نکات مهم در شست و شوی گنبد های شیشه ای

مزایای گنبد شیشه ای نسبت به سایر پوشش های سقف

گنبدهای شیشه ای عناصر عملکردی در ساختمان هستند که علاوه بر زیبایی، کاربردهای فراوانی برای مسقف کردن فضاهای کوچک و بزرگ دارند. این گنبدها می توانند با ابعاد، طرح، رنگ و نقش متفاوت بر روی هر فضایی قرار گیرند و در جلوه داخلی و نمای ساختمان تاثیر گذار هستند. فرقی ندارد ساختمان مد نظر شما کاربری اداری، مسکونی، تجاری، آموزشی یا غیره دارد. قطعا برای پوشش فضای آن گنبد شیشه ای گزینه خوب و عاقلانه است. اگر گنبد شیشه ای که برای ساختمان استفاده می کنید از بیرون مشخص باشد، نما را خاص تر کرده و دقت بیننده را بیشتر جلب می کند.

ساختمان

در میان نماهای تکراری و خسته کننده شهری، حضور گنبد در پروژه شما باعث می شود ساختمان شاخص تری داشته باشید. همچنین اگر از گنبد شیشه ای در فضای داخلی استفاده کنید بر مرکزیت و محوریت فضا تاکید خواهید کرد. این تاکید باعث می شود فضای داخلی ساختمان مجلل تر و یک دست تر دیده شود. در نتیجه هر شخص با حضور در این فضا، احساس بهتری نسبت به محیط خواهد داشت. علاوه بر این گنبد به عنوان یک عنصر معماری سنتی مهم در ایران میان اکثریت مردم فرم محبوبی محسوب می شود.

در چه فضایی می توان از گنبد شیشه ای استفاده کرد؟

تقریبا هر فضایی که برای پوشش آن نیاز به ایده ای آسان، ویژه، سریع و خاص دارید امکان استفاده از گنبد شیشه ای وجود دارد. گنبدهای شیشه ای معمولا گزینه مناسبی برای پوشاندن سقف لابی ها و وُید ها هستند و می توانند به کاهش ستون های پلان و افزایش ارتفاع محیط کمک کنند.  همچنین می توانید در فضای لابی یا آتریوم ساختمان خود از یک گنبد شیشه ای استفاده کنید. گنبد هایی از این دست اگر از شیشه های رنگی داخل آن استفاده شود، با عبور نور نقش زیبایی بر روی کف ایجاد می کنند که بسیار زیباست. همچنین این گنبدها در هر ساعت از روز میزان نور متفاوتی را به داخل بنا وارد می کنند که بر کیفیت و عملکرد فضاهای داخلی تاثیر مثبت می گذارد.

استحکام و دوام گنبد شیشه ای

گنبد شیشه ای از استحکام و دوام بالایی برخوردار است. این امر به استناد صدها پروژه کار شده توسط کاژه قابل اثبات است. به علت آن که در فرآیند ساخت این گنبدها از انواع تست های فنی آب بندی و ضربه استفاده می شود لذا استحکام بالایی دارند و پس از گذشت چندین سال بدون هیچ مشکلی به عملکرد خود ادامه می دهند.

سال هاست در سراسر جهان برای پوشاندن فضاهای کوچک و بزرگ از گنبدهای شیشه ای استفاده می شود. امروزه این امکان با کیفیتی جهانی و نوین توسط کاژه در ایران فراهم شده است تا شاهد ساختمان هایی مفید تر و شکیل تر باشیم. گنبدهای شیشه ای طراحی و ساخته شده توسط کاژه تلفیق هنر و زیبایی هستند. این گنبدها می توانند با طرح سنتی یا مدرن و با ترکیب رنگی مورد علاقه شما طراحی و ساخته شوند. همچنین ابعاد گنبد شیشه ای می تواند طیف گسترده ای از سایزها را در بر بگیرد.

مراحل اجرای سقف گنبدی و گرد شیشه ای

اجرای سقف گنبدی شیشه ای شامل ۴ مرحله طراحی، ساخت فریم، ساخت شیشه و نصب در محل است. پیش از هرچیز آرچی تاج به عنوان طراح و مجری سقف نورگیر شیشه ای طرح دار، اقدام به برداشت از محل پروژه می نماید تا ابعاد دقیق را با کمترین خطای ممکن برداشت نماید. همچینین گاهی به دلیل حساسیت بالای پروژه شاید نیاز به نقشه برداری و تهیه نقشه های ازبیلت باشد. در زیر مراحل طراحی و اجرای سقف شیشه ای گرد و گنبدی توضیح داده شده است:

مرحله اول – طراحی

پس از برداشت ابعاد، انجام طراحی های اولیه آغاز می شود. طراحی گنبد شیشه ای خود شامل دو مرحله طراحی سازه و طراحی شیشه استیند گلس است.

۱ – طراحی سازه

با توجه به ابعاد برداشت شده و محاسبه بارهای وارد شده بر سقف گرد شیشه ای نوع مقاطع سازه مشخص می شود.

۲ – طراحی شیشه استین گلس

خطوط و موتیف ها در طراحی می تواند پیرو سبک های متنوعی باشد. ترکیب رنگی نیز می تواند طیف وسیعی از رنگ ها و تنالیته های رنگی را داشته باشد. به دلیل تنوع شیشه ها، استیندگلاس می تواند تمام سبک های طراحی از سنتی و کلاسیک گرفته تا مدرن و پست مدرن را دربر گیرد و بنا به شاخص های یک سبک خاص طراحی و اجرا گردد.

مرحله دوم – ساخت

مرحله اجرایی پس از تاییدیه های کارفرما آغاز می شود.

۱- ساخت سازه

در مرحله ساخت سازه دقیقا از روی نقشه ها، پروسه ساخت اغاز می شود. دقت و ظرافت در ساخت استراکچر، زمینه را برای ساخت و تولید شیشه های استین گلاس با توجه به استانداردها و ویژگی هایی که دارند، به بهترین شکل فراهم سازد.

۲- ساخت شیشه استین گلاس

پس از ساخت سازه، کارگاه آرچی تاج اقدام به تولید شیشه ها با توجه به طرح و ترکیب رنگی موجود می نماید. تمام پروسه ساخت و تولید شیشه استین گلس با دست انجام می پذیرد. سه مرحله تولید استیند گلاس عبارتند از برش شیشه، مونتاژ قطعات شیشه در کنار هم و پرداخت نهایی شیشه که هر سه مرحله با دست انجام می گیرد.

مرحله سوم – نصب و آب بندی

نصب نورگیرهای سقفی به دلیل تماس با آب باران، برف و باد دارای حساسیت هایی است که می بایست با دقت به انجام برسد.

۱- انتقال ملزومات به محل نصب

پس از ساخت شیشه ها در کارگاه، مرحله انتقال آنها به همراه تمام موارد مورد نیاز برای نصب به انجام می رسد. این مرحله به دلیل حساسیت شیشه ها، می بایست با دقت بالایی به انجام برسد.

۲- نصب در محل

در این مرحله و پس از انتقال ملزومات نصب به محل پروژه، نصب شیشه بر روی سازه آغاز می شود و سپس در صورت لزوم آب بندی و هوا بندی نیز برای جلوگیری از نفوذ آب باران و برف به طور کامل انجام می شود. لزوم استفاده از دیتیل های حرفه ای و متریال های استاندارد در این مرحله بسیار جائز اهمیت است.

با توجه به حساسیت و ویژگی های خاص شیشه، طراحی دقیق جزئیات اجرایی، نقش و نگار شیشه ها و همچنین اجرا و نصب مهندسی شده نورگیر سقفی گنبدی از اهمیت بسیاری برخوردار است. خوشبختانه آرچی تاج توانسته است با ارتقای سطح فنی و کیفی گنبد شیشه ای، گام های ارزنده ای برداشته و اجرای این گنبدها را به بهترین شکل ممکن میسر کند.

گروه هنری آرچی تاج با تکیه بر توان هنری خود، و توجه به تجربیات گذشته، سعی بر آن دارد تا بتواند در اجرای گنبدهای شیشه ای استیند گلاس راهی نو، وفادار به ارزش ها، متکی به هنر و وابسته به فنون روز را در بستری از فرهنگ و هنر ایرانی، پیش روی خود قرار دهد، تا نقشی در اندازه خود در پیشرفت معماری اصیل، ایفا کند. گنبد های استیند گلاس در صورت انتخاب درستی از رنگ و نقش، بی شک می تواند منظره ای خیره کننده، حسی غنی دیدی زیبا و نوری لطیف را به محیط ببخشد.

اگر به دنبال اجرای نورگیری خاص و بدون تکرار در فضای خود هستید، گنبد شیشه ای استیند گلس و تیفانی به شدت به شما پیشنهاد می شود که می تواند علاوه بر تامین نور فضای شما، زیبایی و جذابیتی بی همتا را نیز به آن اضافه کند. پروسه طراحی و ساخت گنبد شیشه ای استیند گلس و تیفانی، نیاز به صرف زمان، ظرافت و دقت بالایی دارد، از همین رو آرچی تاج با بهره مندی از تجربیات فراوان گذشته و تخصص های لازم در این زمینه می تواند یاری رسان شما در این زمینه باشد. با آرچی تاج در تماس باشید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید.

منبع مقاله: آرچی تاج

دکمه بازگشت به بالا