مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟

مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟

به گزارش شفاف ، “خراسان” نوشت: در ادامه در این مدت غذاهای مناسب و نامناسب برای شما فراهم کرده ایم.

سوپ مرغ

مواد تشکیل دهنده سوپ مرغ با عفونت ها مقابله کرده و پاسخ های التهابی به بیماری ها را کاهش می دهد. سوپ مرغ همچنین مجاری بینی و گلو را باز می کند و تنفس را آسان می کند. سوپ های دیگر مانند سوپ های سبزیجات نیز تأثیرات مشابهی بر روی فرد دارند. این سوپ علاوه بر مغذی بودن ، هضم آسان و تهیه آن آسان است و همچنین حاوی آب است و در نتیجه باعث رطوبت رسانی می شود.

سیر

سیر خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتری دارد. این دارو به فرد کمک می کند تا سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد و با عفونت هایی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی مقابله کند.

میوه هایی که حاوی ویتامین C هستند.

میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین C می توانند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند.

زنجبیل

زنجبیل شرایطی مانند حالت تهوع ناشی از آنفولانزا را از بین می برد و سیستم هضم را بهبود می بخشد. می توانید به وعده های غذایی خود کمی پودر زنجبیل اضافه کنید و همچنین آن را در آب داغ ، عسل و لیمو بریزید و یک چای گیاهی درست کنید.

سبزیجات

سبزیجات سرشار از فیبر هستند که هضم غذا را بهبود می بخشد ، همچنین مواد مغذی مانند ویتامین C ، آهن و فولات را بهبود می بخشد. این مواد نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند و همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی هستند که بدن را سریعتر بهبود می بخشد.

احساس خستگی

جو دوسر همچنین منبع غنی فیبر است ، زیرا فیبر موجود در این ماده غذایی حاوی باکتری های مفید است. همچنین برای افراد مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا مناسب است زیرا می تواند تب ، اسهال و استفراغ را تسکین دهد.

مایعات

هیدراته نگه داشتن بدن یکی از مهمترین کارهایی است که فرد می تواند برای مقابله با آنفلوآنزا انجام دهد و مایعات زیر به شما کمک می کنند.

آب | کلیه ها از آب برای دفع مواد اضافی از بدن استفاده می کنند. نوشیدن آب کافی سرعت بهبودی فرد را افزایش می دهد.

آب گرم همراه با عسل ، لیمو و زنجبیل زنجبیل موجود در این نوشیدنی حالت تهوع را کاهش می دهد.

چای گیاهی

برخی از چای های گیاهی خاصیت درمانی خاصی دارند. به عنوان مثال ، نعناع فلفلی ، نعناع فلفلی یا گل محمدی عوارض تنفسی به ویژه سرفه را کاهش می دهد و جوشانده گل گاوزبان در کاهش تب م effectiveثر است. چای زنجبیل به دلیل خاصیت گرم و خاصیت ضد میکروبی در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا اثر بسیار مفیدی دارد.

غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید

غذای فرآوری شده | این غذاها سرشار از نمک هستند که آب و قند را جذب می کنند و در نتیجه التهاب را افزایش می دهد.

غذاهای چرب این غذاها روند هضم را کند می کنند.

لبنیات | هضم لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی در صورت تهوع شدید و تولید بلغم بیشتر با خوردن محصولات لبنی ، نباید مصرف شود.

منبع: medicalnewstoday

دکمه بازگشت به بالا