مزیت های بهره گیری از خدمات مشاور مالیاتی

چرا مشاوره مالیاتی بگیریم؟

مشاوره مالیاتی یکی از نیازهای مشاوره‌ای در زمینه‌ی امور مالی، خدمات مالیاتی و فعالان اقتصادی است. در این مطلب درمورد نحوه‌ کار مشاور مالیات خبره و نوع خدمات مشاوره ای و همچنین ضرورت مشورت گرفتن امور مالیاتی را مورد بحث قرار می دهیم تا شاید بتوانیم با اطلاع از این موضوع خیلی از مشکلات اقتصادی و مالیاتی خود را در شرکت‌ها و موسسات برطرف کنیم. وقتی سخن از مالیات و قوانین آن سخن به میان می‌آید، باعث سردرگمی عده‌ای از افراد می‌شود و همین باعث شده است که در حل موضوعات مالیاتی دچار مشکل شوند. مالیات دارای قوانین، ماده و تبصره‌هایی است که افراد باید به متخصصان این امر مراجعه نمایند تا برایشان دردسر ایجاد نشود.

مالیات

انواع خدمات مشاوره مالیاتی

در قانون کشورمان، عده‌ای از قانون‌گذاران، منابع مختلفی را برای گرفتن مالیات تعریف کرده‌اند که از جمله‌ی آن می‌توان به مالیات افراد حقیقی، افرادحقوقی، موارد مربوط به سرقفلی، جابه جایی املاک، ارث و میراث، مالیات برارزش افزوده و… اشاره کرد. هرکدام از این موارد در قانون کشورمان دارای پیچیدگی‌ها و تبصره‌ها و قانون‌های متفاوتی می‌باشد که دائما هم درحال تغییر هستند.

برای موارد مربوط به پرونده‌های مالیاتی و تخفیف گرفتن و یا به حداقل رساندن مالیات نیازمند فردی هستیم که در این زمینه تسلط کافی داشته باشد و از قوانین و تبصره‌ها و به روز بودن قوانین و الحاقیه‌های جدید آگاهی کافی را داشته باشد. که همه‌ این امور ذکر شده می‌تواند به عهده‌ی فردی قرار بگیرد تحت عنوان مشاور مالیاتی که تجربه‌ی کافی را هم داراست.

چرا مشاوره مالیاتی بگیریم؟

وکیل مالیات یک متخصص و تحصیل کرده در حوزه‌های مالیاتی و حسابداری است.که علاوه براین‌که به حقوق و قوانین و تبصره‌ها مسلط است، دانش و تجربه لازم را در خصوص حسابداری و امور مالیاتی هم داراست. مشاورمالیاتی همچنین تجربه‌ پرونده‌های مالیاتی بی شماری در سازمان امور مالیاتی کشور را درسابقه‌ی کاری خود دارد.

بنابراین مشاوره مالیاتی تخصصی یکی از ملزومات فعالیت های اقتصادی برای تمامی کارفرمایان و شرکت ها است و استفاده از این مشاوره برای همه‌‌‌ی افراد حقوقی لازم است. و عدم شناخت از این موارد باعث می‌شود که عده‌ای از کارفرمایان دچار جرائم سنگینی شوند. به همین دلیل شما بعد از مشاوره با مشاوره مالیاتی حساب سرا می‌توانید آگاهی خود را از قوانین مالی و مالیاتی افزایش دهید و دیگر نگران پرداخت جریمه‌ها وگاهی ابطال مجوز خود نباشید.

چگونه مشاوره مالیاتی آنلاین بگیریم؟

مشاوران مالیاتی بسته به نوع سازمان و شرکتی که فعالیت انجام می‌دهند هرچه تجربه‌ی بیش‌تر داشته باشند مفیدتر است و سود بیش‌تری برای آن سازمان‌ها و شرکت‌ها به همراه دارد. این مشاوران مالیاتی وظیفه دارند که مشکلات سازمان یا شرکت را بررسی کنند و گزارش‌های مالی را تنظیم کنند و به مدیران شرکت تحویل دهند به همین دلیل به قوانین شرکت و موسسه آگاهی داشته باشند. همچنین باید راه‌های فعالیت مالیاتی را در اختیار صاحبان شرکت قرار دهند.

بنابراین با توجه به افزایش مقررات و دامنه‌ مقررات در این حوزه‌ها، مشاوره مالیاتی تبدیل به یکی از حیاتی‌ترین نیازهای مدیران شرکت‌ها و فعالان اقتصادی شده است. در این خصوص کارشناسان حقوقی با درک این کوشیده‌اند که با بهره‌‌‌‌‌‌‌‌گیری آنی مشاور مالیاتی مجرب، در زمانی کوتاه وبه روشی آسان، با کیفیت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین مشاوره‌‌‌‌‌ آنلاین را به شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و سازمان‌‌ها ارائه نمایندکه مشاوران خبره و حرفه‌‌‌‌‌‌‌‌ای در این زمینه فعالیت دارند که می‌توانند با روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مناسب باعث حفظ حقوق شما و جلوگیری از اشتباهات مالیاتی شود.

مزایای داشتن مشاور مالیاتی

پس از اینکه یک مشاور مالیاتی توانمند کسب و کار را بررسی کرد، و راهکار مناسب را پیشنهاد داد، باید تمامی موارد مورد نیاز برای انجام راهکار تامین و در طی مسیر نیز تغییرات لازم را انجام داد. زیرا سرعت تغییر قوانین بسیار زیاد بوده و ممکن است راهکاری که در 6 ماه اخیر پیشنهاد گردیده است در زمان حال کاربردی نبوده و ادامه دادن آن باعث تحمیل هزینه های گزاف به کسب و کار گردد. لذا باید فرایند به صورت مداوم بررسی شده و نقاط ضعف آن برطرف و نقاط قوت آن تقویت گردد.برای نیل به این مهم نیز، برگزاری جلسات ماهانه یا فصلی با مشاور مالیاتی پیشنهاد می گردد تا ازدیدگاه های مختلف راهکارها بررسی شده و اشکالات آن برطرف گردد و یا در صورت لزوم تغییر مسیر انجام شود.

در همین راستا کسب و کارهای بزرگ و با گردش مالی بالا مانند کارخانجات و مجموعه های بزرگ بازرگانی و تولیدی و خدماتی و معدنی در تهران و مشهد و سایر مراکز استانها تلاش می کنند با استخدام پرسنل مالی توانمند و باانگیزه، مشکلات مالی و مالیاتی خود را مرتفع کرده و در مسیر پیدا کردن بهترین راهکارهای مالی و مالیاتی گام بردارند.

همچنین این مجموعه ها برای تکمیل حلقه نظارتی و مشاوره ای خود اغلب از خدمات متخصصان و مشاوران امور مالیاتی شاغل به صورت انفرادی یا فعال در شرکت های خدمات مالیاتی نیز استفاده میکنند تا بتوانند با ایجاد نظارت و سیستم گزارش دهی بهتر درباره مباحث مالی و مالیاتی خود، ریسک های مالی و مالیاتی کسب و کار خود را کاهش داده و هزینه های خود را حداقل نمایند و مشمول جراِیم مالیاتی نشوند.

همچنین واحد های اقتصادی متوسط و کوچک نیز جهت مدیریت هزینه ها و افزایش بهره وری و اطمینان خاطر نیز ، اغلب از خدمات موسسات خدمات مالی و مالیاتی استفاده میکنند و اصطلاحا مباحث مالیاتی خود را برون سپاری کرده و به دنبال مدیریت ریسک و هزینه های خود به کمترین میزان ممکن هستند.

مزایای داشتن مشاورمالیاتی برای اصناف

مهمترین تکالیف قانونی شرکت ها و مودیان بزرگ مالیاتی به شرح زیر است که باید طی برنامه مشخص انجام شود تا مانع از تحمیل جرایم مالیاتی به کسب و کارها گردد به شرح زیر است :

1- تشکیل به موقع پرونده مالیاتی

2- تنظیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر

3- تنظیم گزارشات خرید و فروش فصلی موضوع ماده 169 قانون مالیات های مستقیم و صدور صورتحساب های فروش طبق فرمت قانونی

4- تنظیم اظهارنامه ارزش افزوده

5- تحریر دفاتر قانونی ( روزنامه و کل)

6-  ارائه اسناد و مدارک حسابداری و سایر اطلاعات ملی و غیر مالی مورد نیاز

6- تنظیم و ارسال لیست حقوق

7- ارائه گزارش حسابرسی

8-ارسال لیست بیمه پرسنل

نرخ مشاوره مالیاتی چگونه محاسبه می گردد؟

تعرفه‌‌‌‌ی خدمات مالی و مالیاتی با توجه به شرایط مختلف و حجم فعالیت و نوع شرکت محاسبه می‌شود. برای محاسبه‌‌ این تعرفه لازم است به دو نکته توجه کرد:

·         چه خدمات حسابداری یا خدمات مالیاتی دریافت کنیم؟

باید ابتدا لیست خدمات مشاوره مالیاتی را تهیه کنیم و باتوجه به حجم فعالیت و نوع شرکت خدمات را دریافت کنیم. به عنوان مثال: وقتی گردش‌های مالی بالا یا الزامات قانونی و تصویب هیئت مدیره‌ وجود ندارد. نیازی به حسابرسی صورت‌های مالی نیست.

·         چه شرکت حسابداری یا موسسه حسابرسی را انتخاب می‌‌کنیم؟

با توجه به نوع شرکت و حجم فعالیت‌مان نوع شرکت را انتخاب می‌کنیم. تاکید این موضوع براین است که هرشرکت حسابداری باتوجه به کیفیت و گرید موسسه، تعرفه متغاوتی دارد.

نرخ مشاوره یکسان و ثابت نبوده و بسته به فاکتورهای متعدد می‌تواند تغییرکند.

معمولا قیمت خدمات مالیاتی در شهرستان‌ها نسبت به تهران کم‌تر خواهد بود.

گاهی پیچیدگی پرونده‌ها به قدری است که لازم است مشاور مالیاتی استخدام کنید. در این صورت نرخ آن از آنلاین و تلفنی بیش‌تر است.

هرچه تخصص فرد بالاتر باشد ارزش خدمات وی بالاتر می‌رود و نرخ مشاوره آن هم بالاتر می‌رود.

هرچه پرونده‌ی مالیاتی سنگین‌ترباشد، مشاور مبلغ بیش‌تری را بابت دستمزد دریافت می‌کند. برخی از مشاوران به صورت ساعتی، هزینه را دریافت می‌کنند. برخی از آن‌ها درصدی از مالیات برگشت داده شده را به عنوان دستمزد خواستار هستند. برخی از این مشاوران نیز خواستار درصدی از سهام شرکت هستند. بنابراین قبل از قرارداد بهتر است درباره‌ی دستمزد صحبت شود.

دکمه بازگشت به بالا