استان ها

3 چالش عمده حوزه غذایی جهان باید با مدیریت علمی حل شود/ ضرورت تدوین استراتژی جامع امنیت غذایی

رئیس موسسه تحقیقات ایمنی غذا در دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه مرکزی:

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک ، افشین اسماعیلیفر در اولین نشست دبیرخانه اتحادیه امنیت غذایی و غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی ، وی با بیان اینکه امنیت غذایی دسترسی همه به غذای سالم است ، گفت: اکنون دنیا سه چالش های اساسی در غذا ، از جمله افزایش گرسنگی در جهان ، عدم تعادل در رژیم غذایی و قرار گرفتن در معرض محیط ، باید از طریق مدیریت علمی مبتنی بر دانش و فناوری رفع شود..


بیشتر بخوانید:

فعالیت بیش از 200 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی

دستیابی به توسعه پایدار در زمینه امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه اقتصادی است


وی افزود: “توسعه پایدار دستیابی به تعادل بین توسعه منابع و محیط زیست است ، به طوری که پایداری در زمینه منابع طبیعی ، اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی و دستیابی به توسعه پایدار هنگامی که جامعه ، محیط زیست و اقتصاد به تعادل برسند ، بررسی می شود. نظامی جای شما را می گیرد.” تهدیدهای اقتصادی می توان به تورم ، تولید ناخالص داخلی ، سرانه ذخایر ارزی ، قدرت خرید و سایر موارد اشاره کرد..

رئیس م Instituteسسه تحقیقات ایمنی مواد غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی در استان مرکز گفتبا مطالعه رابطه بین امنیت غذایی و امنیت ملی به این نتیجه می رسیم که در شرایط تحریم ها ، دیگر نیازی به گزینه نظامی برای جمهوری اسلامی نبود ، بنابراین ، امنیت غذایی یک سیاست امنیت ملی است و در ابعاد مختلف منابع انسانی ، اجتماعی ، اقتصادی و سایر منابع است. او آن را فهمید

و اسماعیل فر ادامه داد: “به همین دلیل ، در سیاست های کلی اقتصاد مقاومت توسط مقام معظم رهبری ۲۴ بند حدود هشت تمرکز بر کشاورزی ، با تمرکز بر امنیت غذایی بر افزایش کمی و کیفی تولید است.

اولویت های موسسه تحقیقات ایمنی مواد غذایی

وی خاطرنشان كرد كه “یكی از مهمترین و م indicatorsثرترین شاخص ها در زمینه امنیت غذایی عامل خودكفایی محصولات غذایی است و از آن زمان به بعد 80 بعداً ، در محصولاتی مانند گندم و برنج ، عامل خودکفایی در مقایسه با سایر غذاها کاهش یافت.

رئیس پژوهشکده ایمنی مواد غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی در استان مرکز اظهار داشت: موسسه تحقیقات ایمنی غذا از بدو تأسیس این محور شامل انعقاد تفاهم نامه ملی و بین المللی در مناطق تحقیقاتی پژوهشگاه ، معرفی انواع جدید دانه های روغنی ، کنترل آفات ، بیماری ها و علف های هرز ، ایجاد بانک بذر دانه های روغنی و کنترل کیفیت به عنوان اولویت آن و اقدامات انجام شده در این زمینه..

اسماعیل فر گفت: در زمینه مراکز تحقیقاتی کنسرسیوم می توانید از گیاهان دارویی ، بهداشت و امنیت غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول ، غذا و شیرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و فناوری های نوین برای تولید مواد غذایی سالم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فرامین ، علوم دامی و کشاورزی در دانشگاه استفاده کنید. آزاد اسلامی شروع به خیره کردن وحدت کرد.

تهدیدات و آسیب پذیری های امنیت غذایی

برای توضیح این است: خشکسالی ، فرار از روستا ، اتلاف گسترده مواد غذایی ، مصرف ناکافی گندم و نان ، سو malتغذیه ، کمبود سیلو و سردخانه برای نگهداری مواد غذایی از جمله تهدیدات و ضعف های حوزه امنیت غذایی است که باید با همکاری م institutionsسسات رفع شود. انجام و استفاده از فرصت ها ضروری است.

رئیس م Instituteسسه تحقیقات امنیت غذایی در استانداری مرکزی افزود: با وجود منابع آب بالقوه موجود در کشور ، می توان با اتمام پروژه های سد سازی جهت کنترل آبهای سطحی و سایر موارد ، اقلیم و تنوع محیطی را برای توسعه فعالیت های کشاورزی توسعه داد..

تدوین استراتژی جامع امنیت غذایی برای کشور ضروری است

اسماعیل فره راهکارهای عملیاتی را توضیح داد: با توجه به عامل خودکفایی برای محصولات استراتژیک در افق سال. 1400 طبق اسناد اولیه و منابع تولید محدود ، نیاز به تدوین استراتژی جامع امنیت غذایی بیش از هر زمان دیگری مهم است..

به گزارش آنا ، اولین جلسه دبیرخانه اتحادیه امنیت غذایی و غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی با پیام دکتر محمد مهدی تحرجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور عبدالله محمدی مدیرکل پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی و حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. معاونان سازمان ها و م institutionsسسات مربوطه ، روسای مراکز تحقیقات علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی ، برخی معاونان و مدیران وزارت جهاد و مدیران سازمان ها و م institutionsسسات مربوط به استان با نظارت بر اقدامات بهداشتی و فاصله اجتماعی در تالار امام خمینی (ره). من واحد را دیدم

انتهای پیام / 4121/4062 /

دکمه بازگشت به بالا