برترین های کسب و کارعلمی و پزشکی

تأثیر مصرف قهوه موکا در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

 آنالیز منتشر شده پیرامون گردش خون در سال ۲۰۱۳:

این آنالیز نتیجه ۳۶ مطالعه بر روی  قهوه موكا دكتر بیز  بوده است که بر روی بیش از یک میلیون بیمار انجام شد. محققان نتیجه گرفتند مردمی که قهوه را در حد اعتدال می نوشند به طور قابل توجهی احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در آن ها نسبت به کسانی که نمی نوشند کاهش می یابد.

آزمایش منتشر شده در رابطه با گردش خون در سال ۲۰۱۲ تاثیر قهوه بر قلب را نشان داد :

محصولات دکتر بیز نارسایی قلبی از ۵ مطالعات بالینی که بر روی بیش از ۱۴۰۰۰۰ بیمار بود، نشان داد کسانی که روزانه ۴ فنجان قهوه می نوشند احتمال کمتری دارد که نارسایی قلبی در آن ها بوجود آید.

مقاله منتشر شده در مجله خط سلامتی:

با وجود اینکه قهوه باعث افزایش جزئی فشار خون می‌شود که این اثر به مرور زمان از بین می‌رود ، قهوه باعث افزایش خطر بیماری قلبی نیست و حتی میتوان گفت خطر سکته در افرادی که قهوه مصرف می‌کنند کمتر هم می‌باشد

یک خبر خوب برای قلب تان:

دکتر؟ انقد مهمه که اینجوری جار میزنی؟؟؟؟

البته که مهمه! قهوه دارای صدها فیتوکمیکال منحصربه فرد است که می تواند به کاهش التهاب کمک کند اما اگر شما مستعد اضطراب هستید، نوشیدن در حد اعتدال نیز ممکن است برای سلامتی تان خوب نباشد.با مطالعه به صورت دقیق تر می توانید با خواص و مضرات قهوه برای قلب آشنا شوید.

ایا کاپوچینو برای قلب ضرر دارد |تاثیر قهوه بر عروق

نوشیدن قهوه گانودرما شرکت بیز در رابطه با ریتم قلب:

در یک بررسی بزرگ از اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۱۳ در رابطه با قلب که بر روی بیش از ۱۱۵۰۰۰ نفر انجام شده بود محققان دریافتند که نوشیدن قهوه خطر نامنظم شدن ضربان قلب را بالا نمی برد.

تصیه پزشکان در رابطه با نوشیدن قهوه:

دکتر امیدوارم نگید که قهوه نخورم!

بسیاری از پزشکان به بیماران شان که بیماری های قلبی دارند یا ریتم قلب شان نامیزان است، توصیه می کنند که مصرف کافئین و نوشیدنی های کافئین دار را محدود کنند یا به صورت کامل از آن اجتناب کنند اما می توانید چند فنجان روزانه مصرف کنید و از آن کلی لذت ببرید اگر!!! احساس می کنید که ریتم قلب تان را به هم نمی زند. در نتیجه مصرف زیاد و مداوم می تواند هشداری به افراد باشد که زیاده روی در نوشیدن قهوه برای قلب مضر است.

هشدار در رابطه با نوشیدن قهوه:

اگر شما بعد از مصرف کافئین احساس می کنید که تپش قلب یا اضطراب یا علائم دیگری دارید، بهتر است دیگر قهوه ننوشید؛ زیرا این حالت مضرات قهوه برای قلب را نشان می دهد اگر روزانه قهوه می نوشید حتما را مطالعه کنید.

در ضمن:

  1. یکی از مضرات قهوه برای قلب نوشیدن بیش از ۵ فنجان در روز است که ممکن است در فرد احساس بی خوابی دست دهد و احتمال استرس را افزایش دهد.
  2. از قهوه های بدون کافئین هم می توان استفاده کرد اما قهوه های بدون کافئین هم، خالی از کافئین نیستند یعنی درصد بسیار پایینی از کافئین در آن باقی می ماند البته نوشیدنی های کافئین دار از نظر دوز و مواد افزودنی متفاوت از قهوه است.
  3. بهتره یکباره حجم زیادی کافئین رو وارد بدن نکنید. و سعی کنید از نوشیدنی های بنوشید که کافئین کمتری دارند. در این خصوص مطلب را مطالعه کنید.

در مطلب خواص قهوه به طور کامل به موارد بیشتری از خواص قهوه اشاره شده است می توانید آن را مطالعه کنید. همچنین برای اطلاعات بیشتر درمورد کافئین می توانید به مطلب  مراجعه کنید.

اگر نزدیکان تان مبتلا به فشار قلب یا … هستند و قهوه را به صورت بی رویه مصرف می کنند این مطلب را برای شان از طریق شبکه های اجتماعی ارسال کنید.

 تاثیر گانودرما روی بیماری های قلبی و عروقی

تحقیقات متعددی تأثیر گانودرما یا Ganoderma lucidum (G. lucidum ، Lingzhi) بر برخی نشانگرهای متابولیک مانند لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) ، لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) ، کلسترول تام (TC) ، فشار خون و  رادیکال های آزاد را نشان داده است.

قارچ G. lucidum به طور بالقوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. برخی از مطالعات نشان می دهد که G. lucidum مانع از آسیب قلبی در بیماری هایی مانند استرپتوزوتوسین (STZ) ناشی از دیابت ، رژیم غذایی با چربی بالا ، دیابت ناشی از رژیم غذایی ، ایزوپرنالین (ISO) ناشی از هیپرتروفی میوکارد ، سمیت اتانول روی قلب و مدلهای انقباض آئورت عرضی (TAC) می شود.

استفاده از این نوع قارچ باعث می شود سطح کلسترول و چربی خون کاهش یابد و از تصلب شرایین جلوگیری نماید. اثرات جانبی استفاده از این نوع قارچ نسبت به داروهای کاهش فشار خون همچون لوزارتان بسیار پایین بوده و کمتر است. قارچ گانودرما خاصیت کنترل کنندگی دارد و می تواند فشار خون بالا و پایین، هر دو را متعادل نماید.

این قارچ معجزه آسا از تشکیل لخته های خون جلوگیری میکند و آنها را برطرف می نماید. قارچ گانودرما یک درمان گر طبیعی برای بیماری های مختلفی از جمله فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است. بدون هیچ اثر جانبی مضر. با مصرف این قارچ سلامتی وطول عمر بیشتری داشته باشید.

هدف ما

در این فصل به طور خلاصه اثرات پیشگیرانه و درمانی G. lucidum بر بیماریهای قلبی عروقی و استفاده بالینی بالقوه از G. lucidum دخیل در این فرایند را بررسی میکنیم.

Protective Effect of Ganoderma (Lingzhi) on Cardiovascular System.

Abstract

Cardiovascular diseases (CVDs) are disorders of the heart and blood vessels and include coronary heart diseases, cerebrovascular diseases, rheumatic heart diseases, and other conditions.

CVDs are one of the most major causes of morbidity and mortality around the world, taking the lives of 17.9 million people every year.

Several investigations have shown the influence of Ganoderma lucidum (G. lucidum, Lingzhi) on some metabolic markers, such as low-density lipoprotein (LDL), high-density lipoprotein (HDL), total cholesterol (TC), blood pressure, and oxidative damage.

  1. lucidum potentially reduces the risk of suffering cardiovascular diseases. Some studies found that G. lucidum prevented from heart damage in a variety of disease models, such as streptozotocin (STZ)-induced diabetic, high-fat-diet-induced diabetic, isoprenaline (ISO)-induced myocardial hypertrophy, acute ethanol-induced heart toxicity, and transverse aortic constriction (TAC) models.

This chapter summarizes putative preventive and therapeutic effects of G. lucidum on cardiovascular diseases and the potential clinical use of G. lucidum involved in these effects.

دکمه بازگشت به بالا