معرفی برترینهای دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» + اسامی برگزیدگان
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» اعلام کرد که اسامی برگزیدگان دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» با حضور مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده معرفی و تجلیل شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» از سری برنامههای سومین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری «امامت و مهدویت» با حضور با حضور عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، مسئولان استانی، هنرمندان و علاقهمندان به زبان و ادبیات فارسی به میزبانی سالن آمفی تاتر فرزانگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار و آثار برگزیده معرفی شد.
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» با اعلام این خبر به خبرنگار آنا گفت: این جشنواره با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و موسسه امامت و مهدویت برگزار شد.
بهمن مدیری خاطرنشان کرد: دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» با هدف بازتولید آزاد و هنری، معنامحور و امروزی از مفهوم شهید و شهادت با الهام از موضوعاتی همچون سلوک عارفانه و حیات معنوی، باورهای دینی و میهندوستانه، اطاعت از امام و رهبری، تأثیر فرهنگ عاشورایی، مسئولیتپذیری و عشق به شهادت در بازه زمانی ۲۳ شهریور تا ۳۰ دیماه سال جاری برگزار شد و در نهایت تعداد ۴۶۰ اثر ارسالی که شامل ۱۴ دانشجویی، ۳۴۹ اثر دانشآموزی، ۸۷ اثربخش آزاد، ۱۰ اثر از خانواده شهدا و ایثارگران وارد مرحله داوری شد.
وی با اشاره به دامنه گسترده مؤلفههای مختلف در داستاننویسی درباره رویکرد هیئت داوران در بررسی آثار تصریح کرد: سه مؤلفه، توجه به شخصیت و نحوه شخصیتپردازی، پیگیری پرداخت قصه بر مبنای ساختار داستانی محکم و منضبطی که به پایانبندی موجهی برای حفظ خط اصلی قصه منتهی شود و انتخاب ایدههای بکر و جسورانه برای خلق داستانی که از خلّاقیت نویسنده نشئت گرفته باشد، از معیارهای اصلی ارزیابی و داوری آثار بود.
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» ضمن تقدیر و تشکر از تلاش هیئت داوران جشنواره افزود: هیئت داوران این جشنواره را سه نفر از استادان زبان و ادبیات فارسی و داستاننویسان با سابقه استان سمنان مانند عاطفه شمسالدین، مقصود پرهیز جوان و مهدی زارعی تشکیل دادند و پس از پایش و داوری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره آثار برگزیده در هر سطح را بهمنظور دریافت جوایز نقدی، لوح سپاس و تندیس جشنواره را معرفی کردند.
مدیری اعلام کرد که در بخش خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران هیئت داوران داستان «چفیه شهادت» نگارش حسین زرنگاریان و اثر «بازگشت» به قلم فاطمه مصطفویفر را شایسته تقدیر دانست.
وی بیان کرد که در سطح دانشآموزی هم با رأی کمیته داوران «دایی یونس» به نویسندگی مهشید رهبری مقام نخست را کسب کرد، «امیر سرتیپ منصور ستاری» نوشته مطهره سلطان علیان مقام دوم را از آن خود کرد و «پسرکوچولوی قهرمان» به نویسندگی میعاد مسعودیان مقام سوم دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» را به خود اختصاص داد.
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» تشریح کرد: در بخش دانشجویی هم مصطفی توفیقیان صاحب اثر «آبتین» نفر نخست، پوریا اسکندرزاده با داستان «یکی از فرزندان من» نفر دوم و مهری مصور نویسنده «فرمانده» نفر سوم جشنواره معرفی شدند.
مدیری گفت: در بخش آزاد نیز «تیشرت سفید» به قلم علی شادکام، «پرواز کبوتر» نوشته فاطمه گلی، «باوان» به نگارش سهیلا سپهری و «مثل تو» به نویسندگی محبوبه حاجیاننژاد با رأی هیئت داوران شایسته تقدیر بودند.
در این بخش؛ «سنجاق سینه» از الهه طاهریان، داستان «گلستان ابراهیم» نوشته معصومه احسانی و «به پرچم» اثر هادی جعفری عناوین نخست تا سوم را کسب کردند.
وی متذکر شد: برگزیدگان دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» لوح تقدیر، جوایز نقدی و تندیس جشنواره را از دستان حجتالاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولیفقیه در استان سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان، عاصمه قاسمی رئیس مرکز امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام رضا کهساری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان سمنان، سردار پاسدار عباس مطهری مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، فرشید فلاح مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین شکرویان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و مهدی منصوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان دریافت کردند..
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» در ادامه با اعلام خبر رونمایی از طرح روی جلد کتاب آثار برگزیده جشنواره افزود: تهیه، تنظیم، چاپ و انتشار کتاب آثار برگزیده جشنواره با همکاری و مشارکت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در دستورکار دبیرخانه جشنواره قرار گرفت تا این مهم به زیور طبع آراسته شود و در اختیار علاقهمندان قرار گیرد.