روند صعودی کرونا در ۱۴ استان ایران
براساس مطالعات اپیدمیولوژیک در مورد روند آلودگی کورو ویروس در ایران و جهان ، که توسط وزارت بهداشت منتشر شده است ، تا 15 ژوئن ، ایران از نظر شیوع کورو ویروس در رتبه دهم قرار دارد.
براساس آماری که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده است ، از تاریخ 15 ژوئن ، 184،955 نفر در کشور به تاج آلوده شده بودند که از این تعداد 8،730 نفر جان باختند و 146.748 بهبود یافته بودند. طبق مطالعات انجام شده مشخص ترین موارد این بیماری در تاریخ 6 ژوئن مشخص شده است.
همچنین ، براساس گزارشی که از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است ، از تاریخ 15 ژوئن ، 7،739،424 نفر در سراسر جهان با کرونا ویروس منقبض شده اند که از این تعداد 428336 نفر بر اثر این بیماری جان باخته اند. اسکی گم شد. در کل دنیا ، ایالات متحده ، برزیل ، روسیه ، هند و انگلیس در کویت 19 در رده های اول تا پنجم قرار دارند.
براساس اعلام کمیسیون کرونرولوژی اپیدمیولوژی ، روش محاسبه شاخص ها در محاسبات فرآیند ، در این گزارش و گزارش های آینده ، تعداد موارد جدید روزانه بیماران سرپایی و بیمارستان ها بررسی خواهد شد. برای ارزیابی شیوع بیماری Quaid-19 در استانهای مختلف کشور ، تحلیلی از روند تغییرات مرگ و میرهای گزارش شده انجام شد. برای محاسبه روند تغییرات و مرگ و میر در سه روز گذشته ، میانگین محاسبه میانگین سه روزه گزارش جراحات و مرگ هر روز با محاسبه میانگین داده برای همان روز ، روز قبل و روز بعد محاسبه شد. سپس نرخ افزایش هر روز نسبت به روز قبل محاسبه می شد. سرانجام هفته گذشته با محاسبه میانگین اعداد بدست آمده در چند روز گذشته ، تغییر در میزان آسیب و میزان مرگ محاسبه شد.
تجزیه و تحلیل احتمالی وضعیت منحنی اپیدمی
عناصر زیر برای تجزیه و تحلیل بالقوه وضعیت منحنی اپیدمی در نظر گرفته شده است:
– در مواردی که در روزهای اخیر شاخص های تغییر روند صدمات و مرگ و میر افزایش یافته است ، احتمالاً منحنی اپیدمی افزایش می یابد.
– در مواردی که تغییر در شاخص روند نزولی اما تغییر جهت مرگ صعودی بوده است ، اولین قله این بیماری همه گیر ممکن است اخیراً رد شده باشد.
– در مواردی که منحنی اپیدمیولوژیک به پایان برسد ، وضعیت پایدار است و تغییرات کوتاه و نامنظم است. لازم به ذکر است که هر لحظه از این روند در معرض اوج دیگری قرار دارد.
در مواردی که در روزهای اخیر شاخص های تغییر عفونت و میزان مرگ و میر کاهش یافته است ، احتمالاً منحنی اپیدمی کاهش می یابد.
ناسازگاری داده ها بدان معنی است که روند مرگ و میر و عفونت داده ها از الگوی توضیحی و تغییرات ناهمگن در جهت عفونت و شاخص های مرگ پیروی نمی کند. در این موارد ، با داده های دقیق تر می توان تجزیه و تحلیل بهتری در روزهای بعد انجام داد. ناسازگاری داده ها به دلایل مختلف می تواند رخ دهد. از جمله دلایل ناسازگاری می توان به ضبط نادرست روزانه داده ها توسط استان ها و وجود خطاها هنگام ضبط داده ها ، وجود مخلوطی از چندین الگوی اپیدمیولوژیک در استان (آغاز اپیدمی در یک قسمت از استان و تکمیل اپیدمی دیگر در یک مکان دیگر) ، یا عوارض ضعیف یا گسترش در حفاظت و تغییر اشاره کرد. در روند مهاجرت بیمار با گذشت زمان.
تقسیم استانها از نظر گزارش
براساس شیوع تجمعی این بیماری ، استان ها به سه دسته بالا ، متوسط و پایین تقسیم شدند و روند بیماری در جدول و نمودارهای مربوطه بررسی شد. در مورد استان های کم درآمد ، تغییرات کم در داده ها می تواند منجر به تغییرات سریع در شاخص ها شود ، بنابراین تفسیر داده ها برای این استان ها دشوار است و با عدم اطمینان بیشتر همراه است. انجام تجزیه و تحلیل بر اساس این شاخص ها امکان پذیر است و تیم کمیته اپیدمیولوژی منطقه ای به همراه سایر شاخص ها و تحلیل های دقیق تر ، انتظار می رود شواهد بهتری از روند همه گیری در استان ها و دانشگاه های علوم پزشکی ارائه دهد.
تجزیه و تحلیل روند بیماری در هفته منتهی به 13 ژوئن
براساس گزارشی از وزارت بهداشت ، اخیراً تغییرات صعودی در روند بیماری در کشور رخ داده است. روند تثبیت با تغییرات کوتاه رو به بالا در استانهای کرمانشاه و خراسان رضوی مشاهده شد. روند تثبیت با تغییرات جزئی در پنج استان خوزستان ، خراسان جنوبی ، سیستان ، بلوچستان ، شرماهال ، پختیاری و گیلان مشاهده شد. روند صعودی یا اوج قله در 14 استان هرمزگان ، لرستان ، کردستان ، آذربایجان شرقی ، اردبیل ، خراسان شمالی ، قزوین ، مارکازی ، یزد ، البرز ، حمیدان ، مازندران ، گلستان و کرمان مشاهده شد. به نظر می رسد که استان های آذربایجان غربی و سمنان اخیراً شاهد یک بیماری همه گیر بوده اند. در هشت استان: زنجان ، اصفهان ، ایلام ، بوشهر ، فارس ، قم ، کهجیلیویه ، بویر احمد و تهران ، ناسازگاری داده ها اجازه تجزیه و تحلیل درست از وضعیت اپیدمی را نمی دهد. لازم به ذکر است که این شهرستان می تواند با قله های خمیده زیادی روبرو شود. برای کسب اطلاعات در مورد نحوه عملکرد و کسب اطلاعات بیشتر در مورد روند مناطق در روزهای اخیر ، به وب سایت کمیته اپیدمیولوژی Quaid-19 به آدرس http://Corona.behdasht.gov.ir مراجعه کنید.
مرگ بر Quaid-19 ، آیا مرگ از گزارش های روزانه فراتر می رود؟
هزینه انسانی کورو ویروس همچنان رو به افزایش است ، با بیش از 7.42 میلیون آلوده و 414000 مرگ در سراسر جهان. نمودار زیر تصویری از بیماری جهان باعث مرگ را نشان می دهد. در اواسط مارس 2009 ، مرکز جهانی مرگ Covid-19 از آسیا به اروپا تغییر یافت و ایتالیا ، اسپانیا و انگلیس به مراکز جدید بیماریهای مرتبط با مرگ تبدیل شدند. از اواخر آوریل 2016 ، بیشتر گزارش ها از ایالات متحده بوده است که در حال حاضر 18 درصد ضرر جهانی را به خود اختصاص داده است. اخیراً ، آمریکای لاتین و کارائیب ، با نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جدید ، بیشترین تعداد مرگ و میرها در برزیل را به خود اختصاص داده است.
ایتالیا پس از هفته ها قرنطینه و رویارویی دشوار با Quaid-19 ، به سواحل اقیانوس آرام نزدیک می شود و تعداد کشته شدگان رو به کاهش است. این کاهش در مورد گزارش در مورد بسیاری از کشورهای غربی نیز صدق می کند. با اقدام زودهنگام ، استرالیا توانست از همان ابتدا میزان تلفات را پایین نگه دارد. در کشورهایی مانند برزیل ، روسیه و هند ، ضرر روزانه ناشی از کووید -19 در حال افزایش است. اما این نگرانی وجود دارد که مرگ مستقیم گزارش شده از Quaid-19 تأثیر واقعی ویروس بر مرگ و میر در سراسر جهان نباشد. تعدادی از محققان و مجلات گزارش دادند که میزان مرگ و میر بیشتر از حد انتظار است (اصطلاحی که در اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی به کار گرفته شده است تا تعداد مرگ و میرها را فراتر از آنچه انتظار داشتیم در شرایط «عادی» پیش بینی کنیم. درصد نسبت به سالهای گذشته
این وضعیت در شهرها و مناطقی کاملاً مشهود است که از مرگ مستقیم Quaid-19 رنج می برد. در استان گواوا ، اکوادور ، بیش از 10،000 کشته از ابتدای ماه مارس (2 مارس 2009) رخ داده است که بیش از 300 درصد افزایش یافته است. لندن بیش از دو برابر تعداد کشته ها را تجربه کرده است و از اواسط ماه مارس (اواخر مارس 2015) تعداد مرگ و میرها در شهر نیویورک بیش از چهار برابر بیشتر از حد معمول گزارش شده است.
تجارب جهان روبرو Quaid_19: آرژانتین
آرژانتین کشوری در آمریکای جنوبی است و مساحت آن 2،736،690 کیلومتر مربع و جمعیت آن 4،517،341 نفر است. از 4 مارس 2010 تاکنون 19 مورد در این کشور گزارش شده است. تاکنون 27373 مورد بیماری تایید شده و 772 مرگ و میر در کشور گزارش شده است. برخی از تجربیات و اقدامات انجام شده در این کشور عبارتند از:
بستن مرزها برای غیر شهروندان از اواسط مارس 2009
برنامه اجباری قرنطینه ملی و محدودیت های اعمال شده برای خروج از خانه و تمدید این طرح در مناطق آسیب دیده تا 9 ژوئن 2016
کلیه پروازهای تجاری حداقل تا اول سپتامبر 2016 لغو می شود
اجازه خروج از خانه به مدت حداکثر یک ساعت در آخر هفته برای نوجوانان و کودکان زیر 16 سال در بوینس آیرس
حمایت مالی و تسهیل قوانین مالیاتی و هزینه ای ، از جمله کاهش حدود 20 تا 60 درصد پرداخت مالیات برای مشاغل ارائه دهنده خدمات مراقبت های بهداشتی.
معافیت از عوارض واردات کالاهایی مانند تجهیزات پزشکی و محافظت شخصی