نمک طول عمر را افزایش میدهد؟
“توصیه سخت است. نمی دانم می توانیم بگوییم که مصرف نمک باعث افزایش امید به زندگی می شود یا نه.” اما نتایج تحقیقات ما آن را نشان می دهد.
به گزارش دیباروز ، فراد وی نوشت: “توصیه های رسمی در مورد نمك به وضوح بیان می كند كه مصرف زیاد نمك برای سلامتی شما مضر است.” این توصیه ها نشان می دهد که نمک فشار خون و خطر بیماری قلبی عروقی کشنده ، حملات قلبی و سکته را افزایش می دهد.
یک نظریه این است که نمک زیاد باعث احتباس آب در خون ، فشرده سازی رگ های خونی و افزایش فشار خون می شود. بنابراین ، به بزرگسالان توصیه می شود که روزانه کمتر از 60 گرم نمک مصرف کنند که معادل یک قاشق چای خوری در هر سر است. رعایت این قانون آسان نخواهد بود وقتی بفهمید که مثلاً دو برش نان به تنهایی حاوی 10 گرم نمک است.
سازمان بهداشت جهانی می گوید که کاهش مصرف نمک به کمتر از 50 گرم در روز می تواند از 2.5 میلیون مرگ سالانه در سراسر جهان جلوگیری کند. بسیاری از کشورها متعهد به دستیابی به این هدف تا سال 2025 هستند. کشورهایی مانند انگلستان برای جلوگیری از مصرف نمک حدود 60٪ مالیات بر غذاهای شور مانند گوشت فرآوری شده اضافه کرده اند.
اما اکنون سوالاتی در مورد اینکه آیا نمک واقعاً برای همه ما مضر است وجود دارد. این تردیدها با مقاله اخیر در مجله قلب اروپا بیشتر شد. نویسنده این مقاله ، که زمانی طرفدار کاهش مصرف نمک بود ، وی می گوید نتایج این مطالعه او را “متعجب” کرده است.
به طور خلاصه ، این مطالعه نتیجه گرفت که مصرف روزانه 10 تا 12 گرم نمک می تواند امید به زندگی را افزایش دهد.
مطالعه ای که توسط پروفسور فرانتس مسرلی ، متخصص قلب در مرکز قلب سوئیس در دانشگاه برن انجام شد ، او را نیز متعجب کرد.
وی می گوید: “در تمام زندگی من ، به عنوان مبلغ مذهبی ، به من توصیه شده است كه مصرف نمك را كم كنم.” “من همیشه این موضوع را به بیمارانم گفته و مقالاتی را منتشر كرده ام كه می گوید برای كاهش فشار خون و فشار خون طبیعی ، باید نمك دریافتی خود را كاهش دهید.”
در سال 2018 ، از مصرلی برای نوشتن مقاله ای در لانست دعوت شد كه در مورد مقاله ای كه محققان كانادایی پس از 8 سال مشاهده 94378 بزرگسال بین 35 تا 70 سال در 18 كشور مشاهده كردند ، نوشت.
محققان نتیجه گرفتند که مصرف نمک با بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی در ارتباط است ، اما فقط در جوامعی که مصرف نمک بیش از 12.5 گرم در روز بود.
آنها نتیجه گرفتند که “استراتژی هایی که میزان مصرف نمک را در این جوامع کاهش می دهند ، اما نه همه جوامع ، می توانند صحیح باشند.”
ماسرالی گفت که یافته های این مطالعه اعتقادات وی را به چالش می کشد. از خودم پرسیدم ، توصیه برای کاهش نمک از کجا آمده است؟ من هیچ مدرکی پیدا نکردم که بتوانم من را در صحت این ایده متقاعد کند. بنابراین من به همکارانم گفتم ، “ببینید ، اگر نمک باعث بیماری های قلبی عروقی و مرگ شود ، خوردن زیاد آن می تواند خطرناک باشد. بنابراین بیایید نگاهی به رابطه بین امید به زندگی ، مرگ و میر و مصرف نمک در سراسر جهان بیندازیم.”
Masrly و همکارانش در لهستان ، سوئیس و ایالات متحده یک نظرسنجی در مورد مصرف نمک و امید به زندگی در 810 کشور انجام دادند. ارقام مصرف نمک از مطالعه منتشر شده در سال 2013 در مجله Biomage بدست آمده است.
از آنجا که مصرف زیاد نمک به عنوان یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در نظر گرفته شده است ، انتظار می رود رژیم های غذایی غنی از نمک امید به زندگی را کوتاه کنند.
ماسرالی می گوید: “اما ما تعجب کردیم که مصرف نمک بیشتر امید به زندگی افراد را افزایش می دهد.”
این مطالعه دلیل این اتفاق را بیان نمی کند. اما پروفسور مصرلی و همکارانش به این نتیجه رسیدند که “یافته های آنها با این ایده که مصرف سدیم خوراکی باعث کاهش عمر یا مرگ همسر می شود” مغایرت دارد.
ماسرالی می گوید: “توصیه آن سخت است.” نمی دانم آیا می توان گفت که مصرف نمک باعث افزایش امید به زندگی می شود یا خیر. “اما نتایج تحقیقات ما این را نشان می دهد.”
وی می افزاید که برخی از واقعیت ها را نمی توان نادیده گرفت. “زنان در هنگ کنگ بیشترین امید به زندگی در جهان را دارند. آنها به طور متوسط 87 سال عمر می کنند ، وزن این زنان به طور متوسط 56 کیلوگرم و 90 گرم نمک در روز مصرف می کنند.”
وی افزود: اگر نمك دریافتی روزانه آنها را با وزن تنظیم كنیم ، میزان نمك دریافتی آنها 25 برابر مردان معمولی آمریکایی است. “با این حال ، آنها هنوز هم بیشتر از یک مرد متوسط آمریکایی زندگی می کنند.”
به نظر می رسد این مطالعه ادعایی را که دکتر جیمز دین کولاتونیو متخصص قلب و عروق آمریکا در سال 2017 مطرح کرده است ، پشتیبانی می کند. وی پس از بررسی 500 مقاله در مورد مصرف نمک ، فشار خون و بیماری های قلبی ، نتیجه گرفت ، “بسیاری از ما نیازی به کاهش مصرف نمک نداریم.” برای بسیاری مصرف نمک بیشتر از ما مزایای سلامتی است. “
DiniColantonio دریافت که “حدود 80٪ از افراد با فشار خون طبیعی [برای مثال کمتر از ۸۰/۱۲۰ mmHg]به دلیل مصرف نمک فشار خون بالا ندارند. وی افزود: حتی در میان افراد دارای فشار خون ، 55 درصد از اثرات نمك بر فشار خون كاملاً در امان هستند.
“بسیاری از موارد ، مانند ورزش ، کافئین ، برخی از داروها و تعدادی بیماری ، باعث کاهش نمک در بدن می شود.” دادن توصیه های عمومی ، از جمله اینکه همه باید از یک رژیم غذایی کم نمک استفاده کنند ، مفید نیست. “
وی گفت: “ما برای بهبود سلامتی خود ورزش می كنیم ، بنابراین اگر در حین ورزش عرق می كنیم و از طریق عرق نمك دفع می كنیم ، نباید به شخصی كه ورزش می كند مانند سایر افراد نمك مصرفی خود را كاهش دهد. این می تواند نمك بدن را كاهش دهد.”
“علاوه بر این ، کمبود نمک می تواند ضربان قلب ، هورمون استرس و سطح هورمون انسولین را افزایش دهد. بنابراین کاهش نمک می تواند برای بدن خطرناک تر باشد.
این ایده که بخش کوچکی از مردم به نمک حساس هستند و اغلب از تأثیرات منفی آن در امان هستند ، ده ها سال است که وجود دارد.
تیم اسپکتور ، متخصص اپیدمیولوژیست مشهور انگلیسی ، می گوید آنچه در مورد مصرف بسیاری از غذاها گفته می شود این است که این مقدار بر اساس یک فرد متوسط اندازه گیری می شود. “هیچ کس متوسط نیست ، با این وجود همه داروها و غذاها برای یک زن یا یک مرد در نظر گرفته می شود و مقدار غذای مصرفی با توجه به نیاز آنها تعیین می شود. همین امر برای نمک نیز انجام می شود. بخش کمی از مردم به نمک حساس هستند ، اما بقیه اصلاً نیستند. “
وی می گوید: “بدن هر کس متفاوت به نمک واکنش نشان می دهد.” “تحقیقات زیادی نشان می دهد که برخی از مردم واکنش شدیدتری به نمک نشان می دهند و در واقع به نمک حساس هستند.” او می گوید درست است که چنین نظریه ای بسیار بحث برانگیز است ، اما هر روز بیشتر بر سر آن توافق می شود.
انجمن قلب آمریکا مقاله ای را در سال 2016 منتشر کرد مبنی بر اینکه حساسیت نمک با ژن ها مرتبط است. مطالعه ای که در سال 2011 روی 74000 اروپایی انجام شد و در ژنتیک طبیعت منتشر شد ، نشان داد که شش مکانیسم مشخص ژنتیکی در فشار خون بالا نقش دارند.
اما نکته این است ، شناسایی افرادی که به نمک حساس هستند یک چالش است. پروفسور اسپکتور می گوید: “آنچه ما نیاز داریم رویکردهایی است که وعده های غذایی فردی را تهیه می کند و رژیم غذایی دایی را برای یک نفر تجویز نمی کند.”
اسپکتور می گوید: “در افرادی که فشار خون طبیعی دارند ، نمک باید به یک چهارم قاشق چای خوری در روز کاهش یابد” ، با اشاره به 185 مقاله منتشر شده در سال 2017 در مورد ارتباط فشار خون پایین و فشار خون بالا. [معادل ۷گرم] این تنها به 20٪ کاهش فشار خون سیستولیک منجر شد – فشار در رگهای خونی در هنگام انقباض قلب.
اسپکتور نتیجه گیری می کند ، “چنین کاهش جزئی این س raال را ایجاد می کند که آیا حذف نمک از رژیم غذایی و پیروی از رژیم بدون نمک واقعاً مفید است؟”
بنابراین آیا باید رژیم غذایی نمکی داشته باشیم؟
“بدون آدرس!” این را پروفسور گراهام مک گرگور ، متخصص قلب در لندن و یکی از بنیانگذاران کار در مورد کاهش مصرف نمک بیان کرد. او دو دهه گذشته را صرف اجرای برنامه های موفقیت آمیز برای کاهش مصرف نمک در انگلیس کرده است.
وی اظهار داشت: این گفته که کاهش مصرف نمک فشار خون را تا حدودی در مردم کاهش می دهد ، بیانگر سو mis تفاهم در این اپیدمی است.
“جدا از اینکه برخی افراد ممکن است به نمک حساسیت داشته باشند ، کاهش مصرف نمک در جمعیت عمومی می تواند جان بسیاری را نجات دهد.”
پروفسور مک گرگور می گوید: “شکی نیست که تغییرات اندک در مصرف نمک در جمعیت عمومی می تواند تأثیرات چشمگیری داشته باشد.”
پروفسور جافری رز ، متخصص اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت و طب گرمسیری لندن ، ابتدا نشان داد که کاهش مصرف نمک در مقادیر کم برای کل مردم بسیار مفید است. در سال 1998 ، او نمونه ادرار 10 هزار نفر را در 52 مرکز در سراسر جهان آزمایش کرد تا میزان دفع نمک را در 24 ساعت اندازه گیری کند. وی در مقاله ای که در Biomaggi منتشر شد ، گفت: “تحقیقات نشان داده است که کاهش فشار خون 25 میلی لیتری در جمعیت عمومی ، در مقایسه با داروهای ضد فشار خون ، تأثیر بیشتری در کاهش سکته های مغزی و قلبی دارد.”
مطالعه مشابه دیگر توسط پروفسور مک گرگور و همکارانش ، که شامل 12000 نفر و 133 آزمایش بود ، نشان داد که کاهش مصرف نمک ، حتی در کسانی که فشار خون طبیعی دارند ، فشار خون را کاهش می دهد. هرچه محتوای نمک کمتر باشد ، فشار خون کاهش می یابد.
“یک مطالعه در سال 2008 در انگلستان همچنین نشان داد که کاهش مصرف نمک باعث کاهش سالانه 6000 نفر در اثر بیماری های قلبی عروقی می شود.”
انتهای پیام