قارچی که جایگزین گوشت خواهد شد

به گزارش Transparent به نقل از IO، صنعت دام مسئول 15 درصد انتشار گازهای گلخانه ای و 80 درصد از کاربری های زمین در جهان است. قارچ ها سرشار از مواد مغذی هستند و حداقل می توانند جایگزین گوشت شوند. در حال حاضر تعداد کشاورزان و کارآفرینانی که تمایل به پرورش قارچ دارند کم نیست. اما بسیاری از آنها امکانات مناسبی ندارند و برخی دیگر که امکانات مناسبی ندارند به فکر ساخت یک سازه هوشمند هستند. این امر باعث شده است تا استارتاپ ATTA با ایجاد مکان های مناسب برای پرورش گیاهان و توسعه یک سیستم پرورش قارچ هوشمند، دانش خود را بهبود بخشد. اولین نمونه در حال حاضر عرضه شده است و آنقدر ساده است که هر سوپرمارکتی می تواند از آن برای پرورش قارچ استفاده کند. در اینجا داستان یکی از بنیانگذاران این استارت آپ به نام سباستین مدلل است که یک پرورش دهنده قارچ است.

نمایندگان راه اندازی ATTA
نمایندگان راه اندازی ATTA

نام ATTA از کجا آمده است؟

ATTA نام لاتین مورچه برگ است که بیش از 30 میلیون سال است که در پرورش قارچ نقش داشته است. آنها الگوهای بزرگ ما هستند. این حشرات رژیم غذایی خود را به قارچ تبدیل کرده و آنها را در لانه های خود روی برگ های جمع آوری شده رشد می دهند. این رژیم غذایی بسیار سالم است و مورچه های ATTA در حال حاضر یکی از بزرگترین و قوی ترین کلونی مورچه ها هستند.

شکل مرکز پرورش قارچ چگونه است؟

مرکز پرورش قارچ ما یک سیستم مدولار است و هم در سالن های بزرگ و هم در فضای باز قابل قرار دادن است. برای ایمن سازی فرآیند برداشت، پلت فرم نظارت از راه دور را راه اندازی کردیم. ضروری است که این تسهیلات امکان تولید غیرمتمرکز را فراهم کرده و نیاز به مسیرهای حمل و نقل طولانی را از بین ببرد. این امر همچنین باعث می شود که مهاجرت به شهرهای بزرگ راحت تر شود. طراحی ماژولار یا مدولار بودن در طراحی، یک اصل طراحی است که یک سیستم را به قطعات کوچکتر به نام ماژول تجزیه می کند. ماژول ها را می توان با ماژول های دیگر یا بین سیستم های مختلف به طور مستقل ایجاد، اصلاح، جایگزین یا جابجا کرد.

انگیزه شما چیست؟

قارچ یک جایگزین عالی برای گوشت است. ما قارچ های زیادی را آزمایش کردیم تا اینکه بهترین نوع، یال شیر را پیدا کردیم. قارچ ها دارای خواص زیادی مانند گوشت هستند که انتشار دی اکسید کربن و مصرف منابع بسیار کمتری دارند. در آسیا، این قارچ به عنوان یک غذای لذیذ در نظر گرفته می شود و اغلب با گوشت مرغ یا خرچنگ مقایسه می شود. همچنین به عنوان یک تقویت کننده واقعی مغز شناخته شده است.

آینده شرکت خود را در پنج سال آینده چگونه می بینید؟

دو هفته دیگر اولین برداشت خود را خواهیم داشت که آن را به رستوران ها و شرکت های فرآوری می فروشیم. اگر به عنوان یک تولیدکننده فعالیت کنیم و جریان نقدی مثبتی داشته باشیم، به سرمایه گذاری در ساخت سیستم ادامه خواهیم داد. در پنج سال آینده، ما می‌خواهیم تجهیزات خود را در سراسر اروپا بفروشیم تا بسیاری از مردم بتوانند قارچ‌ها را به‌طور حرفه‌ای و مقرون‌به‌صرفه پرورش دهند و همچنین رژیم غذایی‌مان را سالم‌تر و پایدارتر کنیم.

چه چیزی نوآوری های شما را بهتر یا متفاوت می کند؟

سیستم ماژولار ما این مزیت را دارد که مشتریان می توانند با سیستم های کوچک شروع کنند و به سرمایه گذاری های اضافی گسترش دهند. در عین حال، سیستم ما بسیار کارآمد است زیرا می تواند دما، رطوبت، دی اکسید کربن و نور را کنترل کند و قارچ ها شرایط رشد مطلوبی خواهند داشت.

دکمه بازگشت به بالا