چگونه میتوان از ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا پیشگیری کرد؟
عفونت های ناشی از غذا معمولاً توسط باکتری ها ، سموم باکتریایی ، ویروس ها و انگلی ایجاد می شوند.
به گزارش دیباروز ، بیماری های ناشی از غذا بیماری هایی هستند که در اثر خوردن یا نوشیدن غذای آلوده به وجود می آیند و موارد زیر برای جلوگیری از غذا و بیماری های منتقله از آب توصیه می شود:
– دست شستن. دست ها باید قبل از تهیه غذا یا هنگام سرو غذا و قبل از تغذیه کودکان کاملاً با آب و صابون شسته شوند و پس از هر بار اجابت مزاج دست ها باید به خوبی با آب و صابون شسته شوند.
استفاده از توالت های بهداشتی
استفاده از آب سالم و سالم
– ضد عفونی مناسب سبزیجات بر اساس چهار مرحله شامل تمیز کردن گل ، ضدعفونی کردن ، ضد عفونی و شستشو با آب تمیز.
برای آشامیدن ، شستن ظرف ها ، میوه ها و سبزیجات و دوش گرفتن از آب ناسالم استفاده نکنید.
در طول پرواز از یخ سالم استفاده کنید و از یخ سست که ممکن است از آب ناسالم تهیه شود استفاده نکنید.
غذای پخته شده را در اسرع وقت مصرف کنید و غذای پخته شده را در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید
ظروف و غذاها را از حشرات دور نگه دارید ، که برای نگهداری مواد غذایی در ظروف دربسته نیاز دارند.
تخته های برش غذا (سبزیجات ، گوشت) را با آب تمیز بشویید
از قرار دادن بطری های آب معدنی ، نوشابه و غیره در استخرها خودداری کنید. باید به خاطر داشت که قرار دادن انواع نوشیدنی ها و میوه ها در حوضه ها ، حوضچه ها و … برای خنک سازی یا شستشو ، باعث آلودگی و حتی مسمومیت آنها می شود.
طبق گفته وزارت بهداشت ، بیشتر افراد وقتی برای تفریح یا مسافرت به خارج از شهر می روند ، اگر آب سالم و سالم پیدا نکنند یا میوه هایی مانند هندوانه ، هندوانه و غیره را خنک کنند و بطری بنوشند ، به آبهای طبیعی اطراف اگر این آب به ویروس یا انگلی و غیره آلوده باشد ، این آلودگی به میوه ها و بطری ها منتقل می شود و با خوردن آنها بیمار بیمار می شود.
انتهای پیام