نشنال اینترست: نیروی هوایی آمریکا در حال افول است
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنلاین دیباروز، رسانههای بینالمللی در تحلیلهایی در خصوص وضعیت نیروی هوایی آمریکا و رقبایی چون روسیه و چین نوشتند، اینک تعداد و قابلیت جنگندههای آمریکا در پایینترین حد خود قرار دارد و آموزش کوتاه مدت باعث تضعیف آمادگی خلبانان شده است. در مجموع، نیروی هوایی امروز ایالات متحده برای اجرای یک عملیات همچون «طوفان صحرا» آمادگی لازم را ندارد.
نشریه «نشنال اینترست» روز سه شنبه در مطلبی نوشت، نیروی هوایی ایالات متحده در جشن ۷۶ سالگی در وضعیت بدی دارد و نمیتواند به اندازه کافی نیروی مورد نیاز خود را جذب کند. اینک تعداد و قابلیت جنگندههای آمریکا در پایینترین حد خود قرار دارد و آموزش کوتاه مدت باعث تضعیف آمادگی خلبانان شده است. در مجموع، نیروی هوایی امروز ایالات متحده برای اجرای یک عملیات همچون «طوفان صحرا» آمادگی لازم را ندارد.
اینک وضعیت استخدامی در نیروی هوایی استخدام نیروی هوایی ایالات متحده جالب نیست و اگر شرایط استخدامی از قبیل مصرف مواد مخدر، ازمایشهای بدنی، سن و موارد مشابه را تغییر نمیداد، شمار پذیرفتگان بسیار پایینتر بود.
نشنال اینترست در ادامه نوشت، در اوج جنگ سرد، نیروی هوایی دارای ۴۴۶۸ جنگنده و ۳۳۱ هواپیمای بمب افکن در کل موجودی نیروی خود بود و از هر ۱۰ نفر ۸ نفر قادر به انجام ماموریت بودند.
امروزه نیروی هوایی آمریکا فقط ۱۹۳۲ جنگنده و ۱۴۰ هواپیمای بمب افکن دارد و هر ۱۰ نفر فقط ۶ نفر برای انجام ماموریتهای جنگی مناسب هستند. متاسفانه، سطح آمادگی خلبانان به شدت سابقه ای کاهش یافته است.در اوج جنگ سرد، خلبانان جنگنده به طور متوسط بیش از ۱۶۰ سورتی پرواز یا ۲۰۰ ساعت در سال پرواز میکردند. در سال ۲۰۲۲، خلبانان جنگنده نیروی هوایی به طور میانگین تنها ۷۴ سورتی پرواز یا ۱۲۹ ساعت در سال داشتند.
چندی قبل، «فرانک کندال» فرمانده نیروی هوایی آمریکا اذعان داشت که نیروی هوایی آماده مقابله باتهدیدات روسیه و چین نیست.
کندال گفت: «ما باید به این فکر کنیم که آیا برای مقابله با تهدیدات روسیه و چین سازماندهی شدهایم؟ آیا برای مقابله با آن تهدید آموزش میبینیم؟ آیا از نظر نحوه ساختاردهی بسیاری از وظایف مختلف در وزارت نیروی هوایی، هم برای نیروی هوایی و هم برای نیروی فضایی، آمادهایم تا بتوانیم با آن تهدید مقابله کنیم؟ اگر فردا از ما بخواهند که علیه روسیه یا چین وارد جنگ شویم، آیا واقعا آماده هستیم؟»
وبگاه شبکه خبری «الجزیره» اخیرا در باره توان نیروی هوایی روسیه نوشت، با وجود مزایای بیشمار جنگنده «اف-۱۶»، این جنگنده دارای معایب قابل توجه است و جنگنده «سوخو-۳۵» روسیه با رادار و موشکهای دوربرد قبل از اینکه خلبان متوجه شود، این اهداف را شناسایی و از بین خواهد برد. پس از ۱۸ ماه درگیری، نیروی هوایی اوکراین به جنگندههای جایگزین نیاز دارد زیرا تلفات آنها افزایش یافته و نیروهای هوایی روسیه کنترل فزایندهای بر حریم هوایی اوکراین دارد.
چین قدرت هوایی اول منطقه است. جنگنده «جی-۲۰» پیشرفتهترین جنگنده چین است. این جنگنده پس از «اف-۲۲» و «اف-۳۵» و «سوخو-۵۷» چهارمین جنگنده رادارگریز حال حاضر در جهان است. بمب افکن «شیان اچ-۲۰» نیز میتواند به اهدافی از جمله پایگاههای ایالات متحده در ژاپن،گوام و فیلیپین حمله کند.
پایان پیام/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید