یک‌چهارم صهیونیست‌ها به فکر فرار از اراضی اشغالی هستند

یک‌چهارم صهیونیست‌ها به فکر فرار از اراضی اشغالی هستند

براساس نتایج یک نظرسنجی در میان صهیونیست‌ها، یک‌چهارم صهیونیست‌ها به شکل جدی به فکر خروج و فرار از سرزمین‌های اشغالی هستند.

به گزارش دیباروز، براساس نتایج نظرسنجی که یک سال پس از جنگ هفتم اکتبر انجام شده است، حدود یک‌چهارم صهیونیست‌ها (۲۳ درصد) به دلیل اوضاع سیاسی و امنیتی کنونی پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» به خروج از اراضی اشغالی فکر کرده‌اند.

شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) در بخش خبری خود گزارش داد، یک‌چهارم صهیونیست‌های شرکت‌کننده در نظرسنجی اعلام کردند طی یک سال گذشته به مهاجرت فکر کرده‌اند.

براساس نتایج این نظرسنجی، ۶۷ درصد صهیونیست‌ها نیز اعلام کردند به ترک کردن اراضی اشغالی فکر نکرده‌اند و از پاسخ‌دهی به این نظرسنجی امتناع کردند.

طبق نتایج این نظرسنجی، ۱۴ درصد از حامیان کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به ترک فلسطین اشغالی فکر کرده و در مقابل ۳۶ درصد از حامیان احزاب مخالف نیز گفته‌اند که به مهاجرت فکر و آن را مورد بررسی قرار داده‌اند.

شبکه «کان» پس از این نظرسنجی گزارش داد، میانگین مهاجرت منفی در اراضی اشغالی تا قبل از آغاز جنگ اخیر (در اکتبر ۲۰۲۳) واضح بود و میانگین مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها به شدت بالا رفته است، به نحوی که تراز مهاجرت در این منطقه طی سال میلادی جاری بعد از سال‌ها منفی شده است.

این شبکه عبری گزارش داد به‌رغم عدم اعلام بیانیه‌های رسمی در سال جاری میلادی به نظر می‌رسد این روند ادامه دارد و اگر با این مورد به‌ صورت جدی برخورد نشود احتمال دارد این مشکل وخیم‌تر بشود.

در سپتامبر گذشته اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی از افزایش روند مهاجرت صهیونیست‌ها به خارج از فلسطین اشغالی خبر داد و اعلام کرد بیش از ۴۰ هزار صهیونیست طی هفت ماه نخست ۲۰۲۴ اراضی اشغالی را ترک کرده‌اند.

منبع مذکور همچنین اعلام کرد، در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۵ هزار و ۳۰۰ صهیونیست و در سال ۲۰۲۲، ۳۸ هزار اسرائیلی اقدام به مهاجرت کرده‌اند.

پیشتر روزنامه عبری «تایمز» به نقل از داده‌های منتشر شده توسط اداره مرکزی آمار و همچنین شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داده بود که درصد مهاجرت دائم صهیونیست‌ها پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ شاهد ۲۸۵ درصد افزایش بوده است.

طبق این گزارش، این افزایش در ماه پس از آغاز جنگ در غزه آشکار شد و داده‌های آماری نشان می‌دهد که ۳۰ هزار صهیونیست به طور دائم از نوامبر ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴ اراضی اشغالی را ترک کردند.

این داده‌ها همچنین حاکی از کاهش ۲۱ درصدی تعداد یهودیانی است که از خارج به اراضی اشغالی آمده‌اند، به‌طوری که هشت هزار  و ۸۹۸ نفر از اکتبر ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴ به اراضی اشغالی بازگشته‌اند و این تعداد در مدت مشابه سال گذشته ۱۱ هزار و ۲۳۱ نفر بوده است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز فاش کرد که تمایل صهیونیست‌ها به مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی افزایش یافته است.

روزنامه هاآرتص نوشت، تحقیقات جدید نشان می‌دهد یک نفر از هر چهار یهودی اسرائیلی و چهار نفر از هر ۱۰ عربی که تابعیت این رژیم را دارند، آماده‌اند تا در صورتیکه فرصت پیدا کنند به محل دیگری مهاجرت کنند.

این روزنامه گزارش داد که این امر بیانگر بی‌اعتمادی مداوم به سران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی است.

از طرفی، به گفته کارشناسان اقتصادی، تنها خطر جدی علیه اقتصاد رژیم صهیونیستی به جنگ محدود نشده و با توجه به مهاجرت معکوس فزاینده در سرزمین‌های اشغالی، بسیاری در سرزمین‌های اشغالی نگران هستند که در صورت افزایش مالیات در راستای تأمین بودجه نظامی رژیم صهیونیستی، مهاجرت معکوس و خروج سرمایه از سرزمین‌های اشغالی بیش از گذشته شدت بگیرد.

با این وجود، رژیم صهیونیستی همچنان به‌دنبال گسترش دامنه جنگ و نادیده گرفتن خواست جامعه جهانی و حتی جامعه خود برای توقف درگیری‌هاست.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

با گذشت حدود یک سال از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد می‌کنند و با تغییر روش‌های مبارزه خود، کمین‌های پیچیده و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کرده‌اند.

همزمان با تداوم جنگ، جنبش حماس و رژیم صهیونیستی طی چند ماه اخیر مذاکرات غیر مستقیمی را با میانجیگری آمریکا، قطر و مصر در دوحه و قاهره برگزار کردند اما این تلاش‌ها به دلیل مانع تراشی‌های نتانیاهو به سرانجام نرسیده است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا