برترین های کسب و کارعلمی و پزشکی

کره پسته رو با چی بخوریم؟

کره پسته رو با چی بخورم؟ این سوال اکثر دوستداران کره پسته است. کره پسته غذایی است که از آسیاب کردن پسته و اضافه کردن طعم های دیگر مانند هل به دست می آید. دلیل انتخاب پسته دهان بسته این است که این نوع پسته از نظر سلامت بهترین است. اصطلاح کره برای این محصول به کار می رود زیرا روغن پسته در مراحل تولید از آن جدا نمی شود و چربی محصول کاملاً درون آن باقی می ماند و کره را خمیر می کند. همچنین لازم است بدانید که روغن و چربی پسته کاملاً بدون کلسترول است. با ما در این مقاله همراه باشید تا به جواب سوال کره پسته رو با چی بخورم؟ برسید.

خواص کره پسته

فواید کره پسته شامل سلامت قلب، کنترل وزن، محافظت در برابر دیابت و هضم بهتر است. ویتامین ها، چربی های مفید و پروتئین های موجود در پسته برای بدن بسیار مفید است.

این ناحیه دارای مقدار زیادی فسفر و آهن است که برای بهبود حافظه و ضریب هوشی مفید است.

خوردن این کره به ورزشکاران و بزرگسالان توصیه می شود زیرا کوچک، سریع جذب و سرشار از پروتئین است.

میزان مواد مغذی موجود در کره پسته

ارزش روزانه ۱۰۰ گرم معادل ۵۶۲ کالری

چربی کل ۴۵ گرم ۶۹%

چربی اشباع شده ۶ گرم ۳۰ %

چربی ترانس ۰ گرم

کلسترول ۰ میلی گرم ۰%

سدیم ۱ میلی گرم ۰%

پتاسیم ۱۰۲۵ میلی گرم ۲۹ %

کربوهیدرات کل ۲۸ گرم ۹%

فیبر رژیمی ۱۰ گرم ۴۰ %

شکر ۸ گرم

پروتئین ۲۰ گرم ۴۰ %

ویتامین سی ۹% کلسیم ۱۰%

آهن ۲۱% ویتامین دی ۰%

ویتامین بی ۶ ۸۵% کوبالامین ۰%

منیزیم ۳۰ درصد

موارد مصرف کره پسته

کرم صبحانه پسته یک خوراکی رنگارنگ با طعم پسته است. پس اگر روی میز صبحانه یک بطری می بینید محال است که رنگ دلپذیر آن را جذب نکنید، حال تصور کنید این محصول برای جلب توجه کودکان چه می کند. در واقع کره پسته یکی از بهترین غذاهای صبحانه برای بچه هایی است که رنگ و طعم آن را دوست دارند و اینکه صبحانه را بدون نان میل کنند فایده ای ندارد.

بسته به طعم، کره پسته می تواند شبیه شکلات باشد، از جمله:

  • یک تکه نان را به عنوان صبحانه کامل میل کنید.
  • شامل صبحانه و شام می باشد
  • بین دو بیسکویت خامه بمالید
  • برای تزیین بستنی و کیک باعث زیبایی و ارزش غذایی آنها می شود
  • به عنوان دیپ با سیب یا گلابی ورقه شده استفاده کنید
  • آن را روی نان تست یا کراکر بمالید
  • روی وافل یا نان تست دارچین سیب سرو کنید
  • آن را به لیست غذاهای گیاهی خود اضافه کنید

چند رسپی خوشمزه با کره پسته

1- خورشت با کره پسته

خورشت کره پسته یک غذای اصیل کرمانی است. این خورشت از غذاهای اصیل و شاهانه محسوب می شود و در مجالس و مراسم خاص سرو می شود. مواد تشکیل دهنده خورشت پسته شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد، سینه مرغ، کره و مغز پسته، پیاز، دانه انار، زعفران و ادویه از مواد تشکیل دهنده این خوشمزه است.

به دلیل وجود کره پسته در این خورشت، بسیار مغذی، فوق العاده مقوی و خوشمزه است. پتاسیم، کلسیم، مس، سدیم، فسفر، آهن و تمام مواد مغذی و ویتامین های دیگری که در این غذا وجود دارد و همچنین طعم خوشمزه آن باعث میشود که به یک غذای ثابت برای ما تبدیل شود.

برای تهیه خورشت پسته حدود 30 دقیقه زمان لازم است، اما برای تهیه خورشت جا افتاده و خوشمزه باید 3 ساعت و 30 دقیقه صبر کنید. البته اگر این خورش بیشتر از این برروی گاز بماند بهتر و خوشمزه تر می شود.

2- سالاد کره پسته و گندم

سالاد گندم پسته سالاد شناخته شده ای نیست که احتمالاً تا به حال نام آن را نشنیده اید. سالاد گندم و کره پسته به دلیل داشتن گندم، کره پسته و پسته، انار و چغندر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

3- کیک پسته و کره پسته

یکی از سوالات متداول این است که کره پسته رو با چی بخورم؟ در جواب این سوال باید بگوییم که میاوان با کره پسته چیزکیک خوشمزه ای درست کرد و با چای و قهوه میل کنید.

چیزکیک یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست، این دسر پرطرفدار و خوشمزه دستور پخت ساده ای دارد و به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید. کیک پنیری معمولاً از دو لایه درست می‌شود، لایه رویی آن ضخیم اما نرم است و معمولاً از پنیر تازه، تخم‌مرغ و شکر درست می‌شود و لایه پایین معمولاً خرد شده و از بیسکویت یا کیک درست می‌شود.

برای تهیه چیزکیک هم می توانید از فر، هم از یخچال و هم میکسر استفاده کنید، بسته به چیزکیکی که می خواهید درست کنید، طرز تهیه نیز ممکن است متفاوت باشد. چیزکیک پسته ای یکی از انواع چیزکیک است که جدا از خوشمزه بودن به دلیل وجود پسته و کره پسته بسیار مقوی است. این دسر خوشمزه را می توانید بعد از شام در جمع های خانوادگی و دلپذیر با چای یا قهوه میل کنید.

با خوردن کره پسته قند خون را کاهش دهید

کره پسته سرشار از کربوهیدرات با شاخص کلیسمی پایین است و قند خون را افزایش نمی دهد. از دیگر دلایل کاهش قند خون به طور طبیعی می توان به آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی و کاروتنوئیدها اشاره کرد.

دکمه بازگشت به بالا