مقالات بخش کشاورزی باید منجر به تغییر در این بخش شوند

مقالات بخش کشاورزی باید منجر به تغییر در این بخش شوند

دیباروز/ آذربایجان شرقی معاون وزیر جهاد الکترونیک در حوزه کشاورزی با تاکید بر اینکه مقالات حوزه کشاورزی باید منجر به تحول در این بخش شود، گفت: باید از ماده محوری فاصله بگیریم و نظام پژوهشی کشور را تغییر و بازسازی کنیم. در حوزه کشاورزی».

علی رضا مهاجر پنجشنبه 13 آبان در نشست پیشرفت تولید، جهش در مزارع و قراردادهای کشاورزی فصل 1401-1401 آذربایجان شرقی با حضور رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی مجری طرح طرح گندم کشور، مدیرکل غلات و فرآورده های اساسی وزارت جهاد کشاورزی و سرپرست استان «باید تلاش کنیم»، گفت: علیرضا مهاجر روز به روز در زمینه تولید دیم بیشتر می شود. مناطق مختلف و شرایط مختلف دارای ویژگی هایی هستند که نمی توان به طور کلی برای هر یک از آنها تعیین کرد.

به گزارش دیباروز، وی با تاکید بر لزوم بکارگیری پژوهشگران در این زمینه، تاکید کرد: هر نوع زمین نیازمند یک سری تصمیمات است و برای هر کدام باید نسخه متفاوتی تدوین شود.

وی ادامه داد: نتایج تحقیقات در این زمینه باید به صورت آزمایشی در مناطق مختلف استانداری اجرا شود و وزارتخانه از این کار حمایت می کند.

وی گفت: اعتقاد بر این است که برخی از اراضی دیم دارای خاک پتاس نیازی به کود پتاس ندارند، معمولا کشاورزان دارای خاک پتاس از کود پتاس استفاده نمی کنند در حالی که مصرف کود برای تحمل اثرات تنش های مختلف محدود است. گیاه پتاس است. برای تعیین روش های استفاده از این نوع کود در مناطق پتاس باید طرح های آزمایشی انجام شود.

معاون وزیر جهاد الکترونیک در امور کشاورزی همچنین بر اهتمام ویژه به استفاده از کود پتاس در مزارع تاکید کرد و افزود: این موضوع در ده سال گذشته اهمیت بیشتری پیدا کرده است زیرا اکنون با تغییرات اقلیمی، خشکسالی، آب و فاضلاب مواجه است. تنش های سرد و عملاً خاک». سرزمین های ما مواد غنی و عناصر مهم خود را از دست داده اند و چیزی ندارند.

وی ادامه داد: کود پتاس در باغبانی نیز یکی از عوامل مقاومت گیاه در شرایط مختلف محیطی بوده و منجر به افزایش ماندگاری محصول می شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا