قیمت و خرید هندزفری سیم‌دار کینگ استار مدل KE49

نقد و بررسی هندزفری سیم‌دار کینگ استار Kingstar مدل KE49

هندزفری‌ها به دو دسته‌ی وایرلس و سیم‌دار تقسیم می‌شوند که هندزفری کینگ استار مدل KE49 از نوع سیم‌دار می‌باشد. اگر در هدفون‌های با سیم حواستان به حفظ سلامت سیم‌ها باشد، به دلیل عدم وجود باتری طول عمر بالاتری نسبت به مدل‌های بی‌سیم دارند. هندزفری سیم‌دار کینگ استار مدل KE49 محصولی از کمپانی کینگ استار است که می‌تواند هر کاربر خوش‌سلیقه‌ای را به خود جذب نماید. برای این مدل، یک میکروفون در نظر گرفته‌ شده‌ است تا کاربران قادر به مکالمه با موبایل خود باشند.

تماس جهت خرید محصول
ادرس: اصفهان. میدان احمدآباد. مجتمع شهر همراه. طبقه 5. واحد  510
تلفن: 03131330851
ایمیل Sargotop2023@gmail.com
همراه: 09923543350
مدریریت: داوود صابری

مشخصات هندزفری سیم‌دار کینگ استار KE49

 مشخصات ظاهری :

هندزفری مدل KE49 محصولی از کمپانی کینگ استار است که می‌تواند هر کاربر خوش‌سلیقه‌ای را به خود جذب نماید. برای این مدل، یک میکروفون در نظر گرفته‌ شده‌ است تا کاربران قادر به مکالمه با موبایل خود باشند. همچنین یک عدد دکمه برای قطع‌ و وصل‌ ‎کردن صدا در آن تعبیه ‌شده است. با این دکمه‌ها می‌توانید به تماس‌هایتان پاسخ دهید یا مکالمه را قطع کنید.

مشخصات فنی :

طول سیم هندزفری KE49  به اندازه‌ی 120 سانتی‌متر می‌باشد. اتصال آن، با یک جک 3.5 میلی‌متری انجام می‌گیرد که باعث می‌شود با تمام موبایل‌ها و پخش‌کننده‌ها سازگار باشد. صدایی که از این محصول با حساسیت 96db به گوش شما می‌رسد، بسیار پرقدرت و واضح است. همچنین فرکانس و امپدانس این کالا به ترتیب 20هرتز الی 20کیلوهرتز و 16 اهم می‌باشد. قطر 10 میلی‌متری درایور این هندزفری که دارای ساختار داینامیک نیز هست، موجب شده تا به راحتی از گوشتان جدا نشود. جنس این محصول نیز از پلاستیک ABS و PVC می‌باشد که از نکات برجسته آن می‌توان به ضد اشتعال بودن کالا اشاره کرد.

  • قابلیت مکالمه :دارای میکروفون
  • نوع محصول :هندزفری با جک 3.5 میلیمتری
  • طول کابل :120 سانتی متر
  • روکش کابل :Tpe
  • قطر درایور : 10 میلی متر
  • استانداردها :CE و RoHS
  • رابط :جک ۳٫۵ میلی متری صدا
  • توان ورودی اسمی :۳ میلی وات
  • حساسیت :96 دسی بل
  • امپدانس :16 اهم
  • میکروفون :با کیفیت HD
  • پاسخ فرکانسی :۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز

اتصال باسیم توسط رابط جک ۳٫۵ میلی متری صدا با کابل ۱۲۰ سانتی متری با روکش TPE مقاوم در برابر کشش و خمیدگی

میزان پاسخ فرکانسی در رنج داینامیکی ۲۰ هرتز الی ۲۰ کیلوهرتز و حساسیت سیگنال به نویز ۹۶ دسی بلی

مجهز به درایو های ۱۰ میلی متری با میزان توان خروجی ۳ میلی وات و امپدانس ۱۶ اهمی

برخورداری از کلید فیزیکی تعبیه شده بر روی سیم رابط جهت مدیریت موسیقی و تماس

موفق به کسب استاندارد های سلامت و ایمنی محصول شامل CE / FCC / RoHS

بهره مندی از میکروفون داخلی باکیفیت با میزان حساسیت ۴۲- دسی بلی

مزایای هندزفری‌ها

شرکت‌های زیادی به طراحی و تولید محصولات حوزه‌ی صوتی از جمله هندزفری می‌پردازند. اگر شما هم از طرفداران گوش‌کردن به موزیک هستید و همواره محصولاتی را جست‌‎وجو می‌نمایید که انرژی و حس بسیار خوبی به شما بخشند، یک هندزفری باکیفیت و بسیار زیبا جواب‌گوی نیاز شما خواهد بود. هندزفری‌ها به شما کمک می‌کنند تا بدون اینکه مزاحمتی برای دیگران ایجاد نمایید، به موسیقی موردعلاقه‌ی خود گوش دهید. هندزفری‌ها از نظر نوع قرارگیری به سه گروه رو گوشی، توگوشی و دور گوشی تقسیم می‌شوند که در مدل توگوشی شاهد کوچک‌ترین مدل هندزفری‌ها هستیم.

هدفون (هندزفری و…) با سیم بخرم یا بی‌سیم؟

هدفون انتخابی شما بسته به کاربرد و سلیقه‌تان می‌تواند بی‌سیم یا با سیم باشد. در ادامه، مزایا و معایب هر کدام را بیان می‌کنیم. اما اینکه هدفون با سیم بخرید یا بی‌سیم، بر عهده شماست. چون بستگی دارد برای شما کدام‌یک از این موارد اهمیت بیشتری دارد.

هدفون‌های با سیم

مزایا

·         کیفیت بهتر صدا در مدل‌های با سیم

کاربران حرفه‌ای همواره از مدل‌های سیم‌دار به جای انواع بدون سیم استفاده می‌کنند. آن‌ها معتقدند با وجود پیشرفت فناوری بلوتوث در سال‌های اخیر، هنوز هم کیفیت صدا در مدل‌های با سیم‌ بهتر است. البته این نظر تا حدی درست است چون بستگی دارد شما قصد خرید کدام مدل را داشته باشید. مثلاً نمی‌توانیم بگوییم یک ایرپاد اپل (با قیمت حدود دو ملیون در زمان انتشار این پست!) کیفیت صدای ضعیف‌تری نسبت به یک هندزفری سیمی با قیمت حدود 500 هزار تومان دارد. بنابراین می‌توانیم بگوییم “در یک بازه قیمتی تقریباً برابر، کیفیت صدا در مدل‌های با سیم‌ بهتر از مدل‌های بی‌سیم است.”

·         عدم نگرانی از اتمام شارژ

از آن‌جا که در هدفون‌های با سیم خبری از وجود باتری نیست می‌توانیم در هر زمان و مکانی بدون نگرانی از اتمام شارژ، از هدفون استفاده کنیم.

·         طول عمر بالاتر

اگر در هدفون‌های با سیم حواستان به حفظ سلامت سیم‌ها باشد، به دلیل عدم وجود باتری طول عمر بالاتری نسبت به مدل‌های بی‌سیم دارند.

·         قابلیت تعمیر بالاتر

قابلیت تعمیر هر وسیله‌ای (به خصوص برای ما ایرانی‌ها[wp-svg-icons icon=”smiley” wrap=”i”])، می‌تواند یک  ویژگی مهم در زمان خرید باشد. هدفون‌های با سیم نسبت به مدل‌های بدون سیم، راحت‌تر تعمیر می‌شوند و تعداد افرادی هم که مدل‌های با سیم را تعمیر می‌کنند، بیشتر هستند.

معایب

·         گره خوردن یا امکان قطع شدن سیم‌ها

اگر می‌خواهید از هدفون‌های با سیم استفاده کنید، قسمت سوم مجله ما را ببینید.

·         قرارگیری دکمه کنترل صدا روی سیم

این مورد باعث می‌شود وقتی سیم هدفون داخل لباس فرد قرار می‌گیرد، دسترسی به آن و مکالمه سخت شود.

هدفون‌های بی‌سیم

مزایا

·         دارای بُرد بیشتر و قابلیت جابه‌جایی (بدون نیاز به حمل دستگاه پخش صوت)

برد اکثر مدل‌های بی‌سیم به خوبی به 9 تا 10 متر (یا شاید 15 متر) هم می‌رسد. (البته استثنائاتی هم وجود دارد که بعضی از مدل‌های بی‌سیم هستند که برد مفید 30 متری دارند!)

·         آزادی حرکت بیشتر

اگر دوست دارید در زمان مکالمه یا پخش موسیقی، آزادی حرکت بیشتری داشته باشید باید از هدفون‌های بی‌سیم استفاده کنید.

·         قرارگیری دکمه کنترل صدا در گوش کاربر

(یکی از بهترین مدل‌های هدفون‌های بی‌سیم، true wireless سونی مدل WF-1000XM3 است)

معایب

·         نحوه اتصال همزمان دو گوش هدفون به دستگاه

یادتان باشد در مدل‌های ضعیف و بی‌کیفیت هدفون‌های بی‌سیم، این اتصال به خوبی برقرار نمی‌شود.

  1. قطع و وصل شدن اتصال و کاهش کیفیت صدا با فاصله گرفتن از منبع پخش صوت
  2. امکان تداخل امواج (توسط دستگاه‌های ارتباطی رادیویی دیگر)
  3. عمر باتری و نگرانی از اتمام شارژ
  4. عدم تطابق بعضی از هدفون‌های بی‌سیم جدید با گوشی‎‌های قدیمی‌تر
  5. کوچک یا سبک بودن هدفون و گم شدن آن‌ها

سبک بودن و کوچکی هدفون‌های بی‌سیم (مدل‌های توگوشی یا این‌ایر)، ممکن است باعث شود این هدفون‌ها در مکان‌هایی مانند اتوبوس یا مترو از گوش شما بیفتند و شما متوجه نشوید. برای رفع این مشکل می‌توانید از مدل‌های دارای نگهدارنده گردنی استفاده کنید یا از هدفون‌های توگوشی با سیم بهره ببرید. البته حواسمان هست که سبک بودن، یک مزیت محسوب می‌شود. چون باعث می‌شود بتوانید مدت زمان بیشتری بدون احساس خستگی از هدفون‌تان استفاده کنید.

·         تأخیر در پخش موسیقی یا فیلم

یکی از معایب هدفون‌های بی‌سیم،تأخیر در پخش موسیقی یا فیلم است. هرچند، ممکن است گوش شما اصلاً تأخیری احساس نکند اما در بعضی موارد به خصوص در بازی‌های کامپیوتری، این تأخیر می‌تواند آزاردهنده باشد. (هرگز در هدفون‌های با سیم چنین مشکلی نداریم!)

دکمه بازگشت به بالا