علمی و پزشکی

کشف عملکرد متفاوت مغز افراد مبتلا به میگرن با کمک ترن هوایی!

بر اساس یک گزارش شفاف به نقل از ScienceAlertحتی به صورت فرضی ، به نظر می رسد افرادی که از حملات میگرن رنج می برند حتی در قطار هوایی نیز بیشتر از دیگران دچار بیماری حرکت و سرگیجه می شوند. همچنین تفاوت هایی در فعالیت عصبی این افراد وجود داشت.

اگرچه پیوند بین میگرن و بیماری حرکتی از مدت ها پیش مشخص شده است ، این رویکرد جدید می تواند هنگام تجربه این احساسات تصویربرداری دقیق از مغز (fMRI) را ثبت کند.

آرن می ، متخصص مغز و اعصاب در دانشگاه هامبورگ در آلمان می گوید: “افراد مبتلا به میگرن اغلب هنگام بروز علائم میگرن از سرگیجه و مشکلات تعادل شکایت می کنند.”

با شبیه سازی یک قطار هوایی ، متوجه شدیم که این مشکلات نه تنها به دلیل علائم میگرن ، بلکه به دلیل تغییرات در قسمت های مختلف مغز است. تشخیص و هدف قرار دادن این مناطق از مغز می تواند به شما در درک بهتر میگرن و یافتن درمان های بهتر برای آنها کمک کند.

می و همکارانش در این آزمایش از 20 نفر مبتلا به میگرن و 20 فرد سالم استفاده کردند.

همزمان با اسکن مغز ، تصاویری از قطار هوایی با صدای این افراد پخش شد.

در این آزمایش هیچ یک از شرکت کنندگان به میگرن مبتلا نشدند ، اما 65 درصد از مبتلایان به میگرن احساس بیماری کردند. این آمار در گروه کنترل 30 درصد بود. حالت تهوع در افراد مبتلا به میگرن بیشتر طول می کشد و شدیدتر است.

محققان با بررسی اسکن های MRI متوجه افزایش فعالیت در پنج قسمت از مغز افراد مبتلا به میگرن شدند. دو مورد از این پنج حوزه وظیفه پردازش بصری را بر عهده داشتند.

تحقیقات هنوز در مراحل ابتدایی است ، اما مقایسه مغز افراد مبتلا به میگرن با افراد سالم با علائم مرتبط با حمله میگرن ممکن است برای دانشمندان مفید باشد.

پانزده درصد جمعیت جهان ، بیش از یک میلیارد نفر ، از میگرن رنج می برند و یافتن علت و درمان این سردرد می تواند برای بسیاری از افراد مفید باشد.

دکمه بازگشت به بالا