پایان پاندمی کرونا نامشخص است
به گزارش شفاف ، قاسم الجنابایی ، معاون وزیر بهداشت در کنفرانس دیجیتال مدیریت Covid19 که در تهران برای علوم پزشکی برگزار شد ، گفت: “یک سال از اپیدمی کرونا در کشور می گذرد و اکنون فرصت بررسی نقاط ضعف ما است. و از نقاط قوت ما استفاده کنید. ” ما در سال گذشته تجربه های موفق و ناموفق داشته ایم.
وی ادامه داد: دانشگاه مکانی برای سیاست نیست بلکه مکانی است که باید نقایص ما را به ما نشان دهد. اگر دانشگاه اشکالات و ساختار ارائه خدمات ما را اصلاح نکند و دیدگاه های اصلاحی ارائه ندهد ، چه کسی می خواهد چنین مواردی را ارائه دهد؟ بر این اساس ، ما باید یاد بگیریم که تجزیه و تحلیل کنیم.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این مدت من از کرونا درسهایی نوشتم که بالغ بر 600 تا 700 صفحه است ، افزود: تقریباً سعی کردم همه اینها را از محیط یاد بگیرم. اگر کسی اقدامات موثری در محیط خود انجام دهد ، می تواند او را به یک کشور تبدیل کند. من در دانشگاه های کوچکتر در مناطق مختلف کشور دیده ام که عملکرد بسیار خوبی داشته اند.
ژان بابایی با بیان اینکه مراقبت های بهداشتی علامت ساختار ارائه خدمات در وزارت بهداشت است ، ادامه داد: موفقیت آنچه در آموزش و تحقیقات اتفاق می افتد در پیشنهاد بهداشت و درمان تعیین می شود. اگر آموزش و تحقیقات بهداشتی درمانی م effectiveثر نباشد ، باید در مورد خود تجدیدنظر کند. ما باید صادقانه صحبت کنیم و بپذیریم که ساختار خدمات ما پر از نقاط قوت و ضعف است. ما باید ضعف خود را اصلاح کنیم ، در غیر این صورت مردم به ما خیانت می کنند.
ما نمی دانیم که همه گیری طوقه چه زمانی پایان می یابد
معاون وزیر بهداشت گفت: “ما هنوز نمی دانیم که همه گیری کرونا چه زمانی پایان می یابد و حتی واکسیناسیون نمی تواند به ما بگوید که این بیماری چه اتفاقی خواهد افتاد.” زیرا ممکن است به یک بیماری مزمن منطقه ای تبدیل شود و سالها باید با آن مقابله کنیم. بنابراین ، ما باید مراحل اساسی بیماری ، از جمله تشخیص به موقع ، بستری شدن زود هنگام در بیمارستان ، طبقه بندی بیماران ، توجه به سلامت روان ، استفاده مناسب از کمک های تنفسی و تنفسی ، مدیریت استفاده صحیح از داروها و … را انجام دهیم. در غیر این صورت بیمار گم می شود. در زمینه تشخیص ، باید زودتر اعتراف کنیم.
جان بابایی گفت: “یکی از مشکلات ما در کشور هراسی از مردم است ، به همین دلیل آنها دیررس هستند. ما باید از توانایی های بخش دولتی و خصوصی به درستی استفاده کنیم.” ما در کشوری هستیم که مردم به بخش خصوصی اهمیت می دهند و نباید نحوه خدمت به مردم را تغییر دهیم بلکه باید نحوه خدمت به آنها را سازماندهی کنیم.
وی بر توانایی استفاده از پزشکی از راه دور تأکید کرد و گفت: “در همین راستا ، دانشگاه تهران اقداماتی را انجام داده است که باید توسعه یابد.” این کار باید در دانشگاه های بزرگی که دارایی الکترونیکی و دارایی اعضای هیئت علمی دارند انجام شود. این توانایی است که اگر از آن غفلت نکنیم ، می توانیم چندین مراجعه را مدیریت کنیم. در زمینه مراقبت و خدمات در منزل ، تعرفه ها هفته آینده اعلام می شود.
معاون وزیر بهداشت گفت که یکی از دستاوردهای خوب طرح تحول سلامت ، ایجاد کلینیک های خصوصی است: “من امیدوارم که همه کلینیک های خصوصی در بیمارستان ها ایجاد شوند.” تجربه نشان داده است که کلینیک های خصوصی تأسیس شده در بیمارستان ها مثر بوده اند.
وی با اشاره به اینکه کلینیک های تخصصی باید در مجاورت بیمارستان ها مستقر شوند ، گفت: وجود کلینیک های تنفسی و البته بسیاری از بیمارستان ها توانسته اند میزان مراجعه به بیمارستان ها را کاهش دهند و ما باید آنها را افزایش دهیم. ما باید در کنار بیمارستان های خود کلینیک تنفسی داشته باشیم. یکی از مراحلی که باید در نظر گرفت این است که مهمترین مرحله برای بیمار بیماری کرونا مراقبتهای تنفسی مناسب است. بسیاری از بیمارستانها مقدار زیادی لیتر اکسیژن را هدر می دهند بدون اینکه بیمار از آن بهره مند شود. لازم به ذکر است که اکسیژن اضافی هم برای بیمار مضر است و هم اکسیژن بسیار کمی دارد ، اما ما باید از آن به درستی استفاده کنیم ، البته بیشتر بیمارستانهای ما اکنون یک تیم تنفسی تخصصی دارند و همه آنچه برای تقویت این تیمها می توانیم انجام دهیم بسیار ارزشمند است.
لزوم توجه به سلامت روان و تغذیه بیماران بیماری کرونا قلب در بیمارستان
معاون وزیر بهداشت افزود: “ما باید بیشتر انرژی خود را روی بیماران در معرض خطر قرار دهیم و در این صورت مرگ و میر کاهش می یابد.” ما باید بخشهای خود را بر اساس بیماران پر خطر و متوسط طبقه بندی کنیم. یکی از مهمترین مواردی که ما از آن غافل شده ایم ، سلامت روان است. بیماران واقعاً استرس زیادی دارند. یا در بیمارستان یا در خانه. شاید اگر بیشتر وارد این موضوع می شدیم حال بیماران بهتر باشد. ما باید یک گام اساسی برای آرام کردن و کاهش اضطراب بیماران برداریم
ما می توانیم یک تیم مشاوره تماس در بیمارستان ها ایجاد کنیم یا از یک پرستار کمک بگیریم. تاکنون دستورالعمل هایی که در این زمینه ارائه کردیم تغییری در عملکرد ایجاد نکرده است. در عین حال یکی از موضوعاتی که خیلی به آن توجه نکردیم ، تغذیه بود. ما هنوز به شرایط لازم در مورد تغذیه بیماران مبتلا به بیماری عروق بیماری کرونا نرسیده ایم.
وی تأکید کرد ، “یکی از دلایل موفقیت ما در کشور ، روسای بیمارستانهای ما هستند که اگر خودشان رهبری تجارت را به دست نمی گرفتند ، کار خوبی نمی کردند.” در عین حال ، ما باید مستند سازی را بیاموزیم.
تعاریف پزشکی باید مبتنی بر سخت کوشی باشد ، نه نظم و انضباط
جان بابایی با بیان اینکه کرونا چیزهای زیادی از جهان و ایران آموخته است ، افزود: باید به یاد داشته باشیم که تجربیات مثبتی داریم و از درسهایی که از دنیا آموخته ایم استفاده می کنیم. در عین حال ، ما باید منابع خود را سازماندهی کنیم. تجربه ما خوب است. ما باید بیمارستانهای خود را مستقل کنیم و سپس آنها را به هم وصل کنیم تا بتوانند در یک زنجیره با هم کار کنند ، ما می توانیم نیروی کار را سازماندهی کنیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: “در عین حال ، سیستم اقتصادی و مالی ما در بیمارستان ها باید سازمان یافته باشد.” یکی از اقدامات اساسی که باید انجام شود ، تغییر تعرفه با توجه به شرایط است. در تعرفه های پزشکی مشکلی وجود دارد. قیمت خدمات پزشکی باید بر اساس دشواری کار باشد و نه در زمینه. در عین حال ، باید یک تغییر اساسی در سیستم اعتباربخشی ایجاد شود تا بر اساس شاخص های حیاتی باشد و بر روی بیمار تمرکز می کند.
انتهای پیام /