ایران؛ در انتظار تامین واکسن کرونا از ۳ مسیر

ایران؛ در انتظار تامین واکسن کرونا از ۳ مسیر

واردات ، تولید مشترک و تولید داخلی ؛ سه روش برای تهیه واکسن Covid-19 در کشور وجود دارد که همزمان در حال انجام است …

به گزارش دیباروز ، ماه ها از شیوع بیماری Covid-19 در جهان و ایران می گذرد. علیرغم شایعاتی که از روزهای آغازین مبنی بر پیچیده بودن ساختار ویروس منتشر شده بود که می تواند بارها و بارها جهش یابد ، امید به یک دارو یا واکسن وجود داشت که بتواند شیوع گسترده و میزان مرگ و میر را تحمل کند. از شر این ویروس خلاص شوید. به همین دلیل بزرگترین شرکتهای تولید واکسن در دنیا تصمیم گرفتند که طی 10 ماه سفر تولید واکسن خود را برای 10 تا 15 سال انجام دهند.

لازم به ذکر است که حساسیت های بسیاری در دنیا نسبت به تولید واکسن وجود دارد. از آنجا که واکسن ها از ویروس ضعیف یا مرده ساخته می شوند ، بنابراین باید به افراد سالم تزریق شوند تا از این بیماری در امان بمانند. بنابراین ، ایمنی و اثربخشی آن باید بارها و بارها ارزیابی شود و مراحل مختلف را طی کند. با این وجود ساخت واکسن ممکن است 12 تا 15 سال طول بکشد.

اما در دوره تاج ، شرایط زندگی انسان ها اضطراری بود و بر این اساس ، کشورها ، از جمله کشور ما ، تصمیم گرفتند برای نجات جان انسان ها ظرف چند ماه یا سرانجام یک سال واکسن برای تاج تولید کنند. این کار ساده به نظر نمی رسید و قبلا گفته شد که امکان تزریق واکسن برای بیش از دو سال وجود ندارد اما این اتفاق زودتر از حد انتظار رخ داد.

# باخرید_اکسون

بر این اساس ، پس از چند ماه ، در مورد تولید واکسن هایی مانند واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد ، واکسن Pfizer آمریکایی که با مشارکت شرکت آلمانی Bennic ، واکسن شرکت مدرن آمریکایی و بسیاری از واکسن ها در چین و روسیه و غیره تولید شد ، زمزمه شد. از طرف دیگر ، کشورهایی مانند ایالات متحده ، انگلیس ، کانادا و کشورهای دیگر این واکسن ها را خریداری کرده اند تا واکسیناسیون Covid-19 را برای مردم خود آغاز کنند. مقامات کشورمان همچنین اعلام کردند که با تهیه ایمنی و اثربخشی این واکسن ها و البته حق انتخاب از سبد کاکس ، واکسن را خریداری می کنند ، اما در ادامه راه و به دلیل تحریم ها ، مشکل در انتقال پول و برخی اخبار حاشیه ای وجود دارد. این موضوع همچنین منجر به ادعای فضای مجازی برای تهیه واکسن با هشتگ “# خرید_واکسن” شد.

در همین حال ، سازمان بهداشت جهانی که گروهی به نام COOKS را برای دسترسی عادلانه به واکسن کرونا برای همه کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه و کم درآمد ایجاد کرده است ، اعلام کرد که کشورها می توانند منتظر خرید واکسن کرونا از طریق این گروه باشند. طول می کشد.

3 راه برای تأمین واکسن کرونا در ایران

در کشور ما چندین بار اعلام شده است که به محض تأیید هر یک از واکسن های کرونا توسط مقامات بین المللی ، آنها خریداری می شوند. بر این اساس ، دکتر سعید نمکی ، وزیر بهداشت ، تأیید کرد که تأمین واکسن کرونا از سه طریق انجام می شود. اولاً ، خرید واکسن از منابع تأیید شده در جهان که طبق گفته وزیر بهداشت ، ایران برای خرید حدود 18 میلیون دوز واکسن کرونا ، چهار منبع را برای خرید واکسن انتخاب کرده است.

به گفته نمکی ، در مسیر دوم تهیه واکسن ، ما باید بتوانیم مسیر تولید مشترک ، تولید محلی و دانش فنی آفرود را دنبال کنیم ، که با دو یا سه کشور به موفقیت خوبی رسیده ایم.

وی در مورد روش سوم برای تهیه واکسن گفت: روش سوم تکیه بر دانش و محصولات محلی است.

اولین راه جزئیات خارجیانی است که واکسن کرونا را خریداری می کنند

لازم به ذکر است که خرید واکسن کرونا از منابع خارجی به دو روش انجام می شود: مورد اول خرید واکسن از گروه Cowx ، تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی و دوم خرید مستقیم شرکت های واکسن کرونا در سراسر جهان است که موفق به اخذ مجوزهای بین المللی شده اند.

در جهت اول ، ایران سند خرید خود را از زمان شکل گیری کاکس در دست این گروه قرار داده است. البته به دلیل تحریم های آمریکا علیه کشورمان و بسته شدن مسیر انتقال مالی ، ایران در پرداخت هزینه واکسن کرونا برای کامکس کامکس با مشکل روبرو شد که پرداخت را به چالش کشید.

با این وجود ، پس از رایزنی های مثبت با سازمان بهداشت جهانی ، در تاریخ 25 ژانویه 2012 ، عبدالناصر همتی ، رئیس کل بانک مرکزی ، رفع موانع خرید واکسن کرونا را اعلام کرد و توافق اولیه انتقال از حساب بانکی (غیر از بانک مرکزی کره) را اعلام کرد و دستور پرداخت را صادر کردیم. پیگیری های لازم در این زمینه بدون وقفه ادامه دارد.

وی تأکید کرد: اینکه بانک مرکزی ایران در این مرحله 200 میلیون یورو برای خرید واکسن کرونا اختصاص داده است. در صورت نیاز منابع بیشتری را فراهم خواهیم کرد.

18 کارخانه تولید واکسن کرونا در کواکس و ایران

در همین حال ، دکتر علی رضا بیگلری ، رئیس انستیتوی پاسور ایران ، در مورد تهیه واکسن Covid-19 از مجموعه Covox به دیباروز گفت: آنها کاکس را خریداری کردند. البته ایران نیز با شرط انتخاب همین کار را انجام داده است تا مناسب ترین و بهترین واکسن برای کشور انتخاب شود.

هلال احمر وارد زمینه خرید واکسن کرونا می شود

با این حال ، راه دوم خرید واکسن Covid-19 از خارج از کشور با مشارکت بخشهای مختلف از جمله بخش خصوصی ، سازمانهایی مانند جمعیت هلال احمر و غیره خواهد بود. به درخواست وزیر بهداشت از جمعیت هلال احمر برای مشارکت این سازمان در زمینه تهیه واکسن کرونا از خارج ، اقدامات فوری انجام شد. دکتر کریم همتی ، رئیس جمعیت هلال احمر ایران ، در مصاحبه با خبرگزاری دانشجویان ایران ، از خرید یک میلیون دوز واکسن کرونا خبر داد و گفت: قیمت و نوع واکسن باید توسط سازمان غذا و دارو تأیید شود. برای هر واکسن مورد تایید FDA اقدام کنید.

وی همچنین در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که هلال احمر یک میلیون دوز واکسن را از چین خریداری خواهد کرد. البته بسیاری از کشورهای منطقه این واکسن را از چین خریداری کرده اند ، نه تنها ما. زیرا شرایط این واکسیناسیون ها متناسب تر با شرایط کشور ما است. در مورد واکسن های باقیمانده که حدود 20 میلیون دوز خواهند بود ، این واکسن ها توسط وزارت بهداشت ارائه می شوند.

روش دوم جزئیات تولید واکسن کرونا را با سایر کشورها ارائه می دهد

در عین حال مسیری دیگر که مقامات بهداشتی ایران برای تهیه واکسن کرونا برای آنها طی می کنند تولید مشترک این واکسن با همکاری سایر کشورها است. بنابراین در یک مورد ، این تولید مشترک ، حتی در مرحله اول مطالعه انسانی او و در مرحله دوم مطالعه انسانی آغاز شد.

در همین زمینه رئیس انستیتو پاستور ایران به دیباروز گفت: طراحی واکسن کرونا در زمینه تولید مشترک توسط دو کشور انجام می شود و طراحی و مطالعات کیفی برای تولید این واکسن به طور مشترک بین دو کشور انجام می شود.

شروع مرحله دوم مطالعه محصول مشترک واکسن کرونا در یک کشور شریک تحت نظارت انستیتو پاستور.

وی با بیان اینکه آزمایش بالینی مرحله اول واکسن تولید همزمان باید در کشور شریک انجام شود ، افزود: آزمایش بالینی مرحله اول واکسن تولید همزمان به پایان رسیده و مرحله دوم آزمایش بالینی تحت نظارت انستیتو پاستور در حال انجام است. مرحله اول مطالعه بالینی بیشتر بر روی ایمنی تمرکز دارد و مرحله دوم علاوه بر ارزیابی ایمنی واکسن ، در مورد اثربخشی واکسن بحث می کند. بنابراین ، مرحله دوم در آن کشور در حال انجام است. هنگامی که نتایج مرحله دوم را دیدیم و مطمئن شدیم که واکسن ایمن ، م effectiveثر و قابل قبول است ، مرحله سوم مطالعه بالینی که کم خطرترین مرحله است ، در ایران انجام می شود.

راه سوم تولید محلی واکسن Covid-19 است

طبق گفته وزارت بهداشت ، چندین شرکت در کشور ما در زمینه ساخت واکسن کرونا از طرق مختلف فعالیت می کنند و چندین شرکت در این زمینه پیشرفت کرده اند. حتی یکی از شرکت های کشور ما که با استفاده از روش ساخت واکسن ویروس مرده یا ضعیف ، واکسن برای کرونا تولید کرده است ، پس از مطالعه موفقیت آمیز روی سه حیوان: موش ، خرگوش و میمون و ارائه اسناد ، و نتایج این آزمایشات موفق به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو و مجوز کمیته اخلاق تحقیقات وزارتخانه شده است. سلامتی برای شروع مرحله اول مطالعه انسانی.

بر این اساس ، دکتر مینو مهرز – محقق اصلی پروژه تولید واکسن کرونا ایرانی و عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا ، در مورد جزئیات این روش به خبرگزاری دانشجویان ایران (دیباروز) گفت: “تاکنون افراد زیادی در کشور داوطلب شرکت در آزمایشات انسانی شده اند.” . البته اولین مرحله آزمایش انسانی برای واکسن کرونا ایرانی با 56 نفر آغاز می شود. در این مرحله ، هر دو هفته دو بار تزریق به داوطلبان انجام می شود. بر این اساس ، انشاالله آزمایش انسانی را از هفته اول ژانویه به بعد آغاز می کنیم.

وی در مورد شرایط شرکت داوطلبان در آزمایش انسانی واکسن کرونا اظهار داشت: این افراد باید کاملاً سالم باشند و کلیه بررسی های لازم برای وی انجام شود ، اما وی نباید سابقه کووید -19 داشته باشد و آنتی بادی های وی باید منفی و بین 18 تا 50 باشد. . سال ها.

مهرز تاکید کرد: من فکر می کنم اگر همه چیز خوب پیش برود و ما از سازمان بهداشت جهانی تایید آنها را بگیریم ، سرانجام می توانیم واکسن کرونا ایرانی را در بهار دریافت کنیم. سرانجام و حداکثر ، در صورت موفقیت ، می توانیم این واکسن را در اواخر بهار دریافت کنیم.

باید دید در چه زمینه ای ایران واکسن را زودتر تزریق می کند ، با توجه به اینکه برخی کشورها واکسیناسیون مردم را در برابر کرونا آغاز کرده اند ، و کی ایرانی ها واکسن کرونا را واکسینه می کنند

البته باید در نظر داشت که با توجه به تقاضای جهانی زیاد برای واکسن ، نمی توان امیدوار بود که در شرایط فعلی تعداد زیادی دوز واکسن مناسب برای همه ساکنان کشور وجود داشته باشد. بنابراین از این به بعد ، باید به فکر اولویت بندی واکسن کرونا ویروس باشیم و این اولویت را به روشنی اعلام کنیم تا مردم اطمینان حاصل کنند که هیچ نابرابری اجتماعی وجود ندارد و واکسن کرونا ویروس نیز در وهله اول به افرادی داده می شود که واقعاً در اولویت قرار دارند. واقع شده.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا