برترین های کسب و کارفرهنگ و هنر

کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم

معرفی کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم؟: راهنمای دیکتاتور بلند پرواز

آندره د گیلوم یک راهنمای جذاب در اختیارتان قرار می‌دهد و به شما یاری می‌رساند تا دیکتاتوری را که در وجودتان خانه کرده است درونتان پرورش دهید. کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ که یکی از پرفروش‌ترین آثار کشور آمریکا محسوب می‌شود، با زبانی طنز به اتفاقات سیاسی جهان می‌پردازد و دانلود کتاب اطلاعات عمومی‌تان را بالا می‌برد.

دانلود رایگان کتاب pdf با لینک مستقیم |دانلود رایگان کتابهای نایاب pdf

درباره‌ کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم:

تمامی انسان‌ها در اعماق وجود خود تمایل دارند که بر دنیا حکومت کنند ولی تنها تعداد اندکی از این افراد موقعیت، مهارت و استعداد رسیدن به چنین جایگاهی را دارند. نگران نباشید اگر شما نیز چنین سودایی در سر دارید، آندره د گیلوم (Andre de Guillaume) تصمیم دارد به شما در رسیدن به نقشه‌های بلندپروازانه‌تان کمک کند و راهنمایی اصولی و لذت‌بخش را در اختیارتان قرار دهد. کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ (How to rule the world) داستان‌های جذابی را روایت می‌کند و به شما راه و چاه دیکتاتور بودن را نشان می‌دهد، آن هم با ذکر مثال!

اما چرا قدرت خوب است؟

کسب قدرت، یک دنیا خوبی و خوشی برای شما به ارمغان می‌آورد. از همان لحظه‌ی تولد بزرگ‌ترین لذت ما این است که هرچه اراده کنیم، همان شود. تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که وقتی یک کودک برای اسباب‌بازی، غذا یا عوض‌ شدن پوشکش داد و فریاد به راه می‌اندازد، چرا پدر و مادرش مضطرب می‌شوند و برای تأمین نیازش تلاش می‌کنند؟ بچه‌ها بزرگ‌ترین و حتی موفق‌ترین دیکتاتورهای دنیا محسوب می‌شوند؛ آن‌ها همواره به چیزی که می‌خواهند می‌رسند. اکنون تصور کنید اگر بتوانید تمام عمر خود این‌گونه حکومت کنید!

در چنین شرایطی همه‌ی دنیا یا حداقل بخشی از آن برای رضایت شما و تأمین نیازهای‌تان تلاش خواهند کرد و زندگی شما تبدیل به بهشتی حقیقی می‌شود. شما فرمانروای مطلق به شمار می‌آیید و نسبت به اطرافیان‌تان یک ابرانسان هستید، یک رهبر فرزانه! البته این جایگاه منافع دیگری هم با خود به همراه دارد که از میان آن‌ها می‌توان به مواردی مانند، ثروت، زنان زیبا، سفرهای بین‌المللی فراوان، زندگی مرفه و… اشاره کرد. لینک دانلود کتاب درسی تاریخی نیز در سایت موجود می باشد.

نکوداشت‌های کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم:

– تلنگری طنزآمیز به سیاست های جهانی. (Razor)
– چگونه همه‌ی ثروت، جنسیت و پارانویا را که با قدرت مطلق همراه است، کنترل کنیم. (Salt Lake Tribune)

کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم مناسب چه کسانی است؟

خواندن این کتاب جذاب به تمامی علاقه‌مندان به آثار طنز به شدت توصیه می‌شود و مطمئن باشید از مطالعه‌ی اظهارنظرهای آندره د گیلوم پشیمان نخواهید شد.

با آندره د گیلوم بیشتر آشنا شویم

این طنزنویس مشهور در ایام جوانی تحصیلات خود را در کالج نظامی و سلطنتی سندهرست در کشور انگلیس به پایان رساند و با نگارش کتاب «چگونه بر جهان حکومت کنیم» توانست نام خود را به عنوان یک نویسنده‌ی طنز و تحلیل‌گر مطرح نماید.

جملات برگزیده‌ی کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم

– سیاست علم نیست، هنر است. (اتو فن بیسمارک)
– قدرت سیاسی از لوله‌ی تفنگ جوانه می‌زند. (مائو تسه‌تونگ)
– کسی که آرزو دارد از او اطاعت کنند، ابتدا باید بداند چگونه دستور دهد. (نیکولو ماکیاولی)
– همچون سیزیف، تلاش برای رسیدن به قله، برای قوت قلب و احساس خوشبختی انسان کافی است. (آلبر کامو)

در بخشی از کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم می‌خوانیم:

اصلاً و ابداً تحت هیچ شرایطی دچار این توهم نشوید که به قدرت رسیدن شما مترادف امنیت شماست و جان‌تان دیگر در خطر نیست. تازه حالا وقتش است که با یک حقیقت ترسناک مواجه شوید. هرکس که دوروبر یا دور از شماست، تهدیدی برای شماست.

غذای شما ممکن است مسموم باشد. محافظ شما ممکن است آدمکش باشد و محرم اسرار شما و معتمدان شما ممکن است جاسوس باشند. آگاهی از این‌که زندگی شما و مهم‌تر از آن قدرت‌تان هرلحظه در خطر از دست رفتن است، حقیقتی آزاردهنده، اما مفید است. شما همیشه باید در حالت حمله و آماده‌باش باشید و به هیچ‌کس اعتماد نکنید؛ بخصوص امثال ریموند مرکادر. لابد می‌پرسید این بابا کی هست؟

ریموند مرکادر یک کمونیست اسپانیایی بود که از طرف استالین مأمور ترور تروتسکی شده بود (امیدوارم تروتسکی را دیگر بشناسید. نمی‌شناسید؟ همان رقیب سیاسی استالین که به مکزیک گریخت) مرکادر با هویت جعلی و به‌عنوان یک دانشجوی شیفته‌ی نوشته‌های تروتسکی به او نزدیک شد و از آن کلک قدیمی استفاده کرد:

«استاد بیاین ببینید تو این مقاله چی نوشتن!»

و وقتی استاد خم شد تا ببیند در مقاله چه نوشته‌اند، با یخ‌شکنی که در جیبش مخفی کرده بود صاف زد وسط ملاج استاد.

تروتسکی چند روز بعد به‌خاطر شدت جراحت مرد. مرکادر چند وقت در مکزیک آب‌خنک خورد و در بازگشت به شوروی از استالین مدال شجاعت و نشان قهرمان ملی گرفت.

درباره کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم؟

چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ سوالی است که همه ما حداقل یکبار از خودمان پرسیده‌ایم. اما جواب در این است که ما باید یاد بگیریم چطور می‌توانیم نفر قبلی را حسابی داغون کنیم و بشکنیم، یک پرچم شخصی برای خودمان بسازیم، دولت دست نشانده خودمان را ایجاد کنیم، آزادی بیان را سرکوب کنیم و از پس دشمنان برآییم. به این ترتیب می‌توانیم مطمئن باشیم که دیکتاتور خوبی در درونمان پرورش داده‌ایم که به زودی می‌تواند رشد کند و دنیا را در چنگ خودش بگیرد.

آندره د گیلوم در کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم؟، راهنمایی برای تمام دیکتاتورهای بلند پرواز نوشته است و انجام دادن تمام مراحلی را که در بالا ذکر شد، به خوبی به شما می‌آموزد.

این کتاب اثری است که با نگاهی طنز، به رویکردهای سیاسی جاری در جهان می‌نگرد و تلنگری به آن‌ها می‌زند تا خودشان را پیدا کنند و روششان را، آن هم در صورتی که نقصی در کارشان وجود دارد، اصلاح کنند.

کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب را به تمام کسانی که به کتاب‌های طنز علاقه دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چگونه بر جهان حکومت کنیم

کارآموزی، سال‌های سرگردانی

مردی که عقل در کلّه‌اش دارد و این را می‌داند، قادر به شکست ده مرد است که عقل در کله‌شان ندارند و آن را نمی‌دانند. جرج برنارد شاو

یک دوران کودکی سودمند و سازنده

مشخصه‌ها و کیفیت‌های رهبری از همان آغاز هویدا هستند. بچگی هرکول را در نظر بگیرید. در همان دوران کودکی و نوزادی که محتاج تعویض پوشک و «آب‌به» بود، افعی خطرناکی را که نامادری سنگدلش داخل گهواره گذاشته بود جر و واجر کرد. از والدین خودتان در مورد کارهای بزرگ و عجیبی که در کودکی انجام داده‌اید بپرسید. وقایع کوچک را بزرگ‌نمایی کنید و اگر هیچ اتفاق خاصی هم در دوران کودکی‌تان رخ نداده از خودتان بسازید و داستان‌سرایی کنید. در خلق این داستان‌ها باید نهایت هوش و ظرافت و خلاقیت را به خرج دهید.

شما محتاج داستان‌هایی هستید که هم‌زمان هوش و خرد پیش‌رس شما را عیان کنند، شجاعت بی‌حدومرزتان، استقامت و پشتکار منحصربه‌فردتان و در صورت لزوم قساوت و خشونت و سنگدلی شما را مثلاً در برابر کسی که به حریم خانه و خانوادهٔ شما تجاوز کرده. داستان‌هایی دربارهٔ قطاربازی و دکتربازی و لیس‌پس‌لیس با بچه‌های محل، توجه هیچ‌کس را جلب نمی‌کند و داستان‌هایی در مورد تقلب و فرار از مدرسه و یا بدتر از آن «روزی که دور از چشم مادرتان لباس شبش را پوشیده‌اید و خودتان را مثل او آرایش کرده‌اید»، کارکرد معکوس و منفی دارد و بهترین سلاح برای رقبا و دشمنان‌تان برای سم‌پاشی‌های تبلیغاتی علیه شماست.

تحصیلات رهبر جهان

هیچ‌کس با تحصیلات نمی‌تواند دیکتاتور خوبی بشود،‌ اما تحصیلات عالی لازمهٔ یک زمامدار موفق است. حتی در زمان قدیم که آکسفورد و هارواردی در کار نبود، پادشاهی مثل فیلیپ مقدونی وقتی می‌خواست پسرش اسکندر ـ بعداً کبیر ـ را به مدرسه بفرستد، آدرس نزدیک‌ترین مدرسهٔ دولتی حول‌وحوش کاخ را نمی‌گرفت، بلکه سروقت سرآمد فرزانگان فلاسفه و اندیشمندان عصر، ارسطو می‌رفت. رهبران جهان معمولاً در گران‌قیمت‌ترین و پرهزینه‌ترین مراکز آموزشی تحصیل کرده و می‌کنند. آخرین شاه ایران در مدرسهٔ «لوروزی»، گران‌قیمت‌ترین و بهترین مدرسهٔ خصوصی سوئیس، تحصیل می‌کرد. سر آنتونی ادن و شاهزاده پل یوگسلاو در مدرسهٔ خصوصی ایتن انگلستان هم‌کلاس بودند و مادام چیانگ کای شک رهبر سیاسی و نظامی چینی در کالج وسلین ایالت جورجیا تحصیل می‌کرد.

ملکه الیزابت اول، ملکه باکره

* مادرش (آن بولین) همسر دوم هنری بود که در سال ۱۵۳۶ به دستور پارلمان بازداشت و سر از تنش جدا شد. چند ماه بعد پارلمان الیزابت سه‌ساله را فرزند نامشروع پادشاه اعلام کرد. این نظر بیشتر کاتولیک‌های انگلستان بود، چون طلاق هنری از همسر اولش و به دنبال آن ازدواج دوم او را شرعی و قانونی نمی‌دانستند. با وجود منع پارلمان، الیزابت در دربار بزرگ و از تحصیلات بسیار خوبی برخوردار شد.

* او توانایی صحبت سلیس و روان به شش زبان را داشت و اراده پولادین و سلطه‌جویی را از هر دو والد خود به ارث برده بود.

* هنگامی که الیزابت ۲۵ ساله به تخت سلطنت نشست، مشکلات فراوانی پیش روی ملکهٔ جوان قرار داشت: جنگ با فرانسه، روابط تیره با اسکاتلند و اسپانیا، وضع بد مالی دولت و از تمام این‌ها خطرناک‌تر تفرقهٔ مذهبی. الیزابت قبل از هر چیز به رفع همین مشکل آخر همت گماشت. کمی پس از آن‌که زمام امور را در دست گرفت، مذهب «انگلیکان» به‌عنوان مذهب رسمی کشور تعیین شد.

* هنگام عصبانیت عنان از کف می‌داد و انواع و اقسام فحش‌های ناموسی و غیرناموسی بر زبانش جاری می‌شد. یک بار به لباس یکی از درباریان که مطابق سلیقه و میل او لباس نپوشیده بود، آب‌دهان انداخت.

* الیزابت برای متوقف کردن توطئه‌چینی اشراف‌زادگان صاحب‌نفوذ علیه سلطنت خود، آنان را تشویق به زندگی در دربار خود کرد؛ جایی که او بتواند نظارت همیشگی بر آنان داشته باشد. اگر درباریان او بدون اجازه‌اش ازدواج می‌کردند، با آنان به‌عنوان خائن رفتار می‌شد. الیزابت همیشه به ظاهر خود اهمیت می‌داد و لباس‌های زیبا می‌پوشید. دستور داده بود نقاشی‌های بزرگی از او بکشند و در جای‌جای شهر نصب کنند. ضمن این‌که به سفرهای استانی خارج لندن و اقامت در کاخ‌های اشراف عالی‌رتبه نیز علاقهٔ خاصی داشت. این «سفرهای ملوکانه» محبوبیت او را بیشتر می‌کرد.

منبع: www.free-ebooks.net

دکمه بازگشت به بالا