جشنواره ای برای ارائه دستاوردهای دانشگاه تهران در حوزه “فناوری دیجیتال”

جشنواره ای برای ارائه دستاوردهای دانشگاه تهران در حوزه "فناوری دیجیتال"

رئیس مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری “دانشگاه دیجیتال تهران” (UT NEXT) گفت: “این جشنواره آخرین دستاوردهای دانشگاه تهران در زمینه فناوری دیجیتال را ارائه می دهد.” 1400) جشنواره (UT NEXT 1400) در ابتدای سپتامبر سال جاری.

به گزارش دیباروز ، دکتر سید امید فاطمی ، دبیر جشنواره اظهار داشت: با توجه به دانش و تجربه اساتید ، دانشجویان و صاحب نظران دانشگاه تهران در زمینه فناوری اطلاعات و آموزش الکترونیکی ، اولین جشنواره دانشگاه دیجیتال تهران (UT) NEXT 1400) با مشارکت همه روشنفکران توسط اداره کل روابط عمومی ، معاونان پژوهشی ، فناوری ، آموزش و فرهنگ و اجتماعی ، دانشجویی ، پارک علم و فناوری برای استقبال از سال تحصیلی جدید ، از 2 سپتامبر تا امسال 11

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره در تلاش است تا با همکاری همه خانواده های دانشگاه تهران ، دانشگاه ها و م institسسات تحقیقاتی ، زمینه ای برای نتایج ، تجربیات ، دستاوردها و پیشنهادات در زمینه فناوری های دیجیتال (فناوری اطلاعات و آموزش الکترونیکی) فراهم کند. و اندیشمندان و محققان کشور. “

دکتر فاطمی ، ایجاد بستری برای نمایش آخرین دستاوردها و تلاش های دانشگاه تهران در زمینه فناوری های دیجیتال ، ایجاد فضای تعامل بین اساتید ، دانشجویان و کارشناسان ، ترویج و توسعه گفتمان دیجیتال در بین مخاطبان دانشگاه و جهت گیری به سمت آموزش اساتید دیجیتال ، دانشجویان دیجیتال و کارشناسان دیجیتال از جمله اهداف این جشنواره ارائه نقشه راه دیجیتال بحث ، انعکاس و ایجاد بستری برای ارائه نتایج در زمینه آموزش الکترونیکی دانشگاه تهران است.

رئیس مرکز فناوری های دیجیتال دانشگاه تهران افزود: همچنین ارزیابی سیستم یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران ، بینش در زمینه آموزش و یادگیری ، تشویق و تقویت تولید محتوای الکترونیکی با تمرکز بهبود کیفیت زیبایی. محتوا ، شناسایی و قدردانی از فعالان دیجیتال ، راهنمایی و پشتیبانی می تواند از دیگر اهداف این جشنواره باشد. به عنوان ایده خدمت کرده و امکانات لازم را برای ادامه فعالیت ها و شناسایی و جذب کارآفرینان بالقوه در حوزه دیجیتال ایجاد کنید.

دبیر جشنواره گفت: برای دستیابی به اهداف ، جشنواره به سه موضوع تقسیم می شود: جشنواره آموزش الکترونیکی (از 9 تا 11 سپتامبر) ، کنفرانس آموزش الکترونیکی: تجارب زنده ، ارزیابی و آینده نگری (از 2 تا 7 سپتامبر) ) و جشنواره فناوری دیجیتال (از 6 تا 11) سپتامبر).

وی با بیان اینکه در محورهای همایش تلاش شده است تا همه کارشناسان بتوانند تجربیات ، نتایج و نتایج تحقیقات خود را ارائه دهند ، گفت: به همین منظور کنفرانس در دو قسمت برگزار می شود. با عنوان “تبادل تجارب آموزش و یادگیری الکترونیکی” ، که در آن کاربران به ارائه خلاصه ای جامع از مقاله حاوی تجربه زندگی خود ، به ویژه در دوره آموزش از راه دور بسنده می کنند. بخش دوم با عنوان “علم و هنر آموزش و یادگیری (آموزش) و آموزش عالی برای آینده “، و به دنبال دریافت مقالات توسط متخصصان در مورد آینده آموزش عالی است و محققان تا 28 اوت فرصت دارند خلاصه ای از آنها را ارائه دهند. 1500 کلمه).

دکتر ادامه داد. فاطمی: “در مرکز جشنواره آموزش الکترونیکی ، بهترین تجارت الکترونیکی از نظر هنر ، سبک و سبک ، معرفی دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه و معرفی دانشجویان و متخصصان فعال در آموزش الکترونیکی ، همچنین برگزاری نمایشگاه های تخصصی ، برنامه ریزی شده است. و معرفی شرکتهای دانش بنیان ، ارائه سخنرانی های اصلی و مصاحبه های تخصصی ، و برگزاری میزگردهای تخصصی ، ارائه خدمات فناوری دیجیتال به دانشگاه تهران ، ارائه نقشه راه دیجیتال به دانشگاه تهران و دریافت ایده ها و راه حل های فناوری معکوس دیجیتال (عکس) pitch) که دیجیتال خواهد بود.

رئیس مرکز فناوری دیجیتال دانشگاه تهران اظهار داشت: امیدواریم همه اعضای خانواده دانشگاه تهران که بیش از چهل هزار کاربر فعال در زمینه آموزش الکترونیکی و فناوری اطلاعات و پژوهشگران ملی و بین المللی دارند ، ارائه دهند پیشنهادات آنها کار ، مقاله ، نوشتن و تجربه برای این جشنواره.

طبق اعلام دانشگاه تهران ، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برگزاری این جشنواره می توانید به https://digital.ut.ac.ir و https://next1400.ut.ac.ir مراجعه کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا