استان ها

عزم راسخ وزارت ارتباطات در بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان برای حل چالش‌های کشور

معاون وزیر ارتباطات خبر داد؛

هادی اصلان زاده از عزم راسخ وزارت ارتباطات در جذب نخبگان و بهره‌گیری از ظرفیت آن‌ها برای حل چالش‌های کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، هادی اصلان زاده، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع در نخستین دوره آموزشی و ارزیابی جذب نخبگان در وزارت ارتباطات، با اشاره به اینکه این وزارتخانه از نخستین دستگاه‌های اجرایی است که برای جذب نخبگان اقدام کرده است، گفت: این موضوع نشان از عزم راسخ وزارت ارتباطات در جذب نخبگان دارد.

وی با اشاره به بیاناتی از مقام معظم رهبری درباره نخبگان افزود: ایشان فرمودند که هم مسئولان باید به وظایف خود درباره نخبگان عمل کنند، هم جوان نخبه باید در قبال مسائل کشور احساس مسئولیت کند و ضمن مبارزه با موانع و پذیرش برخی سختی‌های گاه اجتناب‌ناپذیر، اجازه ندهد نامهربانی‌هایی که در برخی دستگاه‌ها به نخبگان می‌شود، او را از ادامه راه و تلاش و احساس مسئولیت باز دارد.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه این وزارتخانه به دنبال این است که از ظرفیت نخبگان برای حل مشکلات و چالش‌های پیش رو در کمترین زمان استفاده کند، تصریح کرد: وزارت ارتباطات در عین حالی که توفیقات بسیاری در حوزه‌های مختلف مانند شبکه ملی اطلاعات، پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و صنعت فضایی داشته است، ولی با چالش‌هایی نیز مواجه است و به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی به دنبال این است تا از ظرفیت نخبگانی استفاده کند تا چالش‌ها را در کمترین فرصت حل کند.

معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزیر ارتباطات به برنامه این معاونت برای ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت نخبگان اشاره کرد و گفت: انگیزه نخبگان و فرصت حضور آن‌ها در دستگاه‌های اجرایی موجب ارتقای ساختار از نظر منابع انسانی خواهد شد که باید به پویایی نخبگان توجه ویژه‌ای شود.

وی به امید مجموعه دولت به نخبگان برای حل مشکلات و مسائل دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و افزود: همین طور که نگاه مردم در جامعه به نخبگان و نظرات آن‌ها است، در دستگاه‌های اجرایی نیز به همین صورت است و بقیه کارکنان، نخبگان را الگوی خود قرار می‌دهند و به همین علت انتظارات از نخبگان در دستگاه‌های اجرایی بالا است.

اصلان زاده با اشاره به مراحل دوره آموزشی و نحوه جذب نخبگان در وزارت ارتباطات، خاطرنشان کرد: امیدوارم در ارزیابی انجام شده، نخبگان به مسائل موجود توجه داشته باشند و انتخاب آن‌ها مسئله محور باشد.

انتهای پیام/۱۱۰/

 

 

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا