نکات مهم قبل از خرید ساعت Avi-8
ساعت هوشمند بلک تایم مدل AVI-8
دور از ذهن نیست که وقتی تکنولوژی در هر لحظه در حال پیشرفت و توسعه است کوچکترین وسایل مورد نیاز بشر نیز به سمت پیشرفت در این زمینه گام بر می دارد. گذر از ساعت های کلاسیک سوئیسی به سمت ساعت های هوشمند یکی از این پیشرفت ها به شمار می آید که این روزها در بازار به فروش میرسند، اما برای انتخاب گزینه مناسب چه مواردی را میبایست در نظر گرفت؟ در ادامه مقاله راهنمای خرید ساعت AVI-8 هوشمند همراهمان باشید تا با این گجت ها بیشتر آشنا شوید.
ساعت هوشمند چیست؟
ساعت هوشمند یا ” Smartwatch یا Smart watch ” ساعت های مچی کامپیوتری هستند که علاوه بر نمایش زمان ،قابلیت انجام و پردازش برخی چیزهای دیگر را نیز دارد. ساعت های هوشمند در مدل های اولیه خود فقط توانایی انجام وظایفی مانند محاسبات (ماشین حساب) ترجمه و یکسری از بازی های کامپیوتری را داشتند.
ساعت های هوشمند امروزی نیز به موبایل های هوشمند متصل شده و با یکدیگر همگام می شوند و شما می توانید بسیاری از کارهای موبایلتان را از طریق ساعت هوشمند انجام دهید. هدف از تولید این ساعت ها این است که شما بتوانید تمام کارهایی که با گوشی موبایل خود انجام می دهید را توسط این محصولات انجام داده و در نهایت از گوشی خود بی نیاز شوید. اما همانطور که گفتیم این یک هدف است و در حال حاضر محقق نشده است.
می توانید از این ساعت ها برای مکالمه استفاده کنید. با برخی از آن ها عکس بگیرید. می توانید خرید کرده و به عنوان کارت اعتباری از آن ها استفاده کنید. این ساعت ها می توانند با دنبال کردن حرکات شما وضعیت سلامتی و میزان کالری دریافتی و مصرف شده شما را تجزیه و تحلیل کنند. اینها تنها نمونه ای از کارکردهای ساعت های هوشمند هستند اما در کنار این کاربردها باید به چند نکته توجه داشته باشید، ساعت های هوشمند به علت مفهومی که دارند و باید روی مچ دست کاربر بسته شوند صفحه نمایش های کوچکی دارند. اندازه این ساعت ها کوچک است و به همین خاطر باتری ای که در آن ها قرار می گیرد نمی تواند پرظرفیت باشد.
قابلیت های موجود در ساعت های هوشمند
هر کدام از ساعت های هوشمند امروزی می توانند دارای ویژگی های زیر می باشند:
- پتانسیل مستقل بودن؛ یعنی یک تلفن/ساعت که مانند یک موبایل بر روی دستان شما بسته می شود.
- استفاده به عنوان یک ساعت
- دارای پردازنده و RAM
- دارای سیستم عامل
- دارای حسگر های شتاب سنج، دماسنج، ارتفاع سنج، فشار سنج ،قطب نما و حسگر ضربان قلب
- دارای دوربین اختصاصی
- صفحه نمایش لمسی
- مکالمه و ایجاد تماس های تلفنی
- ماشین حساب
- بلوتوث و NFC
- GPS و مسیریابی
- نمایش نقشه
- صفحه نمایش گرافیکی
- بلندگو و میکروفن
- دارای حافظه داخلی و شیار کارت حافظه
- مودم های ارتباطی
- و …
مزایا و معایب ساعت هوشمند
ساعت هوشمند مانند هر وسیله کاربردی دیگر دارای مزایا و معایبی می باشند. با دیدن مزایا و معایب ساعت هوشمند به همراه قیمت ساعت ای وی ایت میتوانید تصمیم خود را جهت خریداری آن بگیرید.
مزایای ساعت هوشمند
- سهولت و سرعت در برقراری ارتباط
- اعلانهای شبکه اجتماعی خود را سریع مشاهده خواهید کرد
- دریافت تماسهای ضروری
- پاسخ پیامهای اضطراری در سریعترین زمان ممکن
- پیدا کردن گوشی خود در کمترین زمان ممکن
- وجود GPS که مانند یک مسیریاب عمل میکند
- استفاد از آن به عنوان یک ردیاب سلامتی و تناسب اندام
- برقراری ارتباط با دوستان خود حتی در زمانی که مشغول کاری هستید
- سرگرمی شما روی دست شما بسته شده و در هر جای ممکن میتوانید از آن استفاده کنید
- و …
معایب ساعت هوشمند
- نمایش غلط ضربان قلب در اکثر اوقات
- به اتمام رسیدن شارژ آن به سرعت در برخی مدلها
- قیمت بالای برخی از مدلهای ساعتهای هوشمند
- باید حتما با گوشی ست شود تا کار کند (البته فقط برای برخی از مدلها)
- عملکرد کند برخی از مدلهای ساعت هوشمند
- حمل و نقل شارژری دیگر در کنار شارژر سایر لوازم
- ضعیف بودن تاچ برخی از ساعتهای هوشمند
- و …
انواع ساعت هوشمند
به طور کلی ساعتهای مچی هوشمند در دو دسته مجزا تقسیم بندی می شوند؛
- کاربری عمومی
- کاربری تخصصی
کاربری عمومی
ساعتهای هوشمند این دسته برای این تولید شدند که تلفیقی از ظاهر و استایل را با کاربرد و عملکرد ایجاد کنند. از بزرگترین شرکت های فعال در حوزه تولید ساعت های هوشمند با کاربری عمومی میتوان به این موارد اشاره کرد: اپل واچ (Apple Watch): این ساعت ها توسط شرکت اپل طراحی و تولید شده اند. ور او اس (Wear OS Watches): این سیستم عامل توسط گوگل طراحی شده است، اما شرکت های زیادی توسط این سیستم عامل ساعت طراحی و تولید می کنند. تایزن (Tizen Watches): سیستم عامل تخصصی شرکت سامسونگ برای اسمارت واچ های گلکسیاش می باشد.
کاربری تخصصی
دسته دیگری از ساعتهای هوشمند هستند که شکل و قابلیتهای اختصاصی برای هدفهای مشخصی گرفته اند. این ساعتها در اطلاع رسانی به شما، از وضعیت فیزیکیتان یا شرایط محیطی قوی تر عمل می کنند. بعضی از این ساعت ها به گوشی برای متصل شدن نیاز دارند و بعضی نیز بطور مستقل کار می کنند.
ساعت کوه نوردی: این ساعتها برای کوه نوردی و پیاده روی های طولانی طراحی شدهاند. امکاناتی که این ساعتها در اختیار ما قرار میدهند شامل: باتری قوی با مدت زمان شارژدهی بالا، مکان یابی و مسیریابی، بررسی علائم حیاتی، بررسی آب وهوا و ساخته شده با دوام بالا برای شرایط سخت مثل طوفان و هوای بارانی است. برای نمونه از این سبک ساعتها میشه به “گارمین فونیکس 5 پلاس(Garmin Fenix 5 Plus)” و “سونتو 9 بارو(the Suunto 9 Baro)” اشاره کرد.
ساعت غواصی: با ساعت غواصی می توانید تنظیم کننده یا رگولاتور را به فرستنده بلوتوث متصل کنید و از امکان دریافت اطلاعاتی مثل عمق، زمان باقیمانده، دما و بسیاری عوامل مهم دیگه باخبر شوید. نمونه ساعتهای غواصی “گارمین (Garmin’s Descent Mk1)” و “سونتو (Suunto’s DX)” هستند.
ساعت پرواز: ساعت های پرواز نیز امکانات متفاوتی را در اختیارتان قرار می دهند. مانند میزان اکسیژن، لوگ بوک، نقشه حرکتی و رادار nexrad آب وهوا. مانند ساعت “گارمین دی2 دلتا(Garmin’s D2 Delta PX)”
نکات مهمی که قبل از خرید ساعت مچی باید به آن توجه کنید !
خرید AVI-8 خصوصا اگر بصورت آنلاین باشد مستلزم در نظر گرفتن نکاتیست. سبک ساعت، جنس آن، رنگ، کاربرد و … مواردی هستند که در زمان خرید ساعت مچی باید به آنها دقت کرد. در این مقاله از کومولایف نکات مهم خرید ساعت مچی و روش ساده ی تشخیص ساعت اصل از فیک را یادتان می دهیم.
انواع ساعت مچی از لحاظ کارکرد
- آنالوگ
- دیجیتال
- دیجیتال/آنالوگ
ساعت مچی آنالوگ
ساعت آنالوگ ساعتی است که عقربه ها و دقیقه هاش با اعداد و شماره های یونانی مشخص شده است. ساعت آنالوگ برای مشاغل رسمی و قرارملاقات ها مناسب است.
ساعت مچی دیجیتال
ساعت دیجیتال، ساعت خودمانی و غیررسمی است و ساعتی است که زمان را به شکل اعداد در صفحه LCD یا LED نشان می دهد.
ساعت دیجیتال/آنالوگ
ساعت دیجیتال /آنالوگ، ساعتی است که هر دو ترکیب را با هم دارد. این ساعت های دیجیتال/آنالوگ کاربردی هستند، زیرا روزانه استفاده شده و مناسب کار هستند اما نه برای موقعیت های رسمی.
خرید انواع ساعت مچی با توجه به استایل
خرید ساعت مچی نظامی
ساعت مچی نظامی، گزینه ی خوبی برای شروع است زیرا جزو اولین تولیدهای ساعت مچی در جهان است. تا اواخر قرن بیستم، ساعت ها به عنوان جواهرات در دستبند خانم ها نصب می شدند، اما به مرور مشخص شد که این سازوکار خیلی محکم نیست و باعث شکستن شیشه ساعت می شود. این جور مدل طراحی ساعت، صرفا جنبه نمایشی داشت. در همین حال، چند ساعت مچی جدید برای شکارچیان و یا خلبانان طراحی شد که در ابتدا خیلی محبوب نبودند.
سپس با شروع جنگ جهانی اول در سال 1914، تغییراتی شگرفی در صنعت ساعت سازی حاصل شد. سربازان و به ویژه افسران در زمان جنگ داخلی آمریكا نیاز مبرمی به ساعت های جیبی و قابل حمل پیدا کردند، اما سنگرها و موانع توپخانه ای در جبهه غربی استفاده از ساعت های جیبی را دشوار می کرد.
ساعت های غواصی
این سری از ساعت های مچی، به عنوان یک ابزار قابل استفاده برای یک حرفه یا فعالیت خاص طراحی شده اند و در مجموعه ساعت های ورزشی قرار می گیرند؛ چرا که همانطور که از اسمشان پیداست، غواصان از آن ها در اعماق دریاها و اقیانوس ها استفاده می کنند. اولین نوع از این سری ساعت ها، ساعت Rolex Oyster بود که در سال 1926 معرفی شد و با یک پیچ عقب در برابر گرد و غبار و آب نفوذناپذیر است. این ساعت در سال 1927 هنگامی معروف شد که مرسدس گلیتز، اولین زنی که در کانال انگلیسی شنا کرد، از آن ساعت استفاده نمود. هنگامی که ادعاهایی مطرح شد مبنی بر اینکه او در شنا تقلب کرده است، او همین مسیر را با پوشیدن ساعت Rolex Oyster تکرار کرد.