزار سامانه مودیان مالیاتی می باشد. این مجموعه یکی از پیشگامان در طراحی نرم افزار واسط به شمار می رود و با ارائه ی نرم افزاری آسان قدم بزرگی را در این راه برداشته است. شما می‌توانید برای مشاوره یا خرید نرم‌افزار به وبسایت https://hesabdar.app مراجعه کنید و پلن مورد نیاز خود را انتخاب نمایید.

 شماره پشتیبانی حسابدار اپ: 92 40 00 91 – 021

منبع : حسابدار اپ

دکمه بازگشت به بالا