کاهش پروندهها رویکرد مهم عدلیه در دوران تعالی
وی با تشریح ویژگی های حکمرانی خوب، گفت: قضاوت درست این است که به نفع همه باشد و تبعیض، بی عدالتی و بدی نباشد و در نتیجه این قضاوت، صداقت، امانت و درستی کار، الگویی است برای همه بخش ها.” به جامعه.”
محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: در چنین جامعه ای اقدامات صحیح، به موقع، کم هزینه، سودمند و پایدار انجام می شود و اگر کار به موقع یا با هزینه های غیرمتعارف انجام نشود، اثربخشی لازم را نخواهد داشت.
وی ادامه داد: اگر فرض کنیم برای ایجاد اشتغال در کشور یا غلبه بر مشکلی هزینه کردهایم، اما کارمان گران و ناپایدار است و یا با انگیزهای از بین میرود، نتیجه تلاش ما مطلوب نخواهد بود.
رئیس قوه قضائیه گفت: اگر اقدامات ما رفع یا کاهش بی عدالتی، تبعیض، بی عدالتی و سوء استفاده شود و صداقت روز به روز در جامعه گسترش یابد، به اهداف نظام اسلامی نزدیک می شویم، اما هر جا که کارمان نقص داشته باشد، باید دو برابرش کن.”
با سپردن کارها به مردم، هزینه ها را با انجام کارها کاهش دهید
وی تصریح کرد: وظیفه دولت سیاست گذاری، هدایت و نظارت است و تا حد امکان باید کار را به مردم سپرد، اما اگر دولت بخواهد سیاست گذار و مجری باشد، کار انجام می شود. گران.
رئیس کل دادگستری با تاکید بر اینکه در بسیاری از موارد از توانمندی های افراد آن طور که باید استفاده نمی شد و شاید گفت: وقتی مردم به میدان می آیند چون خودشان کار را می شناسند سعی می کنند با کیفیت بهتری انجام دهند و بر همین اساس. , هزینه های کمتر. “و می شود نتیجه مطلوب تر است.
محسنی اژه ای بر تبیین توانمندی های اتاق سندیکا برای مردم به ویژه جوانان تاکید کرد و خاطرنشان کرد: بخش بزرگی از مشکلات و مسائل مردم و نهادها از جمله قوه قضاییه با همکاری اتحادیه ها قابل حل است. .
رئیس قوه قضائیه یکی از مهم ترین مسائل در پیشگیری از مشکلات را تصمیم گیری های دقیق و اصولی دانست و گفت: بسیاری از تصمیمات به دلیل جامع نبودن اشتباه است و اگر دستگاه های مختلف با یکدیگر فکر و همکاری نکنند. آنها یک بعدی هستند.” تصمیمات بدی گرفته می شود.»
بر این اساس، محسنی اژه ای بر لزوم درک مشترک از مسائل تاکید کرد و از اتحادیه های سراسر کشور خواست تا برای بهبود عملکرد قوه قضائیه و عدم ناامیدی و اطمینان از رعایت مشاهدات خود، نگرانی ها و انتقادات خود را از قوه قضائیه مطرح کنند. و پیشنهادات
رئیس قوه قضائیه از اتحادیه ها و بازاریان به عنوان کسانی یاد کرد که در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ وارد عرصه شدند و در جرایم خودسوزی بر بحران ها و گلوگاه ها غلبه کردند و خواستار تقویت بازار، توزیع و توزیع شدند. شبکه. سیستم کنترل در شرایط بحرانی فعلی، پیشنهاد بازار.
لزوم نقش آفرینی اتحادیه ها در ترویج کالای ایرانی
وی با اشاره به اینکه قاچاق کالا یکی از معضلاتی است که تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و بازرگانان با آن مواجه هستند، از اتحادیه ها خواست دستگاه های ذیربط را در مبارزه واقعی و صحیح با قاچاق یاری کنند.
محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: زمانی که یک کالای تقلبی و تاریخ انقضای آن وارد بازار می شود، مشکلات جسمی و روحی زیادی در جامعه ایجاد می کند که باید از آن پیشگیری کرد.
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم همکاری اتحادیه ها در نظارت بر بازار خاطرنشان کرد: ما نمی خواهیم بازار را تصاحب کنیم، این هنر این نیست که بستری برای فردی که در چاه بیفتد و سپس بالای سر بنشیند فراهم کند. و شاد باشید، اما هنر این است که اجازه ندهید هر قشری، مشتری، کارمند یا مشتری اشتباه کند و بلغزد.”
محسنی اژه ای بر لزوم جلوگیری تا حد امکان از ورود افراد به زندان یا ورود به روندی که منجر به مجازات و حکم قضایی می شود، تاکید کرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: اگر ما را راهنمایی و کمک نکنیم و مردم دچار مشکل شوند و به کسانی که در شرایط خاص مرتکب جرم یا اشتباه می شوند تذکر ندهیم و به شکل غیرقابل برگشتی دچار لغزش می شوند در حالی که می توانیم کار او را اصلاح کنیم. آن وقت ما یک کار گران قیمت داریم و این به نفع اقتصادی، امنیتی و روانی جامعه نیست.»
وی با تاکید بر از دست دادن بالاترین سرمایه با از دست رفتن اعتماد مردم به مسئولان و نظام خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم تا روز به روز اعتماد مردم به نظام و مسئولان افزایش یابد.
رئیس قوه قضائیه همچنین نقش اتحادیه ها در اصلاح نظام اداری و قضایی را مهم و موثر دانست و گفت: اگر فردی بخواهد کاری انجام دهد یا مجبور باشد برای دریافت مجوز در حوزه خدمات از هفتاد خان عبور کند. تولید، صادرات یا واردات، او باید سخت کار کند.» یا اگر بمیرد و مجبور به ارتکاب جرم شود، اتحادیه ها می توانند از وقوع آن جلوگیری کنند.
محسنی اژه ای خطاب به اصناف گفت: هرجا که احساس کردید ماشینی چوب را در چرخ می گذارد یا در ماشینی سهل انگاری می کند و حقش تضییع می شود، این کار را کردند تا قابل پیگیری باشد.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه گاهی اوقات یک شخص حقیقی یا یک موسسه حقوقی کارهایی را انجام می دهد که هزاران نفر را تحت تاثیر قرار می دهد، از اتحادیه ها خواست تا قوه قضائیه را در حل مسائل خاص و چند وجهی یاری کنند.
محسنی اژه ای گفت: نمایندگان مردم و اصناف می توانند قوه قضائیه را در پیشگیری، ریشه کنی و حل و فصل پرونده ها یاری کنند.
دستور ویژه رئیس قوه قضائیه در موارد متعدد
محسنی اژه ای در پاسخ به شکایت برخی از مسئولان اتاق اصناف از احکام دیوان عدالت اداری و مشکلات آنها با برخی واحدهای قضایی، معاون وزیر پیشگیری از وقوع جرم و نماینده حقوقی قوه قضائیه را مامور کرد تا به آن را مرور کنید مورد در جلسه مشترک با اتاق اتحادیه.