علمی و پزشکی

مواد اولیه آزمایشگاهی و مراکز معتبر خرید آن ها

طعم دهنده حاصل از فرآیند حرارتی به معنای محصولی است که با حرارت دادن مخلوطی از اجزاء تا دمای حداکثر 180 درجه سانتی گراد به مدت حداکثر 15 دقیقه به دست می آید که این اجزاء الزاماً نباید خواص طعم دهندگی داشته باشند ولی باید حاوی حداقل یک منبع نیتروژن (آمین) و یک قند احیا کننده باشند. در صورتی که قصد خرید عمده این محصول را دارید برای آشنایی با روش تهیه این محصول با ما در ادامه همراه شوید. روش کار: فیلمهای خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان به نسبت 1:1 تهیه شده و اسانس پونه کوهی در سطوح 1، 3 و 5% (وزنی/ وزنی) به آنها افزوده شد. نتایج نشان داد که روش طیفسنجی فروسرخ نزدیک و مدل PLSR روشی کارآمد و دارای پتانسیل قوی برای تشخیص سریع پارامتر­های پروتئین و رطوبت دانههای گندم میباشد. با توجه به فرآوری محصولات متنوع از گندم، اندازهگیری سریع یا برخط کیفی محصول در کنترل فرآیندهای تولید آرد یا انتخاب رقم بسیار مهم میباشد.

هدف: هدف از این پژوهش تهیه فیلمهای خوراکی پایه نشاسته و پودر بادمجان و بررسی افزودن غلظتهای مختلف اسانس پونه کوهی بر روی خواص فیزیکی فیلمهای تهیه شده میباشد. زمینه مطالعاتی: افزودن اسانس پونه کوهی میتواند سبب بهبود خواص فیزیکی فیلمهای بر پایه پودر بادمجان و ذرت شود. لذا با توجه به نتایج بدست آمده، پوششهای تهیه شده از کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن کیفیت نمونههای گوشت سینه مرغ در مدت 16 روز در یخچال 4 درجه سانتیگراد مناسب بوده و مدت ماندگاری گوشت مرغ افزایش پیدا کرد. متخصصان موتیف قصد دارند در ارائه مواد غذایی لازم برای تولید جایگزین گوشت و فرآوردههای حیوانی، از زیستفناوری و تخمیر استفاده کنند. شرکت راهبران آوای تولید پویا در سال 1393 با پشتوانه تخصصی بنیانگذاران شرکت با هدف ارائه خدمات و پیشنهادات تخصصی در زمینه فرمولاسیون محصولات صنایع غذایی و واردات مواد اولیه تاسیس شد. در صورت تمايل به دريافت خدمات (مطالعه فرصت سرمايه گذاری، تحقيقات بازار، طراحی مدل کسب و کار و سيستم سازی کسب و کار) می توانيد پرسشنامه درخواست خدمات مشاوره را تکميل نمايئد و يا با دفتر شرکت تماس حاصل فرمائيد.

مدیر گروه افزودنی های غذایی پژوهشكده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی واحد مشهد با بیان اینكه دستیابی به روغن سرخ کردنی با مقاومت حرارتی زیاد ضروری است؛ تصریح كرد: بر این اساس در این پروژه بهینه سازی مخلوط روغن های «پالم اولئین» و «کلزا» مورد پژوهش قرار گرفت. طرز استفاده از اسانس خوراکی آسان بوده و می توان با خرید اسانس از آن استفاده کرد. این اسانس ها از برندهای معتبر اروپایی تهیه شده و بصورت مستقیم و بدون واسطه به شما گرامیان عرضه میگردد . P) در کاهش باکتریهای مزوفیل و سرمادوست در مدت 16 روز ماندگاری، در مقایسه با گروه بدون پوشش نشان دادند. پذیرش کلی نمونهها با افزایش میزان جایگزینی استویا و ایزومالت کاهش یافت. به عبارت دیگر با افزایش میزان ایزومالت و استویا شاخصهای سختی بافت و کالری کاهش و رطوبت، فعالیت آبی و خاکستر نمونهها افزایش یافت. ضخامت، میزان رطوبت، دانسیته، خواص مکانیکی، رنگ، مقدار کدورت و عبور نور، حلالیت و شاخص تورم فیلمها مورد ارزیابی قرار گرفت. تعریف نامناسب شاخص های کیفی محصول می تواند منجر به عدم دستیابی به فرمولاسیون بهینه شود. پوششهای حاوی مواد ضد میکروبی وآنتیاکسیدان، که از انواع بستهبندیهای فعال میباشد، به منظور کنترل فساد میکروبی و شیمیایی در مواد غذایی استفاده میشوند.

علاوه بر این اسانس های میوه ای در تولید انواع نوشیدنی ها کاربرد داشته که علاوه بر بهبود طعم آن ها مزایای بهداشتی نیز دارد. در سال ۲۰۰۸ میلادی بود که برند ژیوادا به علت تنوع و کیفیت بسیار بالا در محصولات به عنوان بزرگترین شرکت در این زمینه در سطح دنیا شناخته شد و تا به امروز نیز هیچ کدام از رقیبان در این زمینه نتوانسته اند از نظر کیفیت به پای این برند برسند. در این پژوهش مشخص شد که اسانس پونه، نعناع فلفلی، نعناع خوراکی و نعناع گربهای روی پوره سن یک با LC50 معادل 49/113، 74/129، 04/163 و 05/193 پیپیام بیشترین کشندگی را داشتند. در راستای عمل به اهداف فوق نخست با اخذ نمایندگی از چند شرکت تولید کننده مواد اولیه صنایع غذایی اروپایی مبادرت به ارائه فرمولاسیون و محصولات جدیدی برای اولین بار در ایران شد. لذا در صورت تمایل به استحصال این جزء از اسانس پسآب سیستم تقطیر برج بلند در تعامل با یک سری رزین قرار گرفته که پس از باردار کردن رزین ها این جزء اسانس به گلوله های رزین میچسبد. در کنار مزایای استفاده از اسانس خوراکی می توان به مضرات اسانس خوراکی نیز اشاره کرد. فروش اسانس های میوه ای مایع و پودری علاوه بر کاربرد در انواع نوشیدنی در تولید محصولات آرایشی بهداشتی و داروها نیز کاربرد دارد.

ادامه مطلب را در مورد مواد اولیه آزمایشگاهی اینجا بخوانید.

دکمه بازگشت به بالا